Kunne du tænke dig at lære et helt unikt sprog bare for sjovs skyld, så er estisk et rigtig godt bud. Det er nemlig et lille land med få borgere, derfor vil du helt sikkert være en af de eneste i Danmark der kan tale sproget.

Du kan prøve et estisk sprogkursus gratis i 14 dage hos Mofibo, og lære det mest grundlæggende ved det estiske sprog, som er meget anderledes end andre europæiske sprog.

Lær estisk – Grundkursus

Estisk begynder sprogkursusMed dette grundkursus har du muligheden for at lære estisk på en helt klassisk måde. Det er en lydbog der oplæser ordet/sætningen på Dansk, derefter langsomt på estisk og til sidst i normalt estisk tempo. Det er en af de bedste indlæringsmetoder – gentagelse.

Lydbogen er udgivet af forlaget Univerb der står bag en lang række andre sprogkurser på lydbog. I dette estiske grundkursus lære du basale ting som tal, tid, spørge om vej, lave bestillinger mm. I alt munder det ud i 3000 nye ord fordelt på 422 sætninger.

Lær Estisk gratis på lydbog

Lær estisk på Mofibo’s app

Det geniale ved at bruge det estiske sprogkursus via Mofibo, er at du kan lytte til det og øve dig overalt. App’en kan downloades til smartphones og tablets af alle former, og du kan endda downloade sprogkurset til offline brug, så du kan øve dig mens du er på ferie i Estland.

Du får ikke bare adgang til 1 sprogkursus med gratis Mofibo, men en lang række af sprogkurser. Skulle du derfor finde ud af at estisk alligevel ikke er noget for dig, så kan du hurtigt vælge at starte på et andet sprogkursus.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage