Dplay – Prøv gratis i 14 dage

af | Streamingtjenester | 2 Kommentarer

Alle de store TV stationer har efterhånden deres egen streamingtjeneste, da de alligevel producerer så mange TV-programmer at andet ikke kan betale sig. Det samme gælder Discovery Networks der står bag Kanal 4, Kanal 5, Investigation Discovery, Discovery Channel, TLC, Animal Planet og nu altså Dplay, som er deres streamingtjeneste. Her kan du se populære programmer som Bing Bang Theory m.m.

Prøv Dplay gratis i 14 dage

Er du interesseret i at prøve Discovery Networks streamingtjeneste, så er det heldigt at du kan prøve den helt gratis i 14 dage og lige få en fornemmelse for hvad det er de har at byde på. Prøveperioden er uden binding, så dit abonnement fortsætter altså ikke hvis du ikke ønsker det.

Prøv Dplay gratis i 14 dage

Faktisk behøver du slet ikke betale for at bruge Dplay. Streamingtjenesten findes nemlig i en gratis udgave. Til gengæld er den gratis udgave noget begrænset, da du skal se reklamer før og under alle de programmer du ser og så er det begrænset hvor meget af deres indhold du kan se. Du kan derfor med fordel prøve premium udgaven gratis i 14 dage for at se hvad du går glip af.

Dplay abonnement

Dplay byder på 3 forskellige typer abonnementer, der alle sammen giver adgang til hver sit indhold på Dplay. Prisen på Dplay variere fra gratis til 159 kr. så uanset hvad dine behov er kan du finde et abonnement hos Dplay.

Free

Deres første abonnement hedder ‘Free’ kort og godt fordi der er gratis. Du behøver faktisk ikke en gang at oprette en bruger, selvom det giver ekstra fordele hvis du gør det.

Med et ‘Free’-abonnement kan du ikke se alt indeholdet der ligger på Dplay, selvom du stadig har adgang til flere tusinde timers underholdning fra deres mange populære programmer. Du skal også se reklamer før og under hver udsendelse du sætter i gang, hvilket betyder at det vil være ligesom at se det i TV.

Dette abonnement kan dog være nok for dig der bare ser et par afsnit af Discovery Networks programmer om måneden, så burde de mange reklamer være ti lat overleve.

Pris: Gratis

Premium

Deres andet abonnement er et klassisk abonnement, der giver dig fuld adgang til hele deres on-demand arkiv af TV-programmer. Du kan også prøve dette abonnement gratis i 14 dage uden binding, for at sammenligne det med det helt gratis abonnement.

Hvad dette abonnement ikke giver dig adgang til er live streaming af TV-kanalerne og sportsbegivenheder. Til gengæld kan du se alle deres TV-programmer uden reklamer og der vil ofte være snigpremiere på nye afsnit.

Et godt abonnement for dig der elsker Discovery Networks TV-programmer som De Unge Mødre, Ex on the Beach, Politijagt, Danmark Næste Topmodel osv.

Pris: 79 kr.

Sportpakken

Til sidst har du muligheden for at få et abonnement med alt hvad Premium-abonnementet tilbyder dig + adgang til Eurosport Player, hvor du kan streame alle Discovery Networks sportsrettigheder.

Godt nok er det ikke Dplay hvor du kan streame sporten, men du kan streame al sport fra Kanal 5 og Eurosport i Eurosport Player, og bliver du træt af at se sport skal du bare skifte tilbage til Dplay og nyde underholdning uden reklamer.

Det er en rigtig god streamingpakke til et par hvor manden interessere sig for sport og kvinden for reality el. omvendt, eller hvis du er en familie med teenagere i huset.

Pris: 159 kr.

Lasse Kjær Hauerberg
Hej. Jeg hedder Lasse og er grundlægger af Streamingnews.dk, og jeg er den ultimative streaming guru. Er der noget du ikke ved om streaming, så garantere jeg at jeg kan hjælpe dig. Hvis ikke du kan finde svaret her på siden, så skal du bare smide en mail til mig 🙂

2 Kommentarer

 1. Ivan Tinggaard

  Hej jeg har købt adgang til Dplay, men får ikke noget signal, er på nettet hvor jeg også har TV2 play, så hjælp mig please, bor på amager 2300 S
  God søndag

  Svar
 2. Jonathan Lindahl

  Hej Ivan

  Tak for din besked.

  Det lyder mærkeligt. Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til Dplay og prøve at høre med dem.
  Du kan kontakte Dplay her: https://www.dplay.dk/kontakt

  Forsat god weekend! 🙂

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.