Prøv Fairytell gratis – Lydbøger og e-bøger for børn

af | E-bøger | 0 Kommentarer

–> Genvej: Prøv Fairytell gratis i 14 dage

Fairytell er en relativ ny streamingtjeneste, som tilbyder mere end 500 forskellige børnebøger kun for børn (bøgerne egner sig til børn fra 1-10 år). Her kan dit barn gå på opdagelse og finde timevis af kvalitetsunderholdning.

14 dages gratis prøveperiode

Fairytell tilbyder en 14 dages gratis prøveperiode til alle nye brugere. Dette abonnement giver adgang til alle deres lydbøger og e-bøger. Der er inden binding på abonnement. Dvs. finder ud ud af, at du ikke er interesseret i at forlænge abonnementet, så kan du sagtens opsige det inden prøveperioden er slut.

Abonnementer koster normalt 59 kr. om måneden og kan bruges af 5 enheder samtidig. Så der bliver ikke nogen slåskamp om hvem der må høre/læse bøgerne.

Prøv Fairytell gratis i 14 dage

Over 500 lydbøger og e-bøger til børn

Hos Fairytell finder du mere end 500 sjove, spændende og læsevenlige lyd- og e-bøger kun til børn i alderen fra 1 til 10 år. Du finder blandt bøger med Alfons Åberg, Vitello, Prop & Berta, Snøvsen, Rita og Krododille og mange andre.

Listen af lyd- og e-bøger bliver løbende opdateret, så det er de bedste børnebøger, som dit barn kan læse/høre.

Læs også: De 10 bedste børne lydbøger hos Fairytell og Mofibo.

Offline læsning og lytning

En af de smarte ting ved Fairytell er, at alle dine barns favoritter bliver automatisk gemt offline. Så når I skal på ferie eller et andet sted, hvor der ikke er internetforbindelse – så kan dit barn på trods af det stadigvæk sagtens bruge Fairytell.

Så slipper du også for at skulle slæbe tunge bøger med på ferien (og du skal ikke være bange for, at de bliver væk eller huske af aflevere dem tilbage).

Priser og abonnement

Der findes ét type abonnement hos Fairytell og det koster 59 kr. om måneden. Med det får du adgang til alt indholdet på Fairytell. Men du kan prøve det helt gratis i 14 dage via nedenstående link:

Prøv Fairytell gratis i 14 dage

 

Jonathan Lindahl
Hej. Mit navn er Jonathan Lindahl, og jeg er stor fan af streamingtjenester. Især diverse serier kan jeg nemt bruge en aften på. Har du spørgsmål, så skriv endelig en kommentar nede i kommentarfeltet eller send mig en mail. Så skal jeg svare på den hurtigst muligt 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *