Hos C More kan du streame nogle af de nyeste film og serier fra Hollywood og resten af verdenen. Det koster normalt 99 kr. om måneden, men du kan lige nu prøve det gratis i 14 dage.

Så i stedet for at skulle betale for det med det samme, kan du nu se Ice Age, The RevenantGame of Thrones og mange andre serier og film gratis i 14 dage, så du kan vurdere om det er noget for dig. Du kan prøve det gratis via nedenstående knap.

Prøv C More gratis i 14 dage

14 dages gratis prøveperiode

Den gratis prøveperiode gælder kun for nye brugere. Du kan derfor ikke gøre brug af tilbuddet med en eksisterende bruger. Med den gratis prøveperiode vil du få adgang til alle deres film og serier. Der er ingen binding på abonnementet, så du kan opsige abonnementet, når du har lyst.

Bonus tip: Nogle gange har C More specielle ekstraordinære tilbud. Vi nævner på denne side, hvis der er specielle tilbud hos C More.

Finder du derfor ud af, at du ikke er interesseret i mere end de 14 dage, så er du ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter prøveperioden.

Stort udvalg af film og serier

Hos C More finder du et stort og imponerende udvalg af film og serier. Især deres filmudvalg er meget imponerende, da det ifølge os faktisk er en af de streamingtjenester med det bedste filmudvalg. Her finder du mange forskellige typer film. Her kan bl.a. nævnes Mad Max: Fury RoadThe RevenantDeadpool og mange andre populære og anmelderroste film. Vi har her samlet de 10 bedste film hos C More.

Serieudvalget er ikke ligeså imponerende som deres filmudvalg, men du finder stadig rigtig mange gode serier. Her kan bl.a. nævnes WentworthThe Young Pope og ikke mindst den utrolige populære fantasy-serie Game of Thrones. Desuden får du også adgang til et stort udvalg børneindhold samt live-streaming af fem forskellige C More kanaler. Vi har her samlet de 10 bedste serier hos C More.

En tjeneste der minder en del om C More er Viaplay (da du også der har adgang til film, serier, børneindhold samt sport) – du kan her se vores sammenligning af C More og Viaplay.

Game of Thrones sæson 7

Som noget helt eksklusivt kan du se sæson 7 af den meget populære fantasy-serie Game of Thrones på C More. Dette er den eneste streamingtjeneste – udover HBO naturligvis – hvor du kan streame Game of Thrones.

Det er dog kun sæson 7, som kan streames hos C More.

Priser og abonnementer

C More har følgende tre abonnementer:

  • Film og serier: Få adgang til alle C Mores film og serier for 99 kr. om måneden.
  • Golf: Få adgang til verdens bedste golf fra PGA Touren for 59 kr. om måneden.
  • Film, serier og golf: Få adgang til film, serier og golf for 129 kr. om måneden.

Alle tre forskellige abonnementer kan prøves gratis i 14 dage. Du kan herunder læse mere om C More og prøve det 14 dage gratis.

Prøv C More gratis i 14 dage

Har du nogle spørgsmål, så stil dem endelig nede i kommentarfeltet. Vil meget gerne hjælpe.