Thailand er en meget populær rejsedestination for os danskere. Hvert år aflægger flere tusinde af os et besøg til deres eksotiske strande, natklubber, hoteller og byer. Det kunne være at du gerne vil have et par gloser med på din næste tur til Thailand.

Det kan du få ganske gratis ved at tilmelde dig Mofibo og prøve et thailandsk sprogkursus gratis i 14 dage.

Lær thailandsk – Grundkursus

Thailandsk sprogkursusMed dette grundkursus i thailandsk, kan du roligt tage på ferie i det eksotiske land og føre dig frem med bestillinger på restauranter og barer eller spørge om vej til de bedste turistattraktioner.

Grundkurset består ca. 3 timers læring, hvor du lærer mere end 3000 ord fordelt på 422 thailandske sætninger. Du kan prøve grundkurset helt gratis hos Mofibo i 14 dage, og det er uden binding.

Lær thailandsk gratis på lydbog

Andre sprogkurser på Mofibo

Mofibo er en af de største streamingtjenester med e-bøger og lydbøger i Norden. De har også et stort udvalg af sprogkurser, der spænder fra tysk og fransk til russisk og thailandsk. Vil du lære andre sprog kan du også prøve disse sprogkurser gratis på Mofibo.

Du kan lære sprog fra begynder niveau til mellemniveau og til sidst snige dig op på ekspert niveau, hvor du virkelig bliver dygtig. Der findes også sprogkurser hvor du lære dem fra engelsk til “nyt sprog” i stedet for dansk til “nyt sprog”.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage