Mofibo gratis i 14 dage

Prøv Mofibo gratis i 14 dage

–> Genvej: Prøv Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]

Nu skal du aldrig mere huske at tage bogen med hjemmefra, med Mofibo er den altid lige ved hånden. Mofibo er en online streamingtjeneste, der gør det muligt at streame e-bøger og lydbøger direkte på din computer, tablet eller smartphone. Find ud af hvordan du kan få Mofibo gratis herunder.

Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]

Mofibo vil meget gerne have at deres kunder er tilfredse med tjenesten, derfor kan du prøve Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”], helt uden binding. For at komme igang med din gratis prøveperiode skal du oprette en gratis konto hos Mofibo.

Selvom du bliver bedt om at registrere dine betalingsoplysninger bliver der ikke trukket nogle penge fra din konto. De skal blot bruges hvis du ønsker at fortsætte dit abonnement efter at have prøvet Mofibo gratis.

Med gratis Mofibo er der ingen begrænsninger for hvilket indhold du får adgang til. Du kan læse og lytte til samtlige bøger i deres bibliotek på mere end 10.000 titler.

[button color=”red” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-gratismofibo”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Om Mofibo

Mofibo er en dansk tjeneste, startet af danskeren Morten Strunge som også startede telesuccessen Onfone, han solgte til TDC i 2011. Mofibo giver læserne mulighed for at opleve og læse bøger på en helt ny måde, og opbevaring af din bogreol online.

Mofibo blev i 2016 opkøbt af Storytel.

Funktioner

Mofibo lever i den grad af tilfredse brugere. Derfor gør de også alt hvad de kan for at gøre deres platform så brugervenlig som muligt. De har derfor udviklet en række funktioner, der gør det muligt for dig at få en personlig oplevelse. Det er blandt andet muligt at høre og læse bøger offline, personlig anbefaling af bøger baseret på det du læser og indstilling af lysstyrke, skriftstørrelse og andet.

Lyt og læs når du er offline

Bøger er for mange af os ikke noget vi har det store tid og overskud til at læse i hverdagen, det er det til gengæld når vi er på ferie. Problemet er bare at vi ikke har internet når vi er på ferie, men det har Mofibo løst. Du kan nemlig downloade op til 5 bøger fra din boghylde, så du også kan høre eller læse dem selv når du er offline. Du kan her se vores guide til, hvordan du downloader bøgerne til offline brug.

Gør din læsning personlig

Er du typen der foretrækker at læse en bog fremfor at lytte til en bog, så kan med Mofibo personliggøre din læsning. Du kan ændre op til 4 ting, for at gøre din læsning mere behagelig. Du kan…

 • …ændre skriftstørrelsen
 • …ændre skriftetypen
 • …ændre lysstyrken
 • …ændre baggrundfarven

Du kan også styre om du vil dele siderne op i kolonner, og om rotationen af skærmen skal låses.

Få anbefalinger til nye bøger

Hver gang du læser eller lytter til en bog lærer Mofibo dig bedre at kende. Det betyder også at du får nemmere og nemmere ved at finde nye interessante bogtitler, da Mofibo er i stand til at komme med præcise og personlige anbefalinger, baseret på hvad du tidligere har læst.

Udvalg af e-bøger og lydbøger

Mofibo startede med at være en tjeneste hvor man kunne streame e-bøger, men har siden også tilføjet muligheden for at streame lydbøger. De har på kort tid skabt et stort udvalg af både lydbøger og e-bøger, og deres samlede arkiv er i skrivende stund på over 50.000 titler. Selv med når du prøver Mofibo gratis, får du adgang til samtlige bogtitler i deres arkiv.

Der er et stort udvalg af internationale bestseller bøger, samt mange bøger fra de bedste danske og nordiske forfattere, som især dominerer krimigenren. Det er blandt andet bøger som f.eks. Harry Potter, Game of Thrones, Kaninen der gerne vil sove og mange mange flere på Mofibo.

Vi har her lavet en samling over de 15 bedste lydbøger hos Mofibo.

Forlag med bøger på Mofibo

Grunden til at Mofibo kan tilbyde sådan et stort udvalg er deres stærke samarbejde med mange af de største danske og udenlandske forlag. Disse forlag har rettighederne til flere tusinde bogtitler, og det er gennem dem at Mofibo får rettighederne og dermed kan tilbyde dig det største online udvalg af lydbøger og e-bøger. De mest kendte og prominente forlag Mofibo samarbejder med er:

[column size=one_third position=first ]

 • Gyldendal
 • Tellerup
 • Politikkens forlag
 • Egmont
 • Alvilda

[/column][column size=one_third position=middle ]

 • Hr. Ferdinand forlag
 • Modtryk
 • People’s Press
 • Informations forlag
 • Rosenkilde

[/column][column size=one_third position=last ][/column]

Priser og abonnementer

Mofibo tilbyder kun et abonnement til 129 kr. måneden. Dette abonnement giver adgang til hele deres bibliotek på mere end 10.000 bøger, og ubegrænset lytning. Det er også dette abonnement du har, når du prøver Mofibo gratis. Efter den endte prøveperiode på [shortcode-variables slug=”mofibo”], fortsætter abonnementet automatisk til 129 kr. om måneden, medmindre du op siger det inden da. Du kan prøve det 1[shortcode-variables slug=”mofibo”] gratis via nedenstående link:

[button color=”red” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-gratismofibo”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Mofibo’s abonnement er forudbetalt, og pengene bliver derfor trukket i starten af den nye abonnementsmåned. Ønsker du derfor ikke at fortsætte dit abonnent hos Mofibo i næste periode, skal du opsige dit abonnement inden denne periode udløber.

Er Mofibo ikke noget for dig, så har vi desuden lavet en liste over de bedste alternativer til Mofibo.

Har du spørgsmål eller lignende, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet.

4 kommentarer til “Prøv Mofibo gratis i 14 dage”

 1. Hej Lasse,
  Jeg har en kobo e-Reader. Kan jeg streame fra Mofibo til den?
  Med hilsen
  Babette

  Svar
  • Hej Babette, tak for dit spørgsmål 🙂

   Nej det kan du desværre ikke.

   Mvh Lasse

   Svar
 2. Hej Troels

  Tak for din påmindelse.

  Afsnittet omkring Telmore er hermed fjernet fra indlægget 🙂

  Hav en forsat dejlig dag!

  Svar

Skriv en kommentar