Skal du til Rusland på f.eks. ferie eller blot gerne vil lære det russiske sprog af ren interesse? Så er du havnet på det helt rette indlæg. For i dette indlæg vil jeg lære dig, hvordan du kan lære det mest basale indenfor det russiske sprog på lydbog (helt gratis endda).

Lydbogen du skal bruge kan du høre hos Mofibo. Har du ikke allerede en bruger på Mofibo, så kan du prøve det gratis i 14 dage (der er ingen bindinger eller lignende).

Lær russisk – Grundkursus

Russisk sprogkursusMed dette russiske grundkursus på lydbog lærer du det mest basale indenfor det russiske sprog. Grundkurset er tosproget. Dvs. du hører en sætning på dansk, og derefter to gange på russisk. Efter hver russisk udtalelse kan du selv udtale sætningen i dit eget tempo.

Kurset består af 422 sætninger (ca. 3.000 ord fordelt på 42 afsnit). Du vil bl.a. lære ugedagene, farvene, almindelige udtryk, grundtallene, samtale hos boghandleren. Dvs. alt det basale for, at du kan gebærde dig i Rusland.

Lær russisk gratis på lydbog

Hvad er Mofibo?

Har du ikke før stødt på Mofibo, så er det en streamingtjeneste med lyd- og e-bøger.

Dvs. du kan for 129 kr. om måneden få adgang til alle Mofibos lyd- og e-bøger. Dvs. udover ovenstående lydbogskursus får du også adgang til over 60.000 andre lyd- og e-bøger (der er alt lige fra de bedst sælgende selvbiografier til de nyeste krimier).

Har du ikke allerede en konto hos Mofibo, så kan du helt gratis prøve det i 14 dage. Der er ingen bindinger. Så finder du af inden prøveperiodens afslutning, at det ikke er noget for dig, så kan du sagtens opsige abonnementet.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage

Har du spørgsmål? Så stil dem endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg besvare dem hurtigst muligt.