Kunne du godt tænke dig at lære finsk af ren interesse? Eller måske du skal på ferie i Finland og gerne vil lære nogle finske gloser? Hvis ja, så er du kommet til det helt rette indlæg. For jeg vil her lære dig, hvordan du kan lære det mest grundlæggende finsk på lydbog.

Lydbogen du skal bruge kan høres hos Mofibo. Har du ikke lige en Mofibo bruger, så kan du fuldstændig gratis prøve det i 14 dage (ingen bindinger).

Grundkursus: Lær finsk

Finsk sprogkursus lydbog

Med dette lydbogskursus vil du lære det mest grundlæggende finsk, så du kan gebærde dig i Finland. I kurset vil der gennemgås 422 sætninger (ca. 3.000 ord). Du vil bl.a. lære almindelige udtryk, talordene, ugedagene, mad osv.

Kurset er tosproget. Dvs. det foregår på den måde, at du først hører en sætning på dansk, hvorefter du hører den på finsk (først i langsomt tempo og derefter i normalt tempo). Efter hver finske udtalelse har du mulighed for at selv at prøve at udtale sætningen.

Lær finsk gratis på lydbog

Hvad er Mofibo?

Du kan høre lydbogen hos Mofibo. Ved du ikke hvad Mofibo er, så kommer der her en kort forklaring.

Mofibo er en abonnementservice, hvor du kan få adgang til over 60.000 lydbøger og e-bøger (der er alt hvad hjertet begærer – lige fra krimier til historiske bøger). Du kan høre/læse deres lyd-/e-bøger via en app til din smartphone (det fungerer utrolig nemt).

Mofibo koster 129 kr. om måneden. Men du kan prøve det helt gratis i 14 dage. Der er ingen bindinger. Så finder du af inden prøveperioden er færdig, at du ikke ønsker at forlænge dit abonnement, så kan du sagtens opsige det.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage

Har du spørgsmål? Så stil dem endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg besvare dem hurtigst muligt.