C More gratis

Prøv C More gratis i 14 dage

Hos C More kan du streame nogle af de nyeste film og serier fra Hollywood og resten af verdenen. Det koster normalt 99 kr. om måneden, men du kan lige nu prøve det gratis i 14 dage.

Så i stedet for at skulle betale for det med det samme, kan du nu se Ice Age, The RevenantGame of Thrones og mange andre serier og film gratis i 14 dage, så du kan vurdere om det er noget for dig. Du kan prøve det gratis via nedenstående knap.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-gratis”]Prøv C More gratis i 14 dage[/button]

14 dages gratis prøveperiode

Den gratis prøveperiode gælder kun for nye brugere. Du kan derfor ikke gøre brug af tilbuddet med en eksisterende bruger. Med den gratis prøveperiode vil du få adgang til alle deres film og serier. Der er ingen binding på abonnementet, så du kan opsige abonnementet, når du har lyst.

Bonus tip: Nogle gange har C More specielle ekstraordinære tilbud. Vi nævner på denne side, hvis der er specielle tilbud hos C More.

Finder du derfor ud af, at du ikke er interesseret i mere end de 14 dage, så er du ikke forpligtet til at forsætte abonnementet efter prøveperioden.

Stort udvalg af film og serier

Hos C More finder du et stort og imponerende udvalg af film og serier. Især deres filmudvalg er meget imponerende, da det ifølge os faktisk er en af de streamingtjenester med det bedste filmudvalg. Her finder du mange forskellige typer film. Her kan bl.a. nævnes Mad Max: Fury RoadThe RevenantDeadpool og mange andre populære og anmelderroste film. Vi har her samlet de 10 bedste film hos C More.

Serieudvalget er ikke ligeså imponerende som deres filmudvalg, men du finder stadig rigtig mange gode serier. Desuden får du også adgang til et stort udvalg børneindhold samt live-streaming af fem forskellige C More kanaler. Vi har her samlet de 10 bedste serier hos C More.

En tjeneste der minder en del om C More er Viaplay (da du også der har adgang til film, serier, børneindhold samt sport) – du kan her se vores sammenligning af C More og Viaplay.

Priser og abonnementer

C More har et abonnement til 99 kr. måneden. Abonnementet kan prøves gratis i 14 dage. Du kan herunder læse mere om C More og prøve det 14 dage gratis.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-gratis”]Prøv C More gratis i 14 dage[/button]

Få C MORE gratis som kunde hos…

Grundet C MORE både råder over TV-kanaler og en streamingtjeneste, har det været muligt at lave en række aftaler med samarbejdspartnere, hvor du som kunde hos disse partnere får gratis adgang til C MORE og alt streaming indholdet.

Telmore

Telmore ændrede deres brand og udvalg af produkter i starten af 2015, og introducerede Telmore Play. En helt ny form for mobilabonnement der udover at indeholde taletid og data giver adgang til 13 gratis underholdningstjenester, herunder også C More Play. Alt du skal gøre er at skifte til Telmore eller hvis du allerede er kunde, skifte til deres Telmore Play abonnement.

Telmore Play abonnementet fås i 3 udgaver, forskellen på dem er hvor meget data og taletid der er med i pakken. Prisen er fra 199-249 kr. om måneden, og du spare op til 700 kr. i forhold til normalprisen på alle underholdningstjenesterne. Når du har tilmeldt dig abonnementet på hos Telmore, vil du blive guidet til at komme i gang med C More Play uden at betale ekstra.

YouSee

YouSee har fra august 2015 introduceret et helt nyt underholdningsunivers, der skal udfordre streamingtjenesterne. Det betyder at de blandt andet er indgået i et samarbejde med C More Play. Hvis du har bredbånd hos YouSee får du nu gratis adgang til C More Play med i prisen (NB: Det gælder kun bredbåndaftaler indgået efter den 31/8-2015). Det gælder dog desværre ikke hvis du allerede har bredbånd hos YouSee. Det du så kan gøre er at ændre din bredbåndaftale til en af de nye aftaler, og dermed får du også adgang til C More Play.

YouSee bredbånd koster fra 249-299 kr. alt efter hvilken hastighed du ønsker at have. Alle bredbåndsabonnementer giver gratis adgang til C More Play og 3 måneders gratis HBO Nordic. Bestil YouSee bredbånd.

Har du nogle spørgsmål, så stil dem endelig nede i kommentarfeltet. Vil meget gerne hjælpe.

Skriv en kommentar