Vi har alle et favorit magasin, som bare er underholdende at læse. Det er dog ikke altid vi lige gider at abonnere på det fordi det er dyrt og derfor køber vi ofte kun et magasin en gang i mellem. Her samler vi dog alle abonnement tilbud på Danske magasiner.

Prøv 17 magasiner gratis i 30 dage

Hos magasintjenesten WYPE kan du prøve mere end 15 forskellige magasiner gratis. Prøv fx Illustreret Videnskab, Bolig Magasinet, Woman og Aktiv Trænning.

Prøv Wype gratis i 30 dage

Magasin abonnement tilbud

Er du mere til et enkelt magasin, så kan du i tabellen herunder se et overblik over alle de tilbud der er på magasiner online lige nu. Alle abonnement tilbud giver dig mere end 1 magasin + en gratis gave der er relateret til magasinets tema. Se alle magasin abonnementstilbud herunder.

Magasiner du kan finde abonnementstilbud på er: Illustreret Videnskab, Bolig Magasinet, Magasinet Liv, Aktiv Træning, Bil Magasinet, Bo Bedre, Gør det selv, Historie, Digital Foto, i Form og Komputer for alle. Alle magasiner kan også prøves gratis i 30 dage.

[adservice-comparison-feed-iframe]

Illustreret Videnskab abonnement tilbud

Illustreret Videnskab er et af Danmarks mest læste magasiner, med fokus på forskning, historie og videnskab. De bringer historier og nyheder der er relevante for hvordan vi er kommet frem til hvor vi er i dag og hvor vi bevæger os hen imod i fremtiden. Man år den nyeste viden indenfor diverse områder.

I tabellen herover kan du se alle abonnement tilbud på Illustreret videnskab, og alle tilbud giver en gave med helt gratis. Der er også mulighed for at prøve magasinet helt gratis i 30 dage inden du benytter et af de gode abonnement tilbud.

Bolig Magasinet abonnement tilbud

Bolig Magasinet er Danmarks førende magasin indenfor boligindretning, design og interiør. De formår måned efter måned at informere deres læsere om de nyeste tendenser indenfor indretning og design i hjemmet. Er du ved at flytte eller elsker du bare at indrette, så er dette magasinet for dig.

Du kan i oversigten herover se alle tilbud på abonnement på Bolig Magasinet. Med i alle abonnement tilbud følger en gratis gave i form af noget brugskunst der arter sig flot i hjemmet. Du kan også prøve Bolig Magasinet gratis i 30 dage inden du benytter dig af et tilbud.

Aktiv Træning abonnement tilbud

Aktiv træning er et blad der handler om det at have en aktiv hverdag og hvordan man bedst muligt gør det. I bladet er der en masse artikler, guides, kostplaner, programmer og interviews der hjælper dig til en bedre aktiv hverdag. Bladet er nummer 1 i Danmark indenfor motion og sundhed.

Find et godt abonnement tilbud på Aktiv Træning i pristabellen herover eller prøv det gratis i 30 dage på din smartphone og tablet med magasintjeneste WYPE, hvor du i øvrigt også får adgang til 16 andre magasiner gratis.

Gør det selv abonnement tilbud

I Danmark er vi gode til at gøre det selv, og er du en der elsker at gøre det selv, så kan du finde masser af hjælp og inspiration til det i magasinet Gør det selv. Her bliver du guidet til forskellige gør-det-selv projekter i hus og have.

Se alle de gode tilbud på Gør det selv bladet i tabellen på siden her, hvor du med i alle tilbud for mere end 1 blad og en gratis Gør det selv gave med i abonnementstilbuddet. Du kan også prøve magasinet helt gratis i 30 dage inden du køber et abonnement tilbud.