Om Streamingnews.dk

Først og fremmest tak fordi du benytter dig af Streamingnews.dk og er interesseret i at finde ud af noget mere om os, hvilket du kan på denne side.

Streamingnews har eksisteret siden september 2015 og har siden da været i en rivende udvikling.

Streamingnews blev startet med en vision om at gøre markedet for streamingtjenester i Danmark mere overskueligt. Det har vi gjort ved at samle og skrive om de forskellige streamingtjenester, lave lister med de bedste film, serier, bøger og magasiner fra udvalgte streamingtjenester, lavet guides og anbefalinger til det bedste streaming udstyr, såsom høretelefoner, højttalere, chromecast, smart-TV, og meget mere.

Vi har nu hjulpet et hav af danskere med at finde det de ledte efter, hvad end det var en streamingtjeneste, en god film, bog eller de bedste høretelefoner til at streame musik fra din telefon eller tablet.

Vi hjælper fortsat danskerne med at finde rundt i streaminguniverset og har over 50.000 unikke månedlige besøgende fordelt på vores danske, svenske, norske, britiske, hollandske og finske hjemmeside.

Vi er to unge herre – hhv. Jonathan Lindahl og Lasse Kjær – som står bag Streamingnews. Du kan se et billede af os herunder.

om-streamingnews

Vi håber du er en af de mere end tredive tusinde månedlige læsere der får glæde af vores guides, artikler og informationssider og fortsat vil besøge os.

Har du brug for at komme i kontakt med os af den ene eller den anden grund, så kan du gøre det på ‘Kontakt’-siden.

De gode formål vi støtter op om

Vi har valgt at støtte op om nogle initiativer for at sætte fokus på forbedring hvor der er brug for det eller for at hjælpe nogen der gør noget godt for andre. Du kan se hvilke og klikke dig videre til deres hjemmesider herunder.

Plastik i Havet

Plastik i Havet

Forenigo - Gratis hjemmeside til foreninger

Forenigo – Gratis hjemmeside til foreninger