Vinterferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder vinterferie for mange af os.

Dette har Mofibo valgt at fejre ved at tilbyde, at du kan prøve deres tjeneste gratis i 30 dage (normalt kan det prøves gratis i 14 dage). Så skal du f.eks. ud at rejse eller bare slappe af derhjemme i vinterferien, så kan du med dette tilbud få en endnu hyggeligere vinterferie.

Du kan her prøve Mofibo gratis i 30 dage. Men vær hurtig – for tilbuddet gælder kun i uge 6 og 7 (dvs. til og med søndag den 17. februar).

Prøv Mofibo gratis i 30 dage

Prøveperioden er uden binding. Så du er ikke forpligtet til at forsætte med at være abonnent efter den gratis prøveperiode på de 30 dage.

Hvad er Mofibo?

Mofibo er lyd- og e-bøgers svar på Spotify. Dvs. med et abonnement hos Mofibo kan du lytte eller læse ligeså mange lyd- og e-bøger du har lyst til. Du kan lytte eller læse bøgerne via din smartphone (Android og iPhone) eller fra din tablet. Abonnementet koster 129 kr. om måneden, men du kan prøve det gratis i 30 dage.

Med Mofibo får du derudover følgende funktionalitet:

  • Offline læsning: For at lytte eller læse lyd-/e-bøgerne, så kræver det en internetforbindelse på din mobile enhed. Du kan dog downloade dem til offline brug. Så kan du lytte eller læse bøgerne steder, hvor du ingen internetforbindelse har.

Derudover er Mofibo rigtig gode til at komme med forslag til, hvilke bøger som du vil finde interessante baseret på din tidligere hørte/læste bøger.

Udvalget hos Mofibo

Mofibo har mere end 60.000 lyd- og e-bøger blandt deres udvalg. De får ret hurtigt de nyeste bøger ind blandt deres udvalg. F.eks. kan du finde følgende bøger hos Mofibo:

Synes du dette lyder interessant, så kan du her prøve Mofibo gratis i 30 dage.

Prøv Mofibo gratis i 30 dage