Mofibo påsketilbud: 30 dage gratis

af | Uncategorized | 0 Kommentarer

Mofibo og Storytel blev per 1. april 2019 forenet til en tjeneste og går nu under navnet Mofibo – a part of Storytel. Hvilken bedre måde at skyde denne fusion igang på end med et rigtig godt påsketilbud!

Det er netop hvad Mofibo har valgt at gøre og derfor kan du fra i dag af og hele påsken, helt frem til den 22. april prøve Mofibo helt gratis i 30 dage, hvilket er mere end dobbelt så længe som den normale gratis prøveperiode. Åben dit påskeæg fyldt med gratis lydbøger og e-bøger ved at klikke på knappen herunder.

Prøv Mofibo gratis i 30 dage

Prøveperioden er som altid uden binding, og efterfølgenge fortsætter abonnementet til normalprisen på 129 kr. såfremt du ikke opsiger dit abonnement. Tilbuddet gælder kun frem til 22. april, så du skal ikke vente for længe med at tilmelde dig.

Hvad kan du med Mofibo?

Skulle du være lidt i tvivl om hvad Mofibo egentlig er, så er denne tekst til dig.

Mofibo er Danmarks største streamingtjenester for lydbøger og e-bøger. Med et abonnement (el. gratis prøveperiode) kan du lytte og læse ubegrænsede bøger hver måned via din smartphone el. tablet ved at downloade Mofibos app.

Der er et udvalg på mere end 60.000 bogtitler i Mofibos bibliotek og det er indenfor alle genrer. Der er de nyeste krimier, det bedste faglitteratur, masser af personlig udvikling, originale bogserier og premium podcasts og meget meget mere.

Lasse Kjær Hauerberg
Hej. Jeg hedder Lasse og er grundlægger af Streamingnews.dk, og jeg er den ultimative streaming guru. Er der noget du ikke ved om streaming, så garantere jeg at jeg kan hjælpe dig. Hvis ikke du kan finde svaret her på siden, så skal du bare smide en mail til mig 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *