Prøv Viaplay gratis i 14 dage

Prøv Viaplay gratis i 14 dage

Genvej: Prøv Viaplay gratis i 14 dage!

Viaplay er et produkt af virksomheden MTG, som er specialiseret i at levere og fremme digital underholdning. De har formået at gøre Viaplay til nordens største online leverandør af video streaming. Viaplay blev lanceret i år 2007 hvor det primært var sport og film der var drivkraften på streamingtjenesten. Siden da har de udvidet med TV-serier og reality-TV og er nu en af de mest komplette streamingtjenester i Danmark.

Prøv gratis Viaplay i 14 dage

Viaplay kører en kampagne, hvor du har mulighed for at prøve deres basis abonnement helt gratis i 14 dage. Abonnementet koster normalt 89 kr. om måneden og giver adgang til alle film og serier. Der er mange nye film og serier samt et rigtig stort udvalg af danske og udenlandske reality programmer.

Prøv gratis Viaplay i 14 dage og find ud af om Viaplay er streamingtjeneste for dig. Du kan læse mere om udvalg og funktioner på Viaplay nedenfor. Der er ingen binding på den gratis prøveperiode så du kan opsige dit abonnement, når du har lyst.

[button color=”red” size=”big” alignment=”none” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=viaplay-gratis”]Prøv 14 dage gratis på Viaplay[/button]

Udvalg på Viaplay

Viaplay udvalg af film - serier - sport - realitySom abonnent hos Viaplay får du muligheden for at se film, tv-serier, tv-programmer og sport. De har rigtig mange rettigheder på plads i både sportsindustrien og film og tv-industrien. Det betyder at der er rigtig meget godt og nyt indhold at finde på Viaplay. Benytter du prøveperioden og får gratis Viaplay i 14 dage kan du se alle film og serier de har.

MTG der ejer Viaplay ejer også kanalerne: TV3, TV3+, TV3 Sport og Viasat Golf og derfor bliver langt det meste indhold også tilgængeligt på Viaplay samtidig med.

Viaplays TV- og Filmrettigheder:

 • Warner Brothers
 • Fox
 • NBC Universal
 • Sony Pictures
 • Svensk Filmindustri
 • Lionsgate
 • BBC
 • Miramax
 • TV3
 • TV3 Plus
 • TV3 Puls

Film på Viaplay

Viaplay har et fantastisk godt udvalg af film. De har et godt mix af nye blockbustere og gamle klassikere. Viaplays udvalg af film ændre sig hele tiden, nogle film udgår mens der kommer flere til. Generelt er tendensen dog at udvalget bliver større og større. Prøver du Viaplay gratis får du samtidig adgang til hele deres arkiv af film.

Der er flere muligheder for at se film på Viaplay du kan nemlig både streame frit med et abonnement, du kan leje film hos Viaplay og du kan købe film digitalt så de er dine for evigt, men Viaplay opbevarer dem for dig. Film bliver udgivet således at de først bliver tilgængelig som købefilm, dernæst som lejefilm og til sidst som en del af streamingtjenesten udvalg. Derfor kan du altid se de nyeste film på Viaplay. Købefilm koster altid fra 99-169 kr. og lejefilm fra 29-49 kr.

Det er et stort udvalg af film der er på Viaplay, men vi hjælper dig lidt på vej i og med vi har skrevet en artikel om de bedste film på Viaplay lige nu.

Serier på Viaplay

Viaplay originals serierDeres udvalg af serier er mindst ligeså imponerende som udvalget af film, hvis ikke det er bedre. Serier har efterhånden større popularitet end film, fordi folk vil se noget der ikke slutter men fortsætter i samme univers med samme historie over lang tid. Viaplay introducerede for første gang i 2016 deres egen producerede serie ‘Swedish Dicks’ og hoppede dermed med på bølgen som Netflix og HBO allerede red på. Prøveperioden på gratis Viaplay giver dig adgang til hele arkivet af Viaplay serier.

Der er efterhånden rigtig mange gode serier på Viaplay og selvom udvalget ændre sig har de fortsat nogle af de mest populære serier tilgængelige. Du kan blandt andet se How I Met Your Mother, The Affair og nogle af de populære Marvel serier om superhelte. En af de oversete ting blandt Viaplays serier er deres udvalg af reality serier, grundet virksomheden der ejer Viaplay også ejer TV 3-kanalerne.

Reality TV-programmer

På Viaplay finder du Danmarks største udvalg af reality TV-programmer, både udenlandske og danske programmer. Det er dog klart de danske reality programmer der fylder mest på streaming platformen. Der er flere sæsoner af programmer som Masterchef, Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, Luksusfælden, Familien fra Bryggen og meget mere. Alle disse serier kan du altså gratis streame ligeså tosset du vil i 14 dage.

Disse programmer kommer til at ligge tilgængelige på Viaplay altid, da det er Viaplay der har rettighederne til det og abonnerer du på Viaplay kan du ofte se nye afsnit her før alle andre.

Viaplay for børn

Viaplay børneindholdTablets begynder at fylde mere og mere hos børn, de bruger dem til spil, lege og video. Derfor er der også kommet mere fokus på streaming til børn i form af børnefilm og børneserier. Viaplay har gjort meget for at tilpasse deres film og serie udvalg til børn og lavet en hel kategoriside kun med børnefilm og -serier. Her kan du blandt andet streame Herkules, Op og Den Gode Dinosaur og populære børneserier som Paw Patrol, Pingvinerne fra Madagascar og Peter Pedal. Gratis Viaplay kampagnen giver også fuld adgang til arkivet af film og serier til børn.

Det virkelig smarte ved Viaplay for børn er at man kun behøver en streamingtjeneste i familien for at have indhold til alle aldersgrupper. Når dine børn ser indhold fra Viaplay er det muligt at låse for alt andet indhold, og skal man låse op så skal der svares korrekt på et regnestykke. Dermed undgår at dine børn ser noget de ikke skal se.

Sport på Viaplay

Sport er en stor del af Viaplay både live streaming og on-demand streaming. De har rettighederne til rigtig mange forskellige sportsgrene her i Norden og dermed også et af de største udvalg af sport streaming. Der er ikke mange andre danske streamingtjenester der tilbyder samme store udvalg af sport og det i sig selv gør det meget attraktivt at have et sportsabonnement, som til prisen er et rigtig godt alternativ til TV-pakken med sport. Viaplay tilbyder 2 forskellige sportsabonnementer, alt efter om du kun vil have adgang til sport eller også til film og serier. De har rigtig mange sportsrettigheder og du kan se dem alle listet herunder.

Viaplay sportsrettigheder

[column size=one_half position=first ]

 • UEFA Champions League
 • Alka Superliga
 • Barclays Premier League
 • Formula 1
 • Moto GP
 • NFL (amerikansk fodbold)
 • NHL (ishockey)
 • PGA Touren (golf)

[/column][column size=one_half position=last ]

 • Europa Touren (golf)
 • Ryder Cup (golf)
 • WTA Tennis
 • EHF Champions League
 • Nordic Fight Night
 • DFB Pokal
 • Diamond League

[/column]

Viaplay login – sådan ser det ud

Du kan se hvordan Viaplays forside ser ud på billederne herunder. Det er et flot interface som er simpelt og let overskueligt. Du får hurtigt et overblik over nyt indhold og populært indhold. Slideren på forsiden viser det senest tilføjet indhold og menulinjen giver dig mulighed for hurtigt at navigere rundt i tjenesten.

Viaplay login udseende

Udover kategorierne SERIER, FILM, SPORT og BØRN, er der et menupunkt der hedder LEJ & KØB. I lejebutikken har du muligheden for at leje nogle af de nyeste film for et lille ekstra beløb. Der er også en lækker søgefunktion i højre hjørne, der hurtigt kommer med forslag ligeså snart du begynder at indtaste. Der hvor dit navn står kan du navigere til punkter som ‘kontooversigt’ hvor du kan ændre dine oplysninger og abonnement, ‘aktivitetslisten’ hvor du kan se dine seneste streaming aktiviteter og ‘stjernemærket’ hvor du kan finde indhold du har markeret fordi du gerne ville se det på et senere tidspunkt.
Viaplay screenshot interface 2

Ruller man længere ned på forsiden kan finde en masse forslag til indhold man kan streame. Som du kan se på billedet ovenfor kan man hurtigt få et overblik over aktuelle serier og nye film.

Viaplay app – sådan ser det ud

Viaplay har også en app, hvilket en streamingtjeneste der skal kunne gøre sig på markedet skal have, og den fingerer faktisk også rigtig godt. I bund og grund kan du præcis det samme i deres app, som du kan via deres hjemmeside, med undtagelse af at ændre kontooplysninger og opsige/ændre abonnement.

Deres app eksistere til alle de mest gængse platforme: smartphone, tablet, smart TV, Android TV, Apple TV, konsoler og Google Home. App’en ser forskellige ud på de forskellige platforme, men her har vi taget et nærmere kig på deres app til smartphones og tablets.

Kvalitet og systemkrav

Du kan streame Viaplay via både din Apple enhed og PC enhed, dog er der en række krav det er bedst at din computer kan leve op til. Nedenfor står de anbefalede minimum krav.

Windows

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 8, Windows 7
 • 1.6GHz eller hurtigere processor
 • 1 GB RAM

Mac OS

 • Operativsystem: Apple Mac OS X 10.9 (Intel-baseret) eller nyere
 • Intel Core™ Duo 1.83GHz eller hurtigere processor
 • 1 GB RAM

Windows browsere

Vi anbefaler at du har den seneste version af:

 • Google Chrome, klik her for at hente.
 • Mozilla Firefox, klik her for at hente.
 • Edge – denne er førinstalleret på Windows 10.

Mac OS browsere

Vi anbefaler at du har den seneste version af:

 • Safari – denne er førinstalleret på din computer.
 • Google Chrome, klik her for at hente.
 • Mozilla Firefox, klik her for at hente.

Medieafspiller

Både til Windows og Mac OS skal du bruge seneste version af Microsoft Silverlight-plugin som kan downloades her. Uden den fungere Viaplay ikke i en browser.

Du skal også være klarover at Viaplay anvender JavaScript, og du skal derfor tillade dette i din browser. Normalt er dette tilladt helt automatisk i alle browsere, så dette er kun relevant hvis du har slået det fra manuelt el. installeret et browserplugin der forhindre brugen af JavaScript.

Internethastighed

 • 3,0 megabit pr. sek. for SD-kvalitet
 • 10,0 megabit pr. sek. for HD 720p kvalitet

Følger du ikke ovenstående anbefalinger kan du opleve problemer når du forsøger at streame indholdet.

Priser og abonnementer

De forskellige priser og abonnementer Viaplay tilbyder, kan du se og sammenligne i tabellen herunder. I alt kan du vælge mellem 3 forskellige abonnementer, alt efter om du vil se film og serier eller sport, eller begge dele. Børneindhold indgår automatisk i Film og serier.

Viaplay

Film og serier
Viaplay Sport

Sport + Serier
Viaplay Total

Sport + Film og serier
Pris89,00 kr.289,00 kr.319,00 kr.
Prøv gratisJaNejNej
Streaming kvalitetHD 720pHD 720pHD 720p
Antal skærme samtidig111
[button color="red" size="big" alignment="center" rel="nofollow" openin="newwindow" url="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=518262&media_id=18908&sub=viaplayside"]Læs mere[/button][button color="red" size="big" alignment="center" rel="nofollow" openin="newwindow" url="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=558128&media_id=18908&sub=viaplayside"]Læs mere[/button][button color="red" size="big" alignment="center" rel="nofollow" openin="newwindow" url="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=558128&media_id=18908&sub=viaplayside"]Læs mere[/button]

Viaplays lillebror Viafree (gratis alternativ)

Viafree

Er du ikke til det der betalte abonnement, så kan du prøve Viafree. Viafree er en gratis udgave af Viaplay, hvor indholdet er meget begrænset til primært reality programmer og så er der reklamer flere gange i løbet af en streaming, ligesom man kender det fra TV. Til gengæld er det 100% gratis og du behøver ikke engang oprette en bruger for at streame derfra.

Viafree fungere egentlig rigtig godt og er nemt at bruge, så hvis du kan overleve de magne reklamer så er det bestemt anbefalelsesværdigt. Du kan blandt andet streame Paradise Hotel, Love Island, Luksusfælden, Familien fra Bryggen og en masse spinoff programmer fra de nævnte udsendelser, hvor der blandt andet er interviews med deltagerne.

Skriv en kommentar