Vi anbefaler


Live sport

Viaplay lille logo

Dokumentarer

TV2 Play lille logo

Fodbold

dplay logo lille

NFL

Viaplay lille logo

Herunder kan du læse vores vurdering af alle danske streamingtjenester der tilbyder streaming af sport online. Vi har vurderet dem alle på en skala fra 1-5, og lavet en kort beskrivelse af hvad det er du får med hvert enkel tjeneste.

Viaplay

Viaplay Sport streaming

Karakter: 5 ud af 5

Viaplay Sport giver dig en pakke med et godt mix af sportsgrene. Formel 1, NFL, Golf, Boksning og UFC er de sportsgrene de sender mest fra. Men du kan også se bl.a. live ishockey fra NHL, den amerikanske ishockey liga, Tennis fra sommerens Wimbledon og meget mere. Derudover får du også adgang til Viaplays store arkiv af serier og film.

Pris: 269 kr./md.

Stream sport hos Viaplay

TV 2 Play

TV2 Play Sport streaming

Karakter: 5 ud af 5

TV 2 Play tilbyder et stort udvalg af live sport og sportprogrammer fra deres arkiv. De har været gode til at differentiere sig fra de andre streamingtjenester der viser sport, ved at vise mere unikke sportgrene. De viser rigtig meget cykelsport live hele sæsonen, de viser alle live stævner fra World Cup’en i svømning, hvor man kan følge de danske svømmepiger. Det udover har de rettighederne til NBA i Danmark og en lang række mindre sportgrene som E-sport, Roning og Badminton.

Pris: 269 kr./md.

Stream sport hos TV 2 Play

Dplay

Dplay Sport streaming

Karakter: 5 ud af 5

Dplay er en streamingtjeneste fra Discovery Networks, som står bag kanalerne: Kanal 4, 5, 6 og 9, Discovery Channel og Eurosport-kanalerne. Det vil sige at Dplay har rettighederne til at vise den samme sport der bliver vist på disse kanaler. Det er især fodbold de udmærker sig indenfor, hvor de viser live fodbold fra den Engelske Premier League og Spanske La Liga. Du kan også se meget cykelløb, tennis og alverdens motorsport online med Dplay.

Pris: 269 kr./md.

Stream sport hos Dplay

NFL Gamepass

NFL Gamepass anmeldelse

Karakter: 5 ud af 5

NFL Game Pass er tjeneste hvor de kan streame al NFL live, ligesom navnet antyder. NFL er den USA’s nationale liga for Amerikansk Fodbold. Hver sæson bliver der spillet flere 100 kampe og det kulminerer i sæsonens finale, som kaldes Super Bowl, hvor de 2 bedste hold står tilbage. NFL Game Pass byder på et hav af fede funktioner, blandt andet kan du se flere kampe på en gang, automatisk få skiftet kamp når nogen er tæt på at score og se et hav af udsendelser om NFL.

Pris: 269 kr./md.
Stream sport hos NFL Game Pass

Se sport online

I den digitale verden vi lever i, er det oplagt at se film, serier og TV på nettet og også sport. Om end det live sport, genudsendelse af et sportsevent eller sportsdokumentarer er der i dag massere af muligheder for streaming af sport på nettet.

Øverst på denne side kan du se de anbefalinger vi har givet alt efter hvad du ønsker at se af sport og læse vores vurdering af de forskellige danske streamingtjenester der tilbyder streaming af sport. Vi har vurderet dem alle på en skala fra 1-5 og givet en kort beskrivelse af hvad der er godt ved dem og hvad der er knap så godt.

Ude til højre kan du finde en oversigt over hvor du kan se eller gense kampe og events fra de mest populære sportsgrene, den streamingtjeneste der er angivet er den vi anbefaler.

 Viaplay SportC MORE SportNFL GamepassNBA League PassDplay sportTV 2 Play Sport
Fodbold
Håndbold
NFL
Basketball
Cykling
Motorsport
Golf
Badminton
UFC
Boksning
Tennis
Ishockey
Skisport
Svømning