Hayu reality streaming gratis

hayu (prøv gratis) – Reality programmer on-demand

Der er kommet en helt ny streamingtjeneste til Danmark og det er en vi har ventet på her hos Streamingnews. Streamingtjenesten hedder hayu og der er kun reality programmer på den, hvilket gør det til den bedste reality streamingtjeneste i Danmark.

Prøv hayu gratis

Streamingtjenesten er proppet med on-demand reality, som du frit kan vælge imellem. Du kan blandt andet se store internationale successer som “Keeping up with the Kardashians“, “The Real Housewives” m.m. Du kan streame flere 100 programmer og mange tusinde episoder af USAs mest populære reality programmer.

Ikke nok med det kan du faktisk prøve hayu helt gratis, uden binding. Du får adgang til hele platformen, alle reality programmer og alle episoder gratis i en begrænset periode. Det bedste af det hele er at det kun koster 49 kr. om måneden at fortsætte dit abonnement efter følgende, hvilket gør det til Danmark billigste streamingtjeneste.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=9436&cid=8902&sub=hayu”]Prøv hayu gratis[/button]

hayu i Danmark

hayu blev lanceret i Danmark i andet halvår af år 2018. Det er altså ikke lang tid at streamingtjenesten har været tilgængelig i Danmark, men mon ikke den finder et godt fodfæste med det store udvalg af verdensklasse reality.

Siden er på engelsk når du benytter den i Danmark, og der er endnu ikke danske undertekster på reality-programmerne. Der er heller ikke nogle danske reality programmer på tjenesten, men masser af amerikanske TV-serier, som du måske kender fra TV3 eller Kanal 5. Er du interesseret i de danske reality-programmer, så skal du bruge Viaplay. Du kan her se en sammenligning mellem hayu og Viaplay.

Som ny dansk bruger af hayu kan du som sagt prøve tjenesten gratis uden nogen form for binding, og efterfølgende vil abonnementet fortsætte til 49 kr. om måneden.

Amerikanske reality programmer

Som nævnt er der ingen danske realty programmer, måske er det noget vi kan forvente at se med tiden. Men lige nu er hayu proppet med gode amerikanske reality-serier, så det er bare at dykke ned i deres arkiv. Her kan du læse lidt mere om deres udvalg.

The Kardashians

Et af, hvis ikke det mest populære reality show i verden er nok “Keeping Up with the Kardashians” der lige nu køre på 15. sæson. Du kan se alle 15 sæsoner hos hayu. I serien følger man familien Kardashian, deres forretninger, kærlighedsliv, kriser og successer. Serien har være med til at gøre den dramatiske familie endnu mere kendt, end den var før.

Du kan ikke bare streame hovedserien “Keeping Up with the Kardashians”, men også alle de spin-off serier der er lavet med medlemmer af Kardashian-familien. Der er lavet hele 11 spin-off serier, hvis man ønsker at følge bestemte medlemmer af familien endnu tættere. Kort fortalt er det serier med masser af underholdning og drama i mellem alle medlemmer.

The Real Housewives

Et af de andre virkelig store og populære reality programmer, som også har fået succes i andre dele af verdenen er The Real Housewives, og ligesom Kardashians er det ikke kun en reality serier men en hel række af serier, der følger forskellige housewives i forskellige dele af USA.

Man følger gruppen af Housewives som gruppe og enkelte personer, og den ballade der opstår damerne i mellem. Der er masser af drama og intriger og det kan vel sammenlignes lidt med den danske reality serie “Forsidefruer”. Du kan i skrivende stund streame 15+ TV-serier med titlen “The Real Housewives of…”.

Prisen på hayu – billigste i Danmark

Prisen på hayu er den billigste i Danmark, og når jeg siger billigste, så mener jeg den billigste streamingtjeneste på tværs af alle former for streaming. Man får virkelig mange timers underholdning for meget på penge hver måned.

Prisen er kun 49 kr./md. og der er kun en type abonnement, så du kan altid regne med den samme pris uanset hvilket indhold du vil streame. Husk de første dage er gratis og uden binding.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=9436&cid=8902&sub=hayu”]Prøv hayu gratis[/button]

Skriv en kommentar