Hella Joof lydbog og e-bog

Hella Joof lydbog gratis

Hella Joof er mange ting: filminstruktør, satiriker, men også forfatter og hun har skrevet flere bestseller bøger. Alle hendes bøger har et satirisk præg og et overordnet emne der hedder “livet”. Du kan høre alle hendes bøger som lydbog på Mofibo gratis i 14 dage.

Bryster skal hoppe når man hikker

Bryster skal hoppe når man hikker“Bryster skal hoppe når man hikker” er en samtalebog mellem de fantastiske kvinder, Karen Thisted og Hella Joof. Bogen er en indsigt og fortælling om livet som mor, kone og kendt. Om racisme, om kærlighed og meget andet.

Bogen er et udspring af serien “Hella og Karen elsker mænd” fra DR, hvor de to kvinder kørte landet rundt for at finde ud af, hvordan den danske mand havde det. Men mens de gjorde det, kom de til at snakke om alt muligt. Faktisk så meget, at det nu senere udsprang i denne bog. Bogen findes som e-bog hos Mofibo.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-hellajoof”]Læs bogen gratis[/button]

Dage med mildhed, modgang og mirakler

Dage med mildhed, modgang og mirakler“Dage med mildhed, modgang og mirakler” er Hella Joofs seneste bog, hvor hun skriver om de mange forskellige dage. Der er dage, hvor alt bare kører. Der er dage, hvor alt bare går i kluddermor. Der er dage til smil. Der er dage til tårer. Alle dage er værd at værdsætte – selv de hårdeste af dem.

Hella Joof tag med hendes fantastiske humor der igennem alle disse dage i hendes seneste bog. Ligesom Hella Joofs andre bøger er der også taget rigtig godt imod denne bog. Du vil helt sikkert få et rigtig godt grin på over bogen og kunne nikke genkendende til mange af tingene fra bogen.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-hellajoof”]Hør bogen gratis[/button]

Hellas ABC

Hellas ABCDenne bog af Hella Joof var hendes første store succes som forfatter af en bog. Hun udgav den i forbindelse med 100 års jubilæet for Halfdan Rasmussen, som altså har lavet Halfdans ABC. Hella Joofs ABC er dog ikke at sammenligne med Halfdan Rasmussens, den er ikke for børn, men indholder masser af humor og interessant læsning for voksne.

Det er ikke for sarte sjæle når man skal læse noget der er skrevet af Hella, hun er meget direkte og til tider er denne bog også ganske sjofel. Men elsker man Hella vil man også elske denne bog og hurtigt nikke genkendende til at det er hende der har skrevet den.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-hellajoof”]Hør bogen gratis[/button]

Papmaché reglen

Hella Joof papmaché reglenPapmaché reglen er en bog med livets regler, altså de regler der gælder hvis man vil være lykkelig og glad det meste af tiden. Der er regler for hvad man skal gøre, men som Hella selv siger så kommer man til at bryde disse regler, og så er der heldigvis nogle andre regler der træder i kraft.

Det er både en sjov og alvorlig bog. Den er sjov fordi Hella har skrevet den og hun formår at gøre alt sjovt, men alvorlig fordi det der står i bogen faktisk er korrekt og hun mener det selv helt seriøst. Du kan høre den som lydbog eller læse den som e-bog gratis på Mofibo i 14 dage. Oplæsningen af lydbogen er af hende selv.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-hellajoof”]Hør bogen gratis[/button]

Båven om Gud

Hella Joof Båven om gudHella Joofs seneste udgivelse er Båven om gud er en form for nyudgivelse af biblen. Den er meget kortere og noget mere let læselig og så er den skrevet af Hella Joof. Du skal derfor ikke forvente at du bare får en mere moderne udgave af biblen, dette er en Hella udgave af biblen. I bogen trækker hun paralleller til i dag og giver sine egne fortolkninger på det der står i biblen.

Bogen er både underholdende og velskrevet og giver perspektiver man ellers ikke havde fået fra biblen. Bogen kan høres eller læses som e-bog og lydbog på Mofibo helt gratis. I lydbogsudgaven er det Hella Joof selv der læser bogen højt, hvilket kun gør oplevelsen bedre.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-hellajoof”]Hør bogen gratis[/button]

Skriv en kommentar