billigste tv-pakke

Billige TV-pakker – Find den billigste tv pakke

Selvom streaming er et marked i vækst, så er TV-pakker stadig meget aktuelle og det skyldes at mange TV-pakke udbydere er lykkedes med at kombinere TV og streaming i en pakke, så du ikke begrænser dig til enten en pakke med TV-kanaler og flow-tv eller til et streaming abonnement på en streamingtjeneste.

I denne artikel ser vi nærmere på de TV-pakke udbydere der er, og hvor du kan få de bedste og billigste TV-pakker. Det er selvfølgelig ikke sikkert at den billige TV-pakke opfylder dine behov, men du kan her få et overblik og finde ud af om den billigste TV-pakke passer til dine behov.

Hvem har den billigste TV-pakke?

Ifølge Bredbånd.dk finder du den billigste tv pakke hos More TV, men her har du dog ikke de største Danske kanaler inkluderet, men en masse mindre danske og udenlandske kanaler. Ser man bort fra Moret TV, så findes den billigste tv pakke hos Norlys, skarpt efterfulgt af WAOO!.

Hos Norlys kan du få en tv-pakke fra 138 kr. med mulighed for tilkøb af streaming, mens du hos WAOO kan finde tv pakker der starter fra 139 kr. Begge kan de levere tv-pakker med boks – altså i din mest klassiske forstand.

Der er mulighed for at blande kanaler selv hos Norlys, men du skal dog også være opmærksom på at du binder dig i 2 måneder og der kan være et oprettelsesgebyr.

Leder du efter et TV abonnement med stort udvalg og fleksbilitet, så lader det til at du skal se mod youSee der tilbyder en TV-pakke fra 299 kr. med mange kanaler og streaming, hvor du hver 30. dag kan skifte ud i kanalerne. Her får du uden tvivl mest for pengene, selvom det ikke er det billigste tv abonnement.

Hvor meget koster en TV-pakke?

En TV-pakke kan koste alt fra 138 kr. til op over 599 kr. De fleste vil nok kunne få deres behov dækket med en TV-pakke til mellem 300-400 kr. om måneden.

Størstedelen af danskerne har nok en TV-pakke fra youSee, der er Danmarks største tv-udbyder, til enten 299 kr. el. 399 kr. Du kan også gå uden om den klassiske tv pakke og vælge streaming i steder for, men uanset hvad du vælger så er markedet på vej i en retning hvor hybrid løsninger mellem tv-kanaler og streaming bliver mere udbredt, da det er det vi forbrugere efterspørger.

Er det billigere at streame TV?

Alternativet til en tv pakke er udelukkende abonnement på streamingtjenester, hvor man kan slippe billigere om måneden, blandt andet ved at skifte mellem de streamingtjenester man bruger, men det er ingen garanti hvis du ikke husker at opsige dit streaming abonnement når du starter et nyt.

Du kan blandt andet få TV 2 Play til 159 kr. om måneden med alle live kanaler inkluderet (ikke sport) eller du kan få Discovery Plus til bare 99 kr. om måneden med alle deres live kanaler inkluderet (ikke sport), og vælger du en af de løsninger slipper du noget billigere end med en tv pakke.

Kan man se TV uden en tv-pakke?

Jeg var kort inde på det herover, det er muligt at se TV uden en tv-pakke med udvalgte streamingtjenester. Det betyder at du godt kan gå uden om tv-udbydere som Norlys, WAOO og youSee, og i stedet få tv-kanaler direkte fra selskabet der producere kanalerne gennem deres egen streamingtjeneste.

Herunder er et overblik over de streamingtjenester der giver dig adgang til tv uden en tv-pakke:

  • DR TV (gratis)
  • TV 2 Play (TV 2-kanaler og live sport)
  • Discovery Plus (Discovery-kanaler og Eurosport)
  • Pluto TV (gratis med reklamer)
  • Allente (streaming af tv-kanaler og tjenester)
  • Viaplay (tilføjelse af kanaler)
  • Telia TV (ingen tv-boks kræves)

Der er altså masser af muligheder for at streame on-demand og live tv-kanaler et sted fra et fast lav pris. Jo mere underholdning du vil have mulighed for at vælge, des højere bliver prisen også.

Jeg håber denne artikel har været med til at kaste lys over de muligheder du har for at få en billig tv-pakke evt. med streaming inkluderet.

Skriv en kommentar