Telmore Play med gratis Mofibo, HBO, TV2 Play og C More

Mobilabonnement med HBO Nordic, TV 2 Play, C More, Bookmate m.m.

Det fleste mobilabonnementer indeholder gratis ekstra services i dag. Men kun et mobilabonnement indeholder gratis HBO Nordic, TV2 Play, C More, Bookmate m.m. og dermed uendelig adgang til den bedste underholdning online. Det er mobilselskabet Telmore der i deres abonnement Telmore Play tilbyder alt dette som gratis ekstra services til dit taletid og data.
Du kan vælge mellem 3 forskellige Telmore Play abonnementer afhængig af, hvor mange services du vil have inkluderet i dit abonnement. Du kan via nedenstående link sammenligne de forskellige Telmore Play abonnementer:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=683&pid=9436&deeplink=https%3A//www.telmore.dk/telmoreplay&sub=mobilabonnement”]Se Telmore Play abonnementer her[/button]

Telmore Play mobilabonnement

med gratis HBO Nordic, TV2 Play, C More, Bookmate og meget mere
Telmore Play er det mobilabonnement i Danmark der giver aller mest værdi til dig som kunde. Med adgang til i alt 7 underholdningstjenester behøver der aldrig være et kedeligt moment i din dag. Heriblandt er nogle af de mest populære streamingtjenester som HBO Nordic, TV2 Play og C More.

Du kan herunder læse om de forskellige streamingtjenester, som du får adgang til:

HBO Nordic – HBO Nordic er den nordiske udgave af streamingtjenesten HBO fra USA. På den kan du se nogle af de bedste serier der er lige nu, blandt andet kan du se Game of Thrones, Billions og Vikings eksklusivt på HBO Nordic.

TV2 Play – Det er den mest populære streamingtjeneste hos danskerne. Du får adgang til hele TV2’s arkiv af TV-programmer, serier, film og sport. Når du ikke at se det i fjernsynet, kan du altid besøge TV2 Play og streame det når som helst.

C More – Er en af de bedste streamingtjenester i Danmark, hvis man leder efter de nye gode blockbusters. De har bl.a. rettighederne til at vise serier fra AMC (Walking Dead) og HBO (Game of Thrones).

For inspiration kan du se vores bud på de 10 bedste film på C More og de 10 bedste serier på C More.

Bookmate: Hos Bookmate finder du mere end 16.000 danske lydbøger og e-bøger (og i alt 850.000 bogtitler på mange forskellige sprog). Du kan læse/høre dem når som helst via din tablet eller smartphone. Du kan endda tage dem med på ferien.

Telmore Musik – Med Telmore Musik får du adgang til Telmores egen musiktjeneste. Du kan lytte til flere millioner musiknumre uanset hvor du er, med muligheden for at afspille sange offline.

Flipp – Alle Egmonts magasiner og ugeblade er blevet samlet i streamingtjenesten Flipp. Den får du også adgang til med Telmore Play mobilabonnement, og den indeholder 46 magsiner og ugeblade, blandt andet Alt for Damerne, Eurowoman, Euroman, Hjemmet og Her og Nu.

Min Bio – Med Telmore Play får du også underholdning til de mindste. Min Bio er en streamingtjeneste der samler de bedste film og serier til børnene. Der er både populære danske spillefilm som Far til Fire og klassike tegnefilm alle med dansk tale.

Prøv tjenesterne gratis inden køb

Er du i tvivl om, du vil få brugt de forskellige tjenester, så kan mange af tjenesterne prøves gratis i en prøveperiode. Så kan du prøve dem gratis af, og se om de er noget for dig inden dit køb af Telmore Play.

Du kan fx her læse, hvordan du gratis kan prøve TV 2 Play og HBO Nordic (vil du prøve et lignende tjeneste som Bookmate, så kan du prøve Mofibo gratis).

Se de forskellige Telmore Play abonnementer via nedenstående link:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=683&pid=9436&deeplink=https%3A//www.telmore.dk/telmoreplay&sub=mobilabonnement”]Se Telmore Play abonnementer her[/button]

2