Her i landet ser mange af os nok Michelle Obama som Barack Obamas, USAs tidligere præsident, hustru, og meget mere om hende ved vi ikke rigtig. Er du en af dem, så bør du læse denne bog, for Michelle Obama er meget mere end Barack Obamas hustru, ja faktisk så meget mere at du efter at have læst denne bog vil tænke:

“Ham Barack Obama er det ikke ham der er gift med hende den karismatiske og inspirerende Michelle Obama?”

Måske er det en lille overdrivelse for at fremme forståelsen, men det er en god bog der giver et helt nyt billede at Michelle Obama. Du kan læse eller høre den som lydbog gratis hos Mofibo.

Find bogen gratis hos Mofibo

Historien om Michelle Obama

Michelle Obama Becoming bogDer er skrevet mange bøger om Michelle Obama, men dette er den første bog hun selv har skrevet, hvor hun fortæller hele sin historie med sine egne ord.

Det ikke bare en historie om hende, men en bog med mange reflektioner og tanker om verden og den måde vi lever på. Det er en bog om en kvinde og hvad hun har opnået, og det er meget og hvordan du har fået så stor succes. Man fornemmer hendes humor, skarpe sind og empati igennem hele bogen.

Det siger anmelderne

Herunder kan du læse hvad nogle af de største amerikanske aviser og nyhedsmedier har sagt om bogen:

‘A genuine page-turner, full of intimacies and reflections’

Evening Standard

‘A polished pearl of a memoir’

New York Times

‘A rich, entertaining and candid memoir. And overall Obama’s a fun person to sit alongside as she tells you the story of her life . . . it is as beautifully written as any piece of fiction’

‘I found myself lifting my jaw from my chest at the end of every other chapter . . . this was not the Obama I thought I knew. She was more’

Independent

‘An inspirational memoir that also rings true’

Daily Telegraph

Vil du igang med bogen, så kan du som nævnt finde den gratis på Mofibo som lydbog og e-bog. Del gerne dine tanker om bogen i kommentarfeltet herunder når ud har læst den.