C More er en abonnementbaseret streamingtjeneste, som giver adgang til de nyeste film og serier fra Hollywood og resten af verden.

Normalt koster C More 99 kr. om måneden. Men lige nu kører de en kampagne, hvor du kan prøve det i 14 dage gratis 3 måneder til halv pris. Dvs. i stedet for 297 kr., skal du kun give 148 kr. for at kunne se Deadpool, Fifty Shades of Grey, The Revenant og mange andre film og serier gratis i 14 dage.

Prøv C More gratis i 14 dage

Om C More

C More er en del af Groupe Canal+, som har været aktiv på det danske marked siden 1997. De har et hav af film, serie og sports kanaler der er tilgængelige i hele Europa via forskellige TV-leverandører. Alt hvad de viser af film og serier på deres kanaler, kan streames online via C More.

Stort udvalg af serier og film

C More Play har et stærkt udvalg af serier og især film. C More har aftaler med nogle af de største og bedst producerende film- og serieselskaber i verden, det betyder de kan tilbyde dig de nyeste blockbusters og serier fra Hollywood. Af film de tilbyder kan der bl.a. nævnes:

  1. Deadpool
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fifty Shades of Grey
  4. Fast and Furious 7
  5. Brooklyn

Ønsker du at se mere af deres film udvalg, har vi her samlet de 10 bedste film hos C More. Af serier hos C More kan der bl.a. nævnes:

  1. Black Sails
  2. Gåsmammam
  3. Savnet
  4. The Young Pope
  5. House

Vi har desuden her lavet en samling af de 10 bedste serier hos C More. C More tilbyder også et stort udvalg af film til børn, som fx Paddington, Alvin og de frække jordegern – På farten mv.

Tekniske specifikationer

Inden man beslutter sig for at købe en adgang til en streamingtjeneste er det rart at vide, hvad det kræver at streame i bedste kvalitet og hvilken internetforbindelse man skal have m.m. C More virker som hovedregel på alle enheder og i alle browsere, men hvis du vil være på den sikre side er det en god idé at følge deres anbefalinger.

Internethastighed

Minimum internethastighed som er anbefalet for at se C More Play er 0,5 Mbit. Hvis du ønsker at streame i den bedste HD kvalitet anbefales det dog, at internethastigheden er på minimum 5 Mbit/s.

Browser

C More anbefaler at du benytter deres streamingtjeneste i Internet Explorer el. Firefox hvis du sidder foran en PC, og Safari eller Firefox som browser hvis du sidder foran en Mac.

Software

For at du kan streame fra C More Play skal du installere Silverlight-pluginnet på din PC eller Mac. Det er helt sikkert at hente dette plugin, men du kan også kort læse om hvad Silverlight er og finde et sikkert link til download.

Priser og abonnementer

C More Play har gjort det simpelt og udbyder 1 abonnement til samme pris for alle. Abonnementet koster kr. 99 om måneden og giver ubegrænset adgang til alt deres indhold.

Prøv C More gratis i 14 dage

Prøv C More gratis

Prøv C More til halv pris i 3 måneder

Vær opmærksom på, at deres kampagne er tidsbegrænset. Vil du derfor være sikker på at gøre brug af det gode tilbud, så få heller købt det så hurtigt som muligt. Du kan læse mere om det via nedenstående link.

Har du spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.