Musiktjenester – Bedste musik streamingtjeneste 2022

Musiktjenster bedst i test


Testvinder

Apple Music lille logo
Apple Music

(Prøv 1 måned gratis)

Bedste lyd

Tidal bedste lyd
Tidal musiktjeneste

(Prøv 1 måned gratis el. få med dit CBB mobilabonnement)

De seneste år har et stort antal af online musiktjenester set dagens lys. Så mange, at det faktisk kan være svært at finde ud af, hvilken én som man skal vælge.

Derfor har vi her sat os for at lave en test af de mest kendte musiktjenester for at finde ud af, hvilken en som er den bedste. Så du kan få den bedste oplevelse med din musik streamingtjeneste. Der er givet en karakter fra 1 til 5 for de forskellige tjenester, og de er nedenunder rangeret efter deres karakter.

Alle tjenester kan desuden prøves gratis i en given periode. Så du har mulighed for at prøve de forskellige af for at finde din personlige favorit.

Apple Music – Bedste musiktjeneste

Apple Music

Karakter: 5 ud af 5

Apple Music blev lanceret i 2014 som Apples svar på en online musiktjeneste, og man må sige, at det er lykkedes meget godt. Faktisk så godt, at vi i denne test kårer dem som den bedste musik streamingtjeneste.

Generelt har Apple Music et rigtig godt udvalg på over 35 millioner sange (her finder du bl.a. også sange – fx alle Taylor Swifts albums – som du ikke kan finde hos fx Spotify) og det bedste og største udvalg af musikvideoer blandt disse tjenester. Du får desuden hele 3 måneders gratis prøveperiode.

Noget Apple Music har modtaget kritik på er deres interface. Men siden de i 2016 kom med en større opdatering, er deres interface blevet langt mere brugervenligt og er ikke længere en ulempe.

Pris: 99 kr./md.


Telmore Musik – Billigste musiktjeneste

Telmore mobilabonnement med musik

Karakter: 5 ud af 5

Telmore Musik minder på mange måder om de andre musiktjenester, men den helt store forskel er at du kun kan abonnere på den gennem et mobilabonnement hos Telmore. Det gør det stadig til den billigste musiktjeneste, da du med Telmore Play få både mobilabonnement og musiktjeneste til en pris på under 170 kr./md.

Det lyder måske lidt besværligt at skulle til at skifte mobilabonnement for at få en musiktjeneste, men faktisk er det besværet værd for di du samtidig spare en del penge. Du får nemlig både mobilabonnement + musiktjeneste til en god pris med et Telmore Play abonnement, modsat den anden løsning hvor du betaler for fx Spotify et sted og dit mobilabonnement et andet sted og få en højere pris. Besparelsen ved at have det samlet er min. 30 kr./md.

Telmore Musik giver dig adgang til mere end 60 mio. musiknumre og app’en virker til alle platforme. Det billigste abonnement med Telmore Musik koster 169 kr./md. inkl. fri tale og 30 GB data (11 GB i EU).

Pris: fra 169 kr./md. (inkl. mobilabonnement)


youSee Musik

YouSee mobilabonnement med musik

Her er vi igen ude en musiktjeneste, som kun kan fås som en del af et mobilabonnement. YouSee har deres egen musiktjeneste, som du som kunde kan få “gratis” adgang til.

Igen er det ikke mere besværligt end som så at skifte til youSee, og fordelen – besparelsen – vil også være at mærke over de næste mange måneder. Det svare ca. til 30 kr./md. hvilket bliver til 360 kr./året hvis ikke mere. Antager vi at du har et mobilabonnement til 149 kr./md. vil du have en månedlig besparelse på 79 kr. med de billigste musik abonnement fra youSee.

Du få adgang til en musik app med over 60 mio. musiknumre og du kan bruge tjenesten på alle platforme uden begrænsning.

Pris: fra 169 kr./md. (inkl. mobilabonnement)

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://yousee.dk/”]Få youSee Musik i dag[/button]

Spotify

Spotify

Karakter: 5 ud af 5

Spotify er blevet udviklet siden 2006, og er nok den mest kendte af disse streamingtjenester. Sammen med Groove Music og Apple Music får det topkarakter i denne test. Det gør det bl.a. på grund af et stort udvalg på over 35 millioner sange, et brugervenligt interface samt en god lydkvalitet på op til 320 Kbps.

Derudover er det tilgængelig på stort set alle enheder. En af de rigtig fede ting ved Spotify er desuden, at de også har en gratis version (dog med visuelle og auditive reklamer), hvilket kun Deezer også har. Er du derfor kun interesseret i en gratis version, så kan Spotify anbefales.

En af ulemperne ved Spotify er dog, at mange store kunstnere fravælger Spotify, når de udgiver nye albums (her kan bl.a. nævnes Beyonces samt alle Taylor Swifts albums).

Pris: 99 kr./md.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.spotify.com/dk/”]Prøv Spotify gratis i 30 dage[/button]


TIDAL

Tidal musiktjeneste gratis

Karakter: 4 ud af 5

Hvor mange af disse tjenester minder om hinanden, er der lige én tjeneste som er lidt anderledes. Og det er TIDAL. TIDAL er den eneste kunstnerejet platform (ejes af Jay-Z) og det betyder, at mange albums kun udkommer på TIDAL (fx Beyonces senest album ‘Lemonade’).

Derudover findes der også HD musikvideoer inde på TIDAL, hvilket kun Apple Music også kan prale af. Og med deres Tidal HiFi abonnement (199 kr./md.) kan du bl.a. høre sangene i CD-kvalitet, hvilket er væsentlig bedre kvalitet end det du kan høre på Spotify, Apple Music mv.

Den eneste grund til, at TIDAL ikke får 5 er, at deres udvalg af sange desværre ikke er ligeså stort som de andre tjenester.

Pris: 99 kr. eller 199 kr./md.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=2787&pid=9436&media_id=72458&deeplink=https%3A//www.cbb.dk/shop/mobilabonnementer/eu-fri-tale-50-gb-tidal-159-kr/&sub=musiktjenester”]Få med et CBB mobilabonnement[/button]

eller prøv Tidal gratis i 30 dage


Deezer

Deezer

Karakter: 4 ud af 5

Deezer er med dens over 9 år på bagen én af de ældre musiktjenester (faktisk ældre end Spotify). Og på mange måder minder den også om Spotify (fx har den også en gratis reklame-understøttet version), men den har lige nogle mangler som gør, at Spotify kan anbefales frem for den.

Med over 40 millioner sange får du et rigtig stort og fint udvalg. Lydkvaliteten er ganske udmærket, du kan bruge den på stort set alle enheder og ikke mindst kan du bruge deres gratis version, hvilket er et stort plus.

Men der der hiver Deezer ned er deres interface og især for deres mobile app. Hvilket er et stort minus, da mange lytter til deres musik via deres mobile enhed.

Pris: 79 kr./md. (hos 3 mobil) ellers 99 kr./md.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=3626&pid=9436&media_id=72458&deeplink=https%3A//www.3.dk/tilvalg/underholdning/deezer/&sub=musiktjenester”]Få 2 mdr. gratis + spar 20 kr./md. hos 3[/button]

eller prøv Deezer gratis i 30 dage

Google Play Music

Google Play Music

Karakter: 4 ud af 5

Googles svar på en musik streamingtjeneste, Google Play Music, er faktisk en udmærket tjeneste (selvom mange ikke/svagt kender til den). Med over 35 millioner sange får du et rigtig fint udvalg. Derudover får du også en god lydkvalitet på 320 Kbps.

Google Play Music har desuden den fede funktion, at du kan uploade op til 50.000 sange fra din egen computer og lytte til dem gratis via deres program. Vil du dog gerne streame online fra deres bibliotek af sange, skal du have en betalende bruger (du kan dog prøve det gratis i 30 dage).

Nogle af ulemperne ved Google Play Music er bl.a., at der ikke findes en gratis reklame-understøtte version. Derudover kan det som udgangspunkt heller ikke tilknyttes til Apple TV og Xbox 360.

Pris0 kr. eller 99 kr./md.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://play.google.com/music/listen”]Prøv Google Play gratis i 30 dage[/button]


Napster

Napster

Karakter: 4 ud af 5

Napster startede egentlig som en ulovlig fildelingstjeneste tilbage i 2000, men blev et år senere tvunget til at lukke, da de ellers vil risikere at blive sagsøgt. I 2005 genåbnede det som en lovlig side med musiksalg, og er i dag en udmærket online musiktjeneste, dog med visse mangler.

Napster har en rigtig godt udvalg med over 40 millioner sange. Mange af deres sange kan du høre i kvaliteten 320 Kbps, men visse sange skal du nøjes med 192 Kbps eller endda 64 Kbps, hvilket er ret ærgerligt.

Udover at visse sange kun findes i ringe lydkvalitet så er en anden ulempe ved Napster også, at der ikke findes nogen gratis reklame-baseret version (ligesom fx Spotify har).

Pris: 99 kr./md

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://dk.napster.com/”]Prøv Napster gratis i 30 dage[/button]