Når man skal vælge mobilabonnement handler det ikke længere kun om mængden af taletid og data. I dag går vi i ligeså høj grad op i de ekstra services der følger med mobilabonnementet. De to teleselskaber der har udskilt sig på det punkt er Telmore og Plenti, men hvor får du egentlig mest for pengene?

I denne artikel vil jeg undersøge om det er Telmore Play eller Plenti mobilabonnement der giver dig mest for pengene. Hvis du ikke gider læse hele artiklen, kan du hoppe direkte til konklusionen.

Pris

Det første jeg har valgt at kigge på er prisen. Som regel er der 2 priser når man skal se på når man vælger nyt mobilabonnement. Der prisen for oprettelse og prisen for selve abonnementet.

Begge abonnementer har gratis oprettelse. Selve abonnementet derimod har en forskellig pris. Plenti er 50 kr. billigere om måneden end Telmore Play abonnementet.

  • Telmore Play 249 kr./md.
  • Plenti 199 kr./md.

Vinder: Plenti

Taletid og data

Det næste vi ser på er hvad vi får for pengene og vi starter med taletid og data.

Telmore udbyder 2 forskellige abonnementer til samme pris, men med forskellig data og taletid. Det ene giver dig fri tale og 12 GB data og det andet giver dig 15 timers tale og 25 GB data. Plenti har et abonnement med alt inklusiv, dvs. at du får fri tale og fri data.

Vinder: Plenti

Ekstra underholdning

Nu til det det hele drejer sig om med disse to abonnementer, nemlig al den ekstra underholdning der er inkluderet i mobilabonnementerne.

For at gøre det overskueligt at sammenligne underholdningen, har jeg opstillet i en tabel den underholdning du får med Telmore Play og den du får med Plenti.

Telmore Play
Plenti
HBO Nordic
Tivoli
TV 2 Play
Tivoli Friheden
C More
Ektrabladet Ekstra
Min Bio
Berlingske
Flipp
Flipp
Mofibo
Pling
Telmore Musik
Wype
Mofibo

Vinder: Telmore

Værdi

Den samlede værdi af den ekstra underholdning du får med er selvfølgelig også afgørende. Det samme gælder det antal kroner du spare hver måned.

Telmore Play’s underholdning har en samlet værdi på 609 kr./md. det betyder at du spare 360 kr./md. plus du får taletid og data med i abonnementet.

Plenti’s underholdning har en samlet værdi på 534 kr./md. det betyder at du spare 335 kr. hver måned plus du har fri taletid og data.

Vinder: Telmore

Det med småt

Det med småt er vigtigt at se på, så man ikke pludselig føler sig snydt med abonnementet. Jeg har udvalgt de vigtigste (små) punkter for hvert teleselskab, der ikke er helt åbenlyse når man bestiller et mobilabonnement.

Telmore Play

  • Ingen binding.
  • Det er det mindste TV 2 Play abonnement der er en del af Telmore Play.
  • Du får adgang til magasinerne via app’en Flipp.

Plenti

  • Ingen binding.
  • Du får adgang til magasinerne via de to apps Pling og Flipp.
  • Du kan max. dele op til 50 GB data med andre enheder.

Konklusion

Nu kommer vi til det, skal du vælge Telmore Play eller Plenti? Hvis du har læst hele artiklen har du garanteret allerede en idé om hvad du vil vælge for et abonnement, hvis ikke kommer der her en konklusion på hvilket abonnement du skal vælge.

Abonnementerne er forskellige på mange punkter og det er derfor ikke sort på hvidt om du skal vælge Telmore Play eller Plenti. Det afhænger i høj grad af dine personlige behov og jeg har derfor lavet en konklusion der fortæller dig hvem Telmore Play og hvem Plenti er egnet til.

Jeg vil dog tilføje at hvis du går efter at få mest for pengene skal du vælge Telmore Play mobilabonnement.

Du skal vælge Telmore Play hvis…

Det du går efter er at have adgang til massere af streaming af film og serier. Du får 4 streamingtjenester med i abonnementet hvor du kan streame de nyste danske og udenlandske film og serier. Du skal også vælge Telmore Play hvis det er vigtigt for dig at have gratis musik streaming med i dit abonnement. Du får også adgang til over 45 magasiner og lyd- og e-bøger hos Mofibo, men hvis det er adgang til læsestof der er vigtigst for dig skal du vælge Plenti.

Få Telmore Play abonnement (gratis oprettelse)

Du skal vælge Plenti hvis…

Du er en læsehest, der læser alt hvad du kan får fat i. Med Plenti får du adgang til over 90 magasiner og ugeblade, tusindevis af lyd- og e-bøger hos Mofibo og daglige nyheder og ekstra artikler fra Ekstrabladet Ekstra og Berlingske. Du skal også vælge Plenti hvis du kan lide koncerter og forlystelser, da du får fri adgang til Tivoli og Tivoli friheden.

Håber du har fundet ud af om du skal vælge Telmore Play eller Plenti, men har du nogle spørgsmål eller bemærkninger, så er du mere end velkommen til at skrive dem her under i kommentarfeltet.