Audible Danmark

Prøv Audible Dansk gratis i 30 dage

Audible er ejet af Amazon. Det er en streamingtjeneste der giver dig muligheden for at streame massevis af lydbøger via alle dine enheder uanset hvor du er. Med andre ord er det en streamingtjeneste som vi kender det fra Mofibo.

Audible er tilgængelige for alle danskere og alle kan prøve tjenesten gratis i 30 dage. Det er dog ikke muligt at lytte til danske titler, men der er et kæmpe stort udvalg af engelske titler.

Prøv Audible gratis i 30 dage

Som ny kunde hos Audible kan du få 30 dage med tjenesten helt gratis. Prøveperioden er uden binding, så du til hver en tid kan opsige dit abonnement. Under den gratis prøveperiode kan ud vælge frit fra hele biblioteket af bøger hos Audible.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.amazon.co.uk/Audible-Free-Trial-Digital-Membership/dp/B00OPA2XFG?tag=gratisaudible-21″]Prøv Audible gratis i 30 dage[/button]

Når du opretter en gratis bruger på Audible får du to gratis bøger den første måned + medlemsskabet gratis. Efterfølgende bliver der trukket £7,99 om måneden – svarende til ca. 60-70 kr. alt afhængig af kursen på den britiske pund. Det bliver selvfølgelig ikke trukket hvis du opsiger dit abonnement inden.

Audible danske lydbøger

Audible er en streamingtjeneste der kun tilbyder et udvalg af lydbøger. De har et kæmpe udvalg af lydbøger, på mere end 200.000 bogtitler og der kommer hele tiden nye til.

Audible fungerer på den måde at du har et løbende abonnement, der hver måned inkludere en ny lydbog gratis. Vil du læse mere end 1 lydbog om måneden, skal du betale et mindre beløb for disse. Til gengæld kan du altid vælge mellem alle lydbøgerne i deres enorme bibliotek, der er langt større end det udvalg Mofibo har tilsammen. Du kan her se en sammenligning mellem Mofibo, Storytel og Audible.

Når du opsiger dit abonnement, er alle de bøger du har købt og fået gratis dine. Det betyder at du stadig kan høre dem selvom du opsiger dit abonnement i flere måneder i træk. Lydbøgerne er dine for evigt, når først du har fået dem.

Du kan altid bytte en lydbog ud med en ny hvis du skulle fortryde, men vil du bare gerne have flere lydbøger end den gratis du får hver måned, så er der sørget for at du får lydbøger til ekstra gode priser, med helt op til 70% rabat.

Lydbøger på engelsk

En ulempe for os som danskere er dog, at der primært er et udvalg af engelske lydbøger. Heldigvis kan de fleste af os jo godt engelsk, så spørgsmålet er bare om du gider.

Hvis du gider at høre bøgerne på engelsk kan du til gengæld også finde et nærmest uendeligt udvalg af lydbøger i alle genre. Hvad end du er til krimi, romantik, børnebøger eller andet, så kan du finde det på Audible.

Lydbøger på andre sprog

Der findes også lydbøger på andre sprog end engelsk, desværre er et af dem ikke dansk, og de andre sprog du kan lytte til hos Audible er det også de færreste danskere der kan flydende.

Hvis du skulle have interesse i at lytte til bøger på et andet sprog, så finder du også lydbøger på spansk, fransk, italiensk, tysk m.m. på Audible.

Audible app

Du kan bruge Audible overalt. Enten ved at downloade deres app til iOS el. Android eller på din PC. Det betyder du altid kan have dine favorit lydbøger ved hånden eller i lommen, og evt. erstatte musikken du går rundt med, men lyden af en fremragende bestseller lydbog på engelsk.

Priser

Audible er prissat meget simpelt, faktisk præcis ligesom Mofibo er det. Du betaler en pris uanset hvem du er. Den pris er £7,99 om måneden – svarende til ca. 60-70 kr. alt afhængig af kursen på den britiske pund.

Konceptet er dog lidt anderledes og det betyder, at du kun får 1 ny gratis bog om måneden, og ønsker du at høre mere end den gratis bog du får hver måned, skal du betale for de bøger du køber udover. Det er selvfølgelig til rimelige og konkurrencedygtige priser.

Husk på at når næste måned af dit medlemsskab starter, så kan du vælge en helt ny bog at lytte til 100% gratis. Vil du prøve Audible gratis i 30 dage, kan du gøre det herunder:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.amazon.co.uk/Audible-Free-Trial-Digital-Membership/dp/B00OPA2XFG?tag=gratisaudible-21″]Prøv Audible gratis i 30 dage[/button]

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer til Audible eller noget af det vi har skrevet, så tøv ikke med at smide en kommentar i feltet herunder.

Skriv en kommentar