Nu får Netflix, Viaplay og de andre streamingtjenester kamp til stregen, da der er en ny spiller på markedet. Amazon Prime Video er nu kommet til Danmark og det koster kun 25 kr. om måneden.

Prime Video

Amazon har de seneste par måneder haft rigtig travlt med at lancere deres streamingtjeneste Prime Video i mere end 200 lande og nu kom turen endelig til Danmark.

Prime Video har et kæmpe udvalg af film og serier som de andre streamingtjenester ikke har og samtidig er tjenesten meget billigere end dem vi kender i forvejen. Blandt andet har Prime Video ligesom Netflix en masse originalt indhold, der blandt andet tæller ‘The Grand Tour’ (med de 3 bilnørder, Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond) og flere prisvindende serier som Transparent og Mozart in the Jungle.

Se her vores liste over de 10 bedste serier hos Amazon Prime Video.

Prøv Amazon Prime Video gratis

Ligesom du kan prøve alle andre streamingtjenester helt gratis i en begrænset periode, giver Prime Video dig samme mulighed for dette. Du kan prøve tjenesten gratis i 7 dage uden binding, derefter fortsætter abonnementet til en eksklusiv introduktionspris de første 6 måneder, på 2,99 euro ca. 25 kroner.

Ingen danske undertekster

Desværre må du nyde godt af Amazon Prime Video uden danske undertekster det første stykke tid, for det har Amazon simpelthen ikke haft tid til at lave med lanceringen af tjenesten i mere end 200 lande.

Der vil komme danske undertekster på tjenesten med tiden, men det er endnu uvist hvor længe der vil gå før det sker.

Vi glæder os meget til at se hvad Prime Video tjenesten har at byde på og du kan følge med her på siden for at få mere information om tjenesten. Vi vil blandt andet anmelde den og lave lister med de bedste film og serier.

Indtil da kan du prøve Amazon Prime Video gratis i 7 dage på PrimeVideo.com.