Formel 1 er et hit i Danmark og sæsonen 2020 startede den 25. marts om natten, da det første Grand Prix køres i Australien. Vi glæder os til at følge vores helt egen dansker Kevin Magnussen i hans spritnye bil og lynhurtige Haas-racer. Et spørgsmål står dog tilbage, hvor og hvornår kan jeg se Formel 1 live?

Live streaming af Formel 1 i Danmark

Det spørgsmål besvare vi her, hvor vi har lavet en komplet oversigt over alle de Grand Prix’s der køres i løbet af sæsonen og hvor du kan se dem. Løbene sendes selvfølgelig live på flere TV kanaler (TV3+, TV3 Sport og tyske RTL) i løbet af sæsonen, men alle Formel 1 løb kan ses live på Viaplay Sport uanset hvor du er.

Prøv Viaplay Sport (ingen binding)

På Viaplay kan du se Formel 1 på alle dine enheder uanset hvor du er. Du kan se alle løb og træninger live eller du kan se dem op til 48 timer efter de er blevet sendt.

Formel 1 TV tider 2020

Herunder er der en oversigt over alle Formel 1 TV tider i 2017. Til venstre i tabellen kan du se hvilket Grand Prix der er tale om og hvornår det sendes, til højre kan du se hvilke kanaler og streamingtjenester det sendes på.

F1 Grand PrixSendetiderKan ses her
Australiens Grand PrixTræning d. 23/3
Kvalifikation d. 24/3
Løbet d. 25/3
Se Formel 1 på Viaplay
Bahrains Grand PrixTræning d. 6/4
Kvalifikation d. 7/4
Løbet d. 8/4
Se Formel 1 på Viaplay
Kinas Grand PrixTræning d. 13/4
Kvalifikation d. 14/4
Løbet d. 15/4
Se Formel 1 på Viaplay
Aserbajdsjans Grand PrixTræning d. 27/4
Kvalifikation d. 28/4
Løbet d. 29/4
Se Formel 1 på Viaplay
Spaniens Grand PrixTræning d. 11/5 kl. 11:35
Kvalifikation d. 12/5 kl. 14:00
Løbet d. 13/5 kl. 14:00
Se Formel 1 på Viaplay
Monacos Grand PrixTræning d. 25/5
Kvalifikation d. 26/5
Løbet d. 27/5
Se Formel 1 på Viaplay
Canadas Grand PrixTræning d. 8/6
Kvalifikation d. 9/6
Løbet d. 10/6
Se Formel 1 på Viaplay
Frankrigs Grand PrixTræning d. 22/6
Kvalifikation d. 23/6
Løbet d. 24/6
Se Formel 1 på Viaplay
Østrigs Grand PrixTræning d. 29/6
Kvalifikation d. 30/6
Løbet d. 1/7
Se Formel 1 på Viaplay
Englands Grand PrixTræning d. 6/7
Kvalifikation d. 7/7
Løbet d. 8/7
Se Formel 1 på Viaplay
Tysklands Grand PrixTræning d. 20/7
Kvalifikation d. 21/7
Løbet d. 22/7
Se Formel 1 på Viaplay
Ungarns Grand PrixTræning d. 27/7
Kvalifikation d. 28/7
Løbet d. 29/7
Se Formel 1 på Viaplay
Belgiens Grand PrixTræning d. 24/8
Kvalifikation d. 25/8
Løbet d. 26/8
Se Formel 1 på Viaplay
Italiens Grand PrixTræning d. 31/8
Kvalifikation d. 1/9
Løbet d. 2/9
Se Formel 1 på Viaplay
Singapores Grand PrixTræning d. 14/9
Kvalifikation d. 15/9
Løbet d. 16/9
Se Formel 1 på Viaplay
Ruslands Grand PrixTræning d. 28/9
Kvalifikation d. 29/9
Løbet d. 30/9
Se Formel 1 på Viaplay
Japans Grand PrixTræning d. 5/10
Kvalifikation d. 6/10
Løbet d. 7/10
Se Formel 1 på Viaplay
USA's Grand PrixTræning d. 19/10
Kvalifikation d. 20/10
Løbet d. 21/10
Se Formel 1 på Viaplay
Mexicos Grand PrixTræning d. 26/10
Kvalifikation d. 27/10
Løbet d. 28/10
Se Formel 1 på Viaplay
Brasiliens Grand PrixTræning d. 9/11
Kvalifikation d. 10/11
Løbet d. 11/11
Se Formel 1 på Viaplay
Abu Dhabi Grand PrixTræning d. 23/11
Kvalifikation d. 24/11
Løbet d. 25/11
Se Formel 1 på Viaplay

Du kan se Formel 1 live online eller direkte i dit TV. Hvis du vil se det i dit TV skal du have en TV-pakke med kanaler der sender Formel 1, hvis du vil se Formel 1 live på nettet skal du have et abonnement hos en streamingtjeneste eller TV-udbyder der tilbyder streaming over nettet. Herunder kan du se hvor du kan se Formel 1 live på nettet og i TV.

Se Formel 1 live på nettet

Du kan se Formel live online flere steder. Hvert sted har sine fordele og ulemper, men fælles for dem er at du kan se det live uanset hvor du sidder i landet, så længe du har en smartphone, tablet eller PC ved din side.

Formel 1 på Viaplay

Hvis du gerne vil se Formel 1 live, eller on-demand for den sags skyld, er Viaplay det bedste valg. Du kan se samtlige Formel 1 træninger, kvalifikationer, løb og danske studieudsendelser på Viaplay. Du kan se det hele live eller gense det op til 48 timer efter det er blevet sendt.

Se Formel 1 på Viaplay (ingen binding)

Se Formel 1 live på TV

Har du et TV, så skal du have nogle bestemte kanaler for at kunne se formel 1 i det. I Danmark kan vi tage nedenstående 3 kanaler der sender live formel 1, har du ikke en af dem i din TV-pakke kan du altid bruge Viaplay som en udvej.

RTL

RTL er en tysk kanal som vi kan tage i Danmark. For at kunne se RTL via dit TV skal du have en TV-pakke fra Telia. Alternativt kan du med Telia TV streame det online fra din computer.

TV 3 Sport

Du kan få TV 3 Sport hos de fleste TV-udbydere i Danmark. Kanalen sender rigtig mange formel 1 grand prix live.

TV 3+

Det formel 1 der ikke bliver sendt på TV 3 Sport blive sendt på TV 3+. Det er en kanal der er mulig at få hos samtlige TV-udbydere i Danmark.

Formel 1 on-demand streaming

Hvis du ikke har tid til at se et Grand Prix når det bliver sendt live, hvilket ikke er så mærkeligt da sendetiderne variere meget, ofte sendes både træninger og løb midt om natten, da det foregår på den anden side af jordkloden. Heldigvis kan du se alle løb op til 48 timer efter de er blevet afviklet på Viaplay, alt det kræver er et Viaplay Sport abonnement.

Se Formel 1 på Viaplay (ingen binding)

Formel 1 2020

I Formel 1 sæsonen 2018 har vi endnu en gang Kevin Magnussen med. Han køre stadig for underdog holdet Team Hass, men de første prøvetræninger har set rigtig gode ud for Kevin Magnussen og holdet, de har nemlig kørt næsthurtigst og flere eksperter er meget overrasket. Det bliver en spændende sæson at følge og se om danske Kevin Magnussen kan cementere sig et sæde i Formel 1 de næste mange år.

Årets teams og kørere

Her kan du få en oversigt over alle de 10 teams der køre med i Formel 1 i år.

Mercedes: Lewis Hamilton / Valtteri Bottas

Mercedes har domineret Formel 1 de seneste par år og har vundet team konkurrencen flere år i træk og deres to stjernekørere er endt på 1. og 2. pladsen. I år ser det noget anderledes ud, der er kommet nye reglementer, de andre teams er efterhånden godt med igen og så er der blevet skiftet ud i Mercedes teamet. Det er Lewis Hamilton og Valtteri Bottas der kører for Mercedes i år.

Ferrari: Sebastian Vettel / Kimi Raikkonen

Ferrari har stor traditioner i Formel 1, ikke mindst fordi Michael Schumacher dominerede i motorsporten for dem i mange år. Nu har de den mange dobbelte verdensmester Sebastian Vettel viste allerede gode takter i sidste sæson og mon ikke han kan skabe gode resultater for Ferrari i år. Med sig på team Ferrari har Vettel Kimi Raikkonen der efterhånden har kørt Formel 1 og Ferrari i mange år, dog uden de helt store resultater.

Red Bull: Daniel Ricciardo / Max Verstappen

Red Bull har været et spændende team de sidste mange år, ikke mindst på grund af de talentfulde kørere de har i Daniel Ricciardo og Max Verstappen. Dog har en blanding af manglende erfaring og racerens kvalitet sat en stopper for at de har opnået de helt store resultater. Skal i år blive året hvor Red Bull tager en samlet sejr?

McLaren: Fernando Alonso / Stoffel Vandoorne

Team McLaren har haft det svært og der har været meget buzz om teamet i løbet af de sidste par sæsoner. Jenson Button har længe kørt for dem men var ikke den køre han har været og da Magnussen kom til holdet var det som om han ikke fik helt frie tøjler. Nu er der skiftet helt ud og holdet starte på en frisk, med Stjernekøreren og tidligere verdensmester Fernando Alonso.

Toro Rosso: Pierre Gasly / Brendon Hartly

Red Bulls lillebror, et relativt nyt team i Formel 1, er der aldrig de helt store forventinger hos. Men de to talentfulde kørere Pierre Gasly og Brendon Hartly vil helt sikkert gøre deres for at efterlade et spor i årets sæson.

Williams: Lance Stroll / Sergey Sirotkin

Williams har skilt sig af med både Bottas og Massa to rutinerede Formel 1 kørere. Det har gjort plads til nye talenter, og det bliver spændende at se hvad Lance Stroll og Sergey Sirotkin kan stille op i denne sæson. Lad os se om ikke det bliver et godt år for Williams i 2018.

Renault: Nico Hülkenberg / Carlos Sainz

Reanault havde en kortere pause fra Formel 1, men besluttede at vende tilbage. Det bliver spændende at se hvad de kan have af betydning i årets sæson, med 2 talentfulde kørere og en bil der efterhånden skulle være i rigtig god stand.

Force India: Sergio Perez / Esteban Ocon

Force India er altid lidt en joker i Formel 1 og det er svært at have forventninger til dem. Men de plejer som regel at have deres præg på sæsonen og mon ikke de også får det i år.

Sauber: Marcus Ericsson / Charles Leclerc

Ligeoms Force India er Sauber et joker team, som nok ikke ender i toppen, men har mulighed for at snuppe nogle point i løbet af sæsonen. Lad os se om ikke det også vil lykkes for dem.

Haas: Kevin Magnussen / Romain Grosjean

Kevin Magnussen hold i 2018 er igen Team Haas, der er et meget nyt hold i Formel 1. Det er nu Kevin virkelig skal bevise hvad han kan og sikre sig en længerevarende kontrakt i F1, så vi kan sidde og nyde ham køre løb de næste mange år. Han har også fået sig en god makker i Romain Grosjean, der har en del års erfaring i F1.

Nu er du klar til at følge Formel 1 sæsonen live i dit TV eller online på Viaplay. Har du spørgmål eller problemer med at streame Formel 1, så tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet herunder.