Streaming af e-aviser

Vi anbefaler


E-avis

Information

(Prøv 4 uger gratis)

Papiravisen dør langsomt ud i den nuværende verden, hvor alt bliver digitaliseret. Det har banet vej for det nye alternativ: nemlig e-avisen. E-avisen gør det muligt for dig at læse avis online, på alle dine enheder uanset hvor du er.

Herunder har der samlet de bedste tilbud på e-aviser, som der er lige i øjeblikket.

Information e-avis

Information e-avis - prøv gratis

Information opstod af asken efter 2. verdenskrig, da nogle modstandsfolk i slutningen af krigstiden illegalt valgte at producere og udgive avisen. Den blev først trykt i den tidligere nazitiske avis’ – “Fædrelandets” – tryklokaler i Store Kongensgade og er blevet trykt der siden da. Avisen har været under stort økonomisk pres flere gange, men står i dag som en stærk dansk online avis.

Information udgiver hver dag en papiravis og en avis online, som indeholder en lang række velskrevne kronikker og debatindlæg, samt nyheder fra hele verden. Information er et journalistisk lyspunkt i en medieverden der til tider levere tvivlsom journalistik.

Med Informations digitale avis kan du læse alle udgivne papiraviser online på din PC, tablet eller smartphone. Du bestemmer selv om du vil have et abonnement med eller uden papiravisen. Udover avisen får du også fri adgang til alle artikler annoncefrit på Information.dk og en lang række medlemsfordele.

Normalpris: 200 kr./md. (prøv en måned gratis)

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://mit.information.dk/1mdrgratis/ga2″]Prøv 1 måned gratis[/button]

Zetland

Prøv Zetland gratis
Med den digital avis, Zetland, får du kun tidens vigtigste historier bragt til dig via grundig og gennemtænkt journalistik. Zetland fungerer på den måde, at du betaler 99 kr. om måneden.

For de 99 kr. får du hver dag leveret nye dybdegående artikler om tidens vigtigste spørgsmål. Disse artikler kan du læse via din PC, tablet eller smartphone. Du kan endda downloade deres app til Android og iOS, hvor du fra morgenstunden af kan få læst nyheder op, så du kan lytte til dem (du kan endda downloade dem til offline brug).

.. og det bedste ved det hele er, at det er fuldstændig uden reklamer.

Du kan lige nu prøve deres tjeneste gratis i 14 dage. Abonnementet er uden binding. Dvs. finder du af, at du ikke er interesseret i at forsætte abonnementet efter prøveperioden, så kan du sagtens opsige det.

Normalpris: 99 kr./md. (prøv første 14 dage gratis)

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.zetland.dk/”]Prøv 14 dage gratis[/button]

Berlingske.dk og Business.dk

Berlingske e-avis

Historien for Berlingske og Berlingske Media startede tilbage i 1749, hvilket gør det til det ældste mediehus i Danmark og Berlingske til den ældste nulevende avis. De har været kendt for at levere kvalitets journalistik i mange mange år.

Med dette tilbud får du adgang til:

  • Alle artiklerne på Berlingske.dk
  • Alle artiklerne på Business.dk

Abonnementet koster normalt 148 kr. om måneden. Men du kan lige nu prøve det gratis i 1 måned. Abonnementet forsætter automatisk efter de 30 dage. Men er du ikke interesseret i at forsætte det efter prøveperioden, kan du sagtens opsige det inden de 30 dage er gået.

Normalpris: fra 148 kr./md. (prøv første måned gratis)

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” openin=”newwindow” url=”https://abonnement.berlingske.dk/berlingske-abonnementer/”]Prøv 1 måned gratis[/button]

Politiken

Politiken

Politiken, som blev grundlagt helt tilbage i 1884 og som i dag er ejet af JP/Politikens Hus, er kendt for deres socialliberale tradition og en læserskare, hvor flertallet ligger til venstre på den politiske højre-venstre akse.

Politiken kører et tilbud på Politiken Digital, som du kan prøve første måned for 1 kr. (herefter 299 kr./md.). Med det får du:

  • Fuld adgang til Politiken.dk
  • E-avis hele ugen
  • Arkiv adgang
  • Plusfordele

Du kan sagtens opsige dit abonnementet i løbet af prøveperioden, hvis du finder ud af, at du ikke er interesseret i at forsætte det.

Udover Politiken Digital, har de også tilbud på Politiken Kombi og Politiken Komplet.

Normalpris: 299 kr./md. (prøv første måned for 1 kr.)

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” openin=”newwindow” url=”http://politiken.dk/bruger/koebabonnement/”]Prøv 1 måned for 1 kr.[/button]