Streaming af bøger online

Vi anbefaler


[column size=one_half position=first ]

Lydbøger

Mofibo lille logo

(Prøv [shortcode-variables slug=”mofibo”] gratis)

[/column]

[column size=one_half position=first ]

E-bøger

Mofibo lille logo

(Prøv [shortcode-variables slug=”mofibo”] gratis)

[/column]

Med tablets og smartphones som noget af det der hitter mest indenfor elektronik i vore dage, er digitale bøger blevet rigtig populært. Ikke blot e-bøger som i mange år har haft stigende popularitet, men også lydbøger er blevet populært. Begge dele er nemt at have med over alt og læse og lytte til på farten. Det har medført at der nu er udsprunget flere streamingtjenester der tilbyder abonnement på streaming af e-bøger og lydbøger. Vi har her vurderet dem alle.

Er du interesseret i at se en liste over steder, hvor du gratis kan læse/lytte til e-/lydbøger, så se dette indlæg.

Mofibo

Læs bøger online med Mofibo

Karakter: 5 ud af 5

Mofibo var en af de første tjenester til at tilbyde e-bøger og lydbøger på abonnement. De har udvalg af e-bøger og lydbøger på mere end 31.000, som du kan læse online og offline på din mobil, tablet og PC.

De tilbyder et væld af funktioner der giver dig en meget bedre samlet oplevelse. Du får bl.a. boganbefalinger baseret på de genre du kan lide og de bøger du læser eller lytter til. Derudover kan du vurdere og anmelde de bøger du læser, men også læse andres anmeldelser og vurderinger.

Pris: 129 kr./md. (kan prøves gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”])

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-bogtjenester”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Audiobooks

Audiobooks

Karakter: 4 ud af 5

Har du ikke noget imod, at lydbøgerne er på engelsk, så vil Audiobooks være et rigtig godt valg for dig. For hos Audiobooks finder du et enormt stort udvalg af lydbøger. Du kan nemlig lytte til mere end 125.000 lydbøger hos Audiobooks (det er over dobbelt så meget som hos Mofibo). Og det er endda til en lavere pris om måneden.

Audiobooks fungerer på en lidt anden måde end Mofibo. Med et abonnement kan du nemlig vælge én lydbog om måneden. Vil du lytte til mere end denne ene bog i løbet af måneden, skal du købe den næste (dog til en meget favorabel pris). Til gengæld har du adgang til dine valgte bøger for evigt (selv når du har opsagt dit abonnement). Du kan prøve Audiobooks gratis i 30 dage (dvs. du kan få én lydbog fuldstændig gratis).

Pris: 90-100 kr./md. (kan prøves gratis i 30 dage)

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”http://affiliates.audiobooks.com/tracking/scripts/click.php?a_aid=5be154300791c&a_bid=81aea797&chan=code9″]Prøv Audiobooks gratis i 30 dage[/button]

Audible

Gratis Audible

Karakter: 4 ud af 5

Audible skal du – ligesom hos Audiobooks – kun vælge, hvis du ikke har noget imod, at lydbøgerne er på engelsk. Har du ikke, får du nemlig her også et større udvalg af lydbøger (ift. Mofibo), og til en lavere pris om måneden. Ligesom Audiobooks har Audible kun lydbøger (de har altså ikke e-bøger).

Det fungerer på samme måde som Audiobooks. Med et abonnement kan du vælge én lydbog om måneden. Vil du lytte til mere end denne ene lydbog i løbet af måneden, skal du købe den næste – dog til en yderst favorabel medlemspris. Til gengæld så kan du beholde din valgte lydbog for evigt (selv efter du har opsagt dit abonnement). De første 30 dage kan du prøve gratis.

Pris: 60-70 kr./md. (kan prøves gratis i 30 dage)

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.amazon.co.uk/Audible-Free-Trial-Digital-Membership/dp/B00OPA2XFG?tag=bogtjenester-21″]Prøv Audible gratis i 30 dage[/button]

Maneno

Maneno bogtjeneste for børn

Karakter: 3,5 ud af 5

Maneno er en meget anderledes bogtjeneste, som ligesom Fairytell kun er for børn. Formålet med Maneno app’en er at lære børn at læse, og forvandle noget af al den tid børn bruger ved iPad’en til læsetid. For dens funktionalitet skulle den have 5 ud af 5, men fordi vi vurdere den overordnet som en læsetjeneste får den altså en lidt lavere karakter, da den er så unik som en er.

Man kan prøve Maneno helt gratis i 30 dage – uden binding. Efterfølgende koster et abonnement 89 kr./md. hvilket er fair givet app’ens funktionalitet, men er man bare på udkig efter en bogtjeneste med bøger til børn, så anbefales Fairytell.

Pris: 89 kr./md. (kan prøves gratis i 30 dage)

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://abonnement.maneno.dk/index.php?route=account/register&cpn=GLSN2018″]Prøv Maneno gratis i 30 dage[/button]

eReolen

Læs bøger online fra eReolen

Karakter: 3 ud af 5

eReolen er en 100% gratis bogtjenester og det er de danske biblioteker der står bag tjenesten, hvor du både kan læse e-bøger og høre lydbøger på tjenesten. Ulempen ved eReolen er dog, at deres udvalg er meget begrænset og det er sjældent, at du kan finde en god og populær bog derinde.

For at komme i gang med at bruge eReolen, skal du have et bibliotekslogin. Dette kan du få på dit lokale bibliotek, hvis du allerede har et login kan du bare gå til eReolen og begynde at låne bøger med det samme.

Pris: gratis

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” openin=”newwindow” url=”https://ereolen.dk”]Brug eReolen gratis[/button]

Sammenligning af bogtjenester

Nedenfor har vi samlet de mest populære bogtjenester i en tabel og sammenlignet dem på forskellige parametre. Det er så du kan få et samlet og hurtigt overblik over de forskellige muligheder du har, når det gælder streaming af bøger online.

Vi kan som udgangspunkt anbefale Mofibo. Men er du i tvivl om, hvilken én du skal vælge af de to, så læs dette indlæg.

Pris129 kr./md.129 kr./md.129 kr./md.
Prøveperiode14 dage14 dage14 dage
E-bøgerJaJaJa
LydbøgerJaJaJa
[button color="green" size="normal" alignment="center" rel="nofollow" openin="samewindow" url="/go/mofibo-forside"]Prøv gratis[/button]
Læs mere
[button color="green" size="normal" alignment="center" rel="nofollow" openin="samewindow" url="/go/storytel-forside"]Prøv gratis[/button]
Læs mere
[button color="green" size="normal" alignment="center" rel="follow" openin="samewindow" url="https://politikenbooks.dk"]Prøv gratis[/button]