TV 2 Play dansk streaming

TV2 Play

TV2 har set hvordan udviklingen indenfor streamingbranchen har påvirket TV-Branchen, og derfor lancerede de deres egen streamingtjeneste i —- under navnet TV2 Play. TV2 Play er den streaming tjeneste i Danmark med mest dansk indhold. Derfor har TV2 noget unikt at tilbyde og du kan finde masser af gode danske serier, samt et kæmpe udvalg af dansk comedy, da meget af det der bliver vist på TV2 Zulu også er tilgængeligt på TV2 Play.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=9436&cid=8919&sub=tv2play”]Kom igang med TV Play i dag[/button]

30 dages gratis TV2 Play

TV2 Play tilbyder alle nye brugere af deres streamingtjeneste en 30 dages gratis prøveperiode. Den 30 dages gratis prøveperiode gælder dog kun det billigste abonnement på TV2 Play, nemlig On Demand-pakken til kr. 59 om måneden. Der får du til gengæld også adgang til hele arkivet af film, serier og TV-programmer. Der er ingen bindingsperiode efter de 30 gratis dage, så hvis TV2 Play ikke er noget for dig skal du bare framelde dig inden de 30 dage er gået, efter den gratis prøveperiode trækkes der automatisk penge fra din konto for den næste periode.

Gratis episoder på TV2 Play

En 30 dages gratis prøveperiode er ikke det eneste gratis streaming TV2 Play tilbyder. Du kan ofte se de første afsnit af en serie gratis, hvis den har sæsonpremiere eller det er en af deres ældre serier. Det gælder blandt andet serierne P.I.S (comedy), Badehotellet (drama/komedie) og Den som Dræber (krimi).

Andre tips til gratis TV 2 Play

Der findes også andre måder, hvorpå du kan få gratis adgang til TV 2 Play. Du kan her se vores samling af TV 2 Play rabatkoder.

Live streaming af TV2-kanaler på TV2 Play

TV2 har opnået en rigtig stærk position på TV-markedet og det skyldes ikke mindst der stærke udvalg TV-kanaler. TV2 har hele 6 TV-kanaler der alle har hver deres profil og rammer hver deres målgruppe. De 6 TV-kanaler har ikke været en del af TV2 siden 1. oktober 1988 hvor TV2 åbnede. Det er specielt de seneste år at der er kommet flere TV2 kanaler til.

 • TV2
 • TV2 Zulu
 • TV2 News
 • TV2 Charlie
 • TV2 Fri
 • TV2 Sport

Udvalg af film på TV2 Play

Udvalget af film på TV2 Play er ikke imponerende, men der er dog et udvalg og blandt er der nogle rigtig gode film. Ofte er der kun få nye og kendte film ad gangen på streamingtjenesten TV2 Play, det er også ofte film der er blevet eller bliver sendt på TV2’s TV-kanaler. Men dykker man lidt ned i TV2’s film arkiv kan man finde nogle gamle danske og udenlandske film, som tidligere har været meget populære og stadig leverer 1,5 times god underholdning. Men er det film du gerne vil streame skal du ikke vælge TV2 Play som din primære streamingtjeneste, der er udvalget simpelthen for småt. Her kan vi i stedet anbefale Viaplay – du kan her se vores sammenligning af Viaplay og TV 2 Play.

Udvalg af serier på TV2 Play

Der er rigtig mange gode danske serier på TV2 Play, ikke mindst fordi TV2 har været med til at producere mange af de mest kendte danske serier gennem tiderne. Mange af de danske serier er krimiserier på niveau med de svenske krimiserier, som anses som de bedste i verden. Udover det har TV2 med deres kanal TV2 Zulu produceret rigtig mange underholdende og hylende morsomme comedy serier, hvor nogle af Danmarks bedste komikere er med. Hvis du er til dansk seriemateriale er TV2 en rigtig god streamingtjeneste at benytte sig af, da mange af de store internationale streamingtjenester ikke har så mange danske serier i deres udvalg. TV2 Play har også engelske serier, men det er begrænset hvad de har i deres internationale serieudvalg. Senest har de købt rettighederne til at vise den nye populære amerikanske serie ’Under the Dome’, som også er kommet på TV2 Play.

Comedy på TV2 Play

Comedy er gennem de seneste år blevet en af TV2 koncernens stærkeste forcer, takket være kanalen TV2 Zulu. Zulu har sørget for at der er blevet produceret masser comedy materiale i serie form og vist masser af underholdene sketches og stand-up comedy shows. Det har de også taget med videre til deres streamingplatform, hvor en stor del af materialet er comedy i alle former. Der er stand-up shows fra alle de store danske komikere, som Anders Matthesen, Mick Øghendahl, Christian Fuhlendorf, Tobias Dybvad og mange flere, samt et mange af de comedy programmer der bliver sendt på TV2 Zulu.

Danske serier på TV2 Play

Her er der et udpluk af de danske serier, som du kan se på TV 2 Play.

 • Anna Pihl
 • Rita
 • Dicte
 • Strisser på Samsø

Se TV 2 Play i udlandet

Meget af TV 2 Plays indhold kan ikke ses i udlandet. Dog er det med en finte muligt at gøre sådan, at du kan se TV 2 Play i udlandet. Du kan i vores guide her se, hvordan du kan se TV 2 Play i udlandet.

Priser og abonnementer

TV2 har valgt at lave 3 forskellige abonnementer på deres streamingtjeneste TV2 Play. Det skyldes at de både har et stort arkiv af film, serier og TV-programmer, samt de også viser live-TV online så du med TV2 Play også har muligheden for at se alle deres kanaler live. Abonnementerne er delt op i følgende pakker:

 • On Demand Pakken kr. 59 – Dette abonnemnt giver adgang til hele TV2 arkiv af film, serier og TV-programmer.
 • Live Pakken kr. 99 – Dette abonnement giver adgang til at se live-TV på alle TV2’s 6 kanaler.
 • Hele Pakken kr. 129 – Denne pakke giver adgang til til begge ovenstående pakker indhold.
Priskr. 59kr. 99kr. 129
Første måned gratisJANEJNEJ
Streaming kvalitetSDHDUltra HD
Antal skærme samtidig111
BindingIngen binding6 måneder6 måneder

 

Skriv en kommentar