Hella Joof er mange ting: filminstruktør, satiriker, men også forfatter og hun har skrevet flere bestseller bøger. Alle hendes bøger har et satirisk præg og et overordnet emne der hedder “livet”. Du kan høre alle hendes bøger som lydbog på Storytel gratis i 14 dage.

Hellas ABC

Hellas ABCDenne bog af Hella Joof var hendes første store succes som forfatter af en bog. Hun udgav den i forbindelse med 100 års jubilæet for Halfdan Rasmussen, som altså har lavet Halfdans ABC. Hella Joofs ABC er dog ikke at sammenligne med Halfdan Rasmussens, den er ikke for børn, men indholder masser af humor og interessant læsning for voksne.

Det er ikke for sarte sjæle når man skal læse noget der er skrevet af Hella, hun er meget direkte og til tider er denne bog også ganske sjofel. Men elsker man Hella vil man også elske denne bog og hurtigt nikke genkendende til at det er hende der har skrevet den.

Hør bogen gratis

Papmaché reglen

Hella Joof papmaché reglenPapmaché reglen er en bog med livets regler, altså de regler der gælder hvis man vil være lykkelig og glad det meste af tiden. Der er regler for hvad man skal gøre, men som Hella selv siger så kommer man til at bryde disse regler, og så er der heldigvis nogle andre regler der træder i kraft.

Det er både en sjov og alvorlig bog. Den er sjov fordi Hella har skrevet den og hun formår at gøre alt sjovt, men alvorlig fordi det der står i bogen faktisk er korrekt og hun mener det selv helt seriøst. Du kan høre den som lydbog eller læse den som e-bog gratis på Storytel i 14 dage. Oplæsningen af lydbogen er af hende selv.

Hør bogen gratis

Båven om Gud

Hella Joof Båven om gudHella Joofs seneste udgivelse er Båven om gud er en form for nyudgivelse af biblen. Den er meget kortere og noget mere let læselig og så er den skrevet af Hella Joof. Du skal derfor ikke forvente at du bare får en mere moderne udgave af biblen, dette er en Hella udgave af biblen. I bogen trækker hun paralleller til i dag og giver sine egne fortolkninger på det der står i biblen.

Bogen er både underholdende og velskrevet og giver perspektiver man ellers ikke havde fået fra biblen. Bogen kan høres eller læses som e-bog og lydbog på Storytel helt gratis. I lydbogsudgaven er det Hella Joof selv der læser bogen højt, hvilket kun gør oplevelsen bedre.

Hør bogen gratis