Vil du gerne finde en god børneserie til dit barn, så skal du se denne liste. Jeg har nemlig her samlet en liste med 10 gode børneserier (både med gamle klassikere såvel som nyere serier), som du endda kan se fuldstændig gratis.

De kan nemlig ses via enten Viaplay og SF Kids. Her kan du nemlig oprette en gratis bruger i 14 dage (uden binding, så du kan altid opsige dit abonnement, hvis du ikke ønsker at forsætte).

Svampebob Firkant

Svampebob firkant

Svampebob Firkant handler om hovedkarakteren af samme navn og hans liv på bunden af Stillehavet. Svampebob bor i byen Bikini Bunden sammen med sine venner, hvilke også spiller en stor rolle i serien, da den omhandler deres liv i og omkring byen. Svampebob er utrolig energisk og optimistisk, og drager i hvert afsnit ud på nye eventur.

I serien møder man blandt andre Svampebobs hussnegl Gary, Svampebobs bedste ven Patrick og Knasende Krabbe, som arbejder på den lokale fiske-burgerbar, hvor Svampebob og Patrick ofte kommer. Serierens univers er let at genkende, hvilket også gør sig gældende for figurerne, som har træk, der gør dem lette at adskille fra hinanden.

Se Svampebob Firkant gratis

Avatar – den sidste luftbetvinger

Avatar – den sidste luftbetvinger

Avatar – den sidste luftbetvinger handler om Aang, der forsøger at skabe balance mellem elementerne jord, ild, vand og luft. Aang er den eneste, der kan mestre alle fire elementer, hvilket betyder, at han er den eneste, der kan skabe balance og stoppe den kommende krig. Dette viser sig dog at være svært.

Aang er under et frygteligt tidspres fra en komet, som kan give ildmesteren magt til at afslutte krigen. Dette betyder, at Aang skal lære elementerne at kende, før det er for sent, og før det ender i århundredets krig. I serien følger man Aangs kamp for at stoppe verdenskrigen anført af den onde ildmester.

Se Avatar gratis

Paw Patrol

Paw Patrol

Paw Patrol handler om de seks medlemmer i Pote Patruljen, som er ude på missioner for at beskytte deres by. Patruljen består af Alex og fem hunde, som har et utrolig stærkt venskab, og som altid arbejder godt sammen, når de skal løse problemer.

I serien følger vi drengen Ryder, der har godt styr på teknik. Han står i spidsen for de seks heltehundes redningsaktioner. Alle som en, arbejder de hårdt for at hjælpe til i den spændende by Adventure City. De store temaer er, at man skal være gode og hjælpsomme borgere, mens der er stort fokus på det gode venskab.

Se Paw Patrol gratis

Pingvinerne fra Madagascar

Pingvinerne fra Madagascar

Pingvinerne fra Madagascar handler om de humoristiske pingviner kendt fra tegnefilmen Madagascar. I serien følger man de fire pingviner Skipper, Kowalski, Private og Rico på eventyr i zoologisk have i New Work. De tager dig med på eventyr med masser af fest, ballade og sjov.

De fire pingviner har hver deres personlighed, som tydeligt skinner igennem i serien, og som gør dem sjove at følge ude på eventyr. Serien har et humoristisk udtryk, som gør den sjov at se for både store og små børn, og som med garanti får dig til at trække på smilebåndet, som kun de kan.

Se Pingvinerne fra Madagascar gratis

Byggemand Bob

Byggemand Bob

Serien om Byggemand Bob handler om Byggemand Bob og hans team bestående af Grab, Rumle, Tromle, Kranberg, som alle er byggemaskiner med unikke personligheder. Serien handler om teamets arbejde med at bygge, reparere og renovere forskellige ting i byen, samt om de problemer der opstår  i forbindelse hermed.

Teamet møder jævnligt udfordringer – men klarer den altid, fordi de arbejder sammen. Serien fremhæver egenskaberne konfliktløsning og samarbejde, som kommer til udtryk i Byggemand Bob og hans teams løsning på de problemer, de løber ind i. Serien foregår i et hyggeligt univers og kan ses af børn i alle aldre.

Se Byggemand Bob gratis

Gurli Gris

Gurli Gris

Gurli Gris handler om Gurli og hendes familie og venner, som alle er forskellige arter af pattedyr. Gurli bor sammen med sin lillebror George, Mor Gris og Far Gris og er glad for at hoppe i mudderpytter, at lege med sin bamse og at klæde sig ud. Gurli Gris tager i hvert afsnit på eventyr med sine venner.

Hvert afsnit omhandler et nyt eventyr. I ét afsnit kan Gurli Gris finde på at spille basketball, mens hun i andre afsnit tager til Kartoffelby eller besøger Hr. Rævs butik. Gurli Gris er altid optimistisk og glad og lader sig begejstre over selv de mindste hverdagsting, hvilket gør hende særdeles elskværdig.

Se Gurli Gris gratis

Ed, Edd og Eddy

Ed, Edd og Eddy

Serien om Ed, Edd og Eddy handler om tre drenge og deres hverdag i det lille kvarter, hvor de bor. Deres store mål er at tjene penge, således de kan købe de eftertragtede holdkæft-bolsjer. Disse kaldes også for kæbeknusere i programmet, og det er forståeligt, da bolsjerne næsten er på størrelse med drengene.

I de forskellige afsnit forsøger drengene altid at komme op med en ny plan, der kan bruges til at fuppe de øvrige børn i kvarteret og dermed tjene penge. Det er altid den højtråbende Eddy, der lægger planerne, mens han forsøger at overbevise den uintelligente Ed og den ofte nervøse Edd om, at ideen er god.

Se Ed, Edd og Eddy gratis

Star wars: The Clone Wars

Star Wars

Denne serie tager os med ned i det verdensberømte Star Wars-univers, som de fleste kender så godt. Serien er animeret og byder på masser af flotte og spændende scener fra kampen mod den onde føderation. Handlingen udspiller sig mellem handlingen i de to spillefilm Klonernes angreb og Sith-fyrsternes hævn.

I serien følger vi den unge talentfulde jedi-lærling Anakin Skywalker, der er blandt de førende i kampen. Han forsøger sammen med sin mester Obi-Wan Kenobi og øvrige fra den demokratisk republik at finde og fange de ansvarlige, der forsøger at ødelægge universitets orden, som vi kender den.

Se Star Wars gratis

Eventyrtid

Eventyrtid

I Eventyrtid træder vi ind i en magisk verden, hvor vi møder evner og væsner, som vi ikke ser i dagligdagen. Serien følger hovedpersonerne, den 14 år gamle Finn og hans magiske hund Jake. Vi stifter også bekendtskab med spændende karakterer som Iskongen, Prinsesse Sukkermås og mange flere.

Selvom hunden Jake er noget ældre end Finn, bliver der ikke sparet på eventyrerne. De interessante karaktere er altid nysgerrige, og derfor bliver vi taget med på adskillige eventyrlige opdagelsesture. På disse ture sker der altid masser af spændende ting, så du skal blot læne dig tilbage og følge med.

Se Eventyrtid gratis

Alfons Åberg

Alfons Åberg

I Tv-serien om Alfons Åberg følger vi den unge dreng, der egentlig stammer fra en serie børnebøger af Cunilla Bergström. Alfons Åberg bor alene med sin far og er som udgangspunkt en helt almindelig dreng. Alligevel har Alfons Åberg vennen Swipper, som kun han kan se.

Far og søn har det rigtigt godt sammen, men i seriens forskellige afsnit kan begge opføre sig både som den voksne og som barnet. Serien handler om Alfons Åberg og farens liv i hverdagssituationer, og de situationer som mange helt almindelige hjem kommer ud for. Eksempelvis lærer han, at der ikke findes spøgelser.

Se Alfons Åberg gratis

Har du et spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.