Opdatering: Mofibo har overtaget Storytel. Dvs. alle nedenstående lydbøger kan du høre på Mofibo fremfor Storytel. Du kan dog ligesom hos Storytel også prøve Mofibo gratis i 14 dage.

Der er ikke noget som en rigtig god lydbog, som man bliver helt fanget af. Der findes dog så mange lydbøger derude, at det kan være svært at få overblik over dem alle. Derfor har jeg her samlet de 15 bedste lydbøger hos Storytel ifølge mig.

Bare rolig, hvis du ikke har en bruger på Storytel. For du kan helt gratis prøve det i 14 dage ved at oprette en bruger her. Så kan du lytte til alle de lydbøger, som du har lyst til.

Min mormor hilser og siger undskyld

Min mormor hilser og siger undskyldElsa er en ung pige. Ret ensom og uden venner. Dog har hun en superhelt i sin mormor på 77 år. Hendes mormor er den sejeste i verden. Hun kører bil uden kørekort, skyder med paintballgeværer og kan fortælle historier om kongeriget Miamas. Hun er helt specielt og Elsas eneste ven.

Men en dag bliver mormor alvorligt syg og dør. Men på sygesengen lige inden døden sender mormor Elsa ud på en sidste opgave: Hun skal nemlig sige undskyld til alle beboerne i nabolaget for alt det hun har sagt og generet dem med i årevis.

Stream lydbogen på Storytel

Løbende tjener

Løbende tjenerFrank er blevet milliardær på sin smykkeforretning. Men pludselig er penge og succes blevet en bagatel, da hans partner findes brutalt myrdet. Efterforskningslederen Roland Triel har selv psykiske mén, efter at han har været udsat for en tragedie.

Nu går jagten ind på en kynisk morder, men pludselig viser fortiden sig frem. Personen der myrdede Roland Triels kone og mishandlede hans datter giver livstegn fra sig. Og så kører det psykologiske dobbeltspil med to uløste drabssager.

Stream lydbogen på Storytel

Kvinden i toget

Kvinden i togetRachel sidder hver morgen i toget mod London. Men hvorfor stopper toget ud for det samme hus hver morgen? Rachel er fascineret af det unge par, som bor i huset. Hun iagttager dem og forestiller sig, at parret lever den perfekte tilværelse.

Men en dag bliver hun vidne til noget frygteligt i huset, og pludselig forsvinder kvinden i forholdet. Rachel blander sig i politiarbejdet, men hun hjælper ikke på sagen. Rachel kan nemlig ikke engang stole på sig selv. Kvinden i toget er en international bestseller.

Stream lydbogen på Storytel

Mænd der hader kvinder

Mænd der hader kvinderMikael Blomkvist planlægger at tage en pause fra hans job som journalist efter tre måneder i fængsel. Hans pause står dog ikke på længe. Snart får han en meget speciel og personlig opgave af Henrik Vanger, som er pensioneret direktør fra Vangerkoncernen.

Sammen med den ekstravagante Lisbeth Salander skal han nu rode i Vangers familiære fortid og finde ud af, hvorfor hans unge grandniece Harriet forsvandt for 40 år siden. Det viser sig mere dystert og blodigt end nogle af dem nogensinde havde drømt om.

Stream lydbogen på Storytel

De røde heste

De røde hesteDe røde heste er en af Morten Korchs mest populære bog. Bogen handler om en far og datter der gerne vil have hjælp til at komme ud af deres økonomiske problemer. Derfor henvender de sig til hestestuderiet på gården Enekær, hvor de håber at kunne få hjælp.

Det ender med, at den unge Ole Offer må tage kampen op, da han har lavet et gammel løfte til gården. Nu kommer man både til at opleve hestevæddemål og humor, men også spændingen og  kærligheden viser sig frem i denne danske klassiker.

Stream lydbogen på Storytel

Ikke at ville se

Ikke at ville seAnden verdenskrig var uden Sveriges deltagelse. Men derfor kom den stadig til at sætte sine dybe spor i familien Lauritzen. Familien er nemlig økonomisk afhængig af Tyskland, hvorfra både Oscars og Lauritz’ svigerforældre er fra, mens hjemlandet Norge er blevet besat af tyskerne.

Snart er det det rene helvede. Med den ene søn i SS, den ene i den svenske flåde og en datter i den norske modstandsbevægelse er familien nu splittet til atomer. Til sidst er alt andet end overlevelse ligegyldigt. Ikke at ville se er 4. bind i Jan Guillous populære romanserie “Det Store Århundrede”.

Stream lydbogen på Storytel

Fifty Shades: Fanget

Fifty shades - FangetAnastasia Steele er en ung 21-årige kvinde, som skal interviewe den karismatiske forretningsmand Christian Grey til en universitetsavis. Hun falder for hans smukke ydre, og der går ikke længe, inden de starter et vovede og dristigt forhold.

Da forholdet kører på Christians præmisser, finder Anastasia snart ud af den skumle og dystre bagside, som Christian har. Især seksuelt har han dæmoniske tanker. Men Anastasia indser også, at hun selv har mørke sider, som hun aldrig troede fandtes.

Stream lydbogen på Storytel

Det forsvundne bibliotek

Det forsvundne bibliotekArno Holmstrand er vogteren, som alle vil have fat i. Han har hele sit liv gemt på en vital hemmelighed. Nemlig hvor det forsvundne bibliotek i Alexandria befinder sig. Men da Arno ikke har lang tid igen, giver han hemmeligheden videre til Emily Wess i form af ledetråde

Uvidende omkring at hendes liv nu er forandret for altid, rejser hun til alverdens verdenshjørner for at samle ledetrådene. Men hun er ikke alene. En organisation med korruption, mord og bedragerisk sind er lige i hælene på hende.

Stream lydbogen på Storytel

Ringenes Herre I: Eventyret om ringen

Ringenes Herre - Eventyret om ringenEventyret om ringen er det første bind i trilogien Ringenes Herre. Sauron, den onde fyrste, mangler kun Ringen for at kunne gøre sin magt fuldkommen. Den lille hobbit Frodo skal sikre, at Sauron ikke får fat i Ringen. Men Frodo har et problem.

Ringen kan spores af Sauron alle steder på jorden, og derfor er den eneste mulighed at tilintetgøre Ringen. Frodo begiver sig ud for at ødelægge ringen, men det skal ske det samme sted, som hvor den blev skabt. I Dommedagsbjerget der ligger i Saurons rige.

Stream lydbogen på Storytel

61 timer

61 timerJack Reacher havner i en busulykke efter en alvorlig snestorm. Én kvinde holder sig stædig og vil have at retfærdigheden fra ulykken sker fyldest. Men hvis hun skal vidne, skal hun hjælpes.

En koldblodig og effektiv morder er nemlig på vej op nær byen Bolton, hvor ulykken er ske, mens en underjordisk militæranlæg bliver centrum for sagen. Snart er det Jack og kvinden mod de andre. Men kampen er sværere og modstanderne stærkere, end de nogensinde kunne forestille sig. De næste 61 timer bliver altafgørende.

Stream lydbogen på Storytel

Afsporet

AfsporetThomas Ravnsholdt, også kaldet Ravn, som er kriminalbetjent er sendt på sygeorlov, efter at hans kæreste på tragisk vis blev dræbt under et hjemmerøveri. Snart kommer han dog ufrivilligt på arbejde, da en nær ven beder ham om hjælp.

En ung pige forsvandt for et par år siden, og nu vil vennen have Ravns hjælp. Alle tegn tyder på, at hun er solgt til prostitution i Stockholm hos den kriminelle Slavros. Men snart spiller en sadistisk drabsmand, der har hærget Stockholms gader ind.

Stream lydbogen på Storytel

Jeg er her stadig

Jeg er her stadigElsa ligger i koma efter en skiulykke. Alt håb synes stort set at være ude. På gangen ved siden af ligger en spritbilist, der har slået to mennesker ihjel. Ligeledes i koma. Thibault, der er hans bror, vil ikke besøge ham eller tilgive hans handling.

En dag da Thibault har kørt sin mor på hospitalet, går han forkert af dørene og ender inde hos Elsa. Han holder et hvil, men kan ikke holde stilheden ud. Derfor begynder han at snakke til den komalagte Elsa. Kan Thibault se noget, de andre ikke kan?

Stream lydbogen på Storytel

Glød

GlødGlød er bog nummer 2 i Maya Banks Breathless-trilogi. Bogen handler om Jace Crestwell og Ash McIntyre som er fælles om alt. Penge såvel som kvinder. Men noget vil snart ændre sig. Jace møder en kvinde ved navn Bethany, som han ikke vil dele med nogen. Selv ikke Ash.

Jace føler ophidselse over den jalousi, som rammer ham som en overfældende følelse, og han er villig til at sætte det livslange venskab og forretningssamarbejde med Ash over styr for hende. Bethany skal være hans – koste hvad det vil. Men hvad tænker hun egentlig selv?

Stream lydbogen på Storytel

Flagermusmanden

FlagermusmandenDen norske politimand Harry Hole står i lufthavnen i Sydney. Han skal til at igennem paskontrollen. Planen er, at han skal ned for at opklare mordet på en norsk kvinde.

Sammen med sin australske kollega Andrew Kensington begiver han sig ud i Sydneys mest snuskede gader for at opklare mordet. Nærmere bestemt Red Light District i Sydney. Men snart indser Harry, at han er en del af et spil, hvor han selv har fået en markant rolle. Det viser sig nemlig, at det er en seriemorder, der er på spil.

Stream lydbogen på Storytel

Blottet for dig

Blottet for digEva er lige startet på job i New York. Hun skal arbejde hos et reklamebureau som ligger i en bygning, der er ejet af Gideon Cross. Allerede da hun møder Gideon første gang, opstår der en god kemi mellem dem. En kemi der er overvældende for dem begge.

En kemi der viser sig at blive til et forhold. Men ikke et almindeligt forhold. Både Eva og Gideon har været udsat for ting, der har givet dem store følelsesmæssige mén, og derfor har ingen af dem nemt ved at elske en anden. Dette er den første bog i en skønlitterær, erotisk trilogi om Eva og Gideons kærlighed.

Stream lydbogen på Storytel

Der findes en stort udvalg af andre rigtig gode lydbøger på Storytel. Mener du, at jeg mangler nogle på denne liste, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet. Se også vores liste over de 15 bedste lydbøger hos Mofibo, hvis du ikke kunne finde noget her.