Streamingtjenester

Streamingtjenester er lige nu noget af det største indenfor underholdning i hele verden. Bare i Danmark er der et væld af streamingtjenester, og det mest vilde er at de næsten alle sammen har unikt indhold du bare må og skal se! I denne guide giver vi dig det store overblik over streamingtjenester i Danmark.

Nye streamingtjenester i 2021

Som sagt er streamingtjenester en dominerende faktor indenfor underholdningsbranchen, og alene i år er der kommet X nye streamingtjenester til Danmark. Det er disse nye streamingtjenester vi nu også har fået adgang til og får adgang til:

  • Paramount+
  • HBO Max
  • Chapter (slutningen af 2020)
  • SkyShowtime (forventet 2022 som erstatning til Paramount+)
  • YouTV

Og synes man det er mange nye, så ser de tidligere år endnu vildere ud, hvor især markedet for lydbogstjenester har udviklet sig markant.

Streaming af TV, film og serier, e-bøger og lydbøger, podcasts, musik, magasiner

Det er ikke bare film og serier man kan streame selv om de har størstedelen af markedet. Der er streamingtjenester indenfor far alle underholdningskategorier, og du kan på denne side få en oversigt over alle streamingtjenester, men vi har også lavet dedikeret sider alt efter om der er tale om streaming af film el. lydbøger.

Streaming af lydbøger og e-bøger

E-bøger og især lydbøger er booming business. Der er mange bogtjenester at vælge imellem og vi giver dig de fulde overblik.

Se alle lydbog apps

De 5 største streamingtjenester i Danmark

Når du læser vider herunder vil du hurtigt opdage at der er MANGE streamingtjenester, vi runder ihvertfald de første 25 på tværs af indholdsområder, men når det kommer til kendskabsgrad og popularitet har nogle streamingtjenester en klar fordel over andre.

Kendskabsgrad

Herunder er de største streamingtjensteri Danmark baseret på kendskabsgrad, fundet i en undersøgelse lavet af Kantar Gallup Index Danmark 2019.

Oversigt over streamingtjenester

Udenlandske streamingtjenester endnu ikke i DK

På trods af de mange streamingtjenester der er i Danmark, er der stadig en hel del der ikke er i Danmark. Det skyldes del at Danmark er et lille land, og dels at de har travl nok med at servicere deres eksisterende markeder. Nogle streamingtjenester får vi nok aldrig at se, mens andre nok kommer med tiden, men her er i hvert fald de mest prominente.

Hulu

CuriousityStream