Bedste serier c more

De 10 bedste serier på C More

Ligesom C More har nogle rigtig gode film, så har de også nogle rigtig gode serier. Men er du lidt i tvivl om, hvilken serie du skal se hos dem, så har jeg her samlet de 10 bedste serier på C More ifølge mig.

Har du ikke allerede en bruger hos C More, så kan du prøve C More gratis i 14 dage. Der er ingen bindinger eller lignende. Så du kan altid opsige dit abonnement inden de 14 dage, hvis det ikke er noget for dig. Det er da et godt tilbud, ikk?

1. The Making of the Mob: New York

The Making of the Mob New York

’The Making of the Mob: New York’ er en mafiafikseret serie, der beskriver og fortæller, hvordan den amerikanske mafia nåede helt til tops. Man følger den nådesløse gangster Lucky Luciano helt tæt på hans vej mod den absolutte top, og omkostningerne og prisen for at nå dertil er store.

Serien der er instrueret af  John Ealer er blevet rost til skyerne, og der er garanti for spænding til det yderst, når mafiaen begiver sig på togt. Det bliver voldeligt og korrupt, men også dramatisk helt ind til benene. ’The Making of the Mob: New York’ er helt sikkert et kig værd. Du vil med sikkerhed ikke fortryde.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


2. The White Queen

The White Queen

I dette drama af en serie udspiller der sig en uhyggelig og makaber magtkamp om at nå til tronen i det engelske 1400-tal. To stærke familier fører en hjerteløs kamp om at nå til tronen i det kaotiske England. Denne kamp bliver fulgt af ’The White Queen’, som er beskrivelsen for tre kvinder, der alle ser med.

En af disse kvinder spilles af den svenske Rebecca Ferguson, som er Golden Globe-nomineret. Der er altså garanti for underholdning, drama og høj kvalitet i denne fængende serie, der foregår over 10 episoder, der hver har en længde på lige godt en time.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-bedste-serier”]Se serien gratis på C More[/button]


3. Gåsmamman

Gåsmamman

Svenskerne kan det der med at lave krimier. Det har de endnu engang bevist med produktionen af ’Gåsmamman’. Denne gang er den svenske kvinde Sonja, som lever en perfekt tilværelse, der bliver rodet ud i problemer. Hendes idylliske liv slutter, da mandens gode økonomi får fatale konsekvenser.

Sonjas mand, vis indkomst kommer fra marihuana, bliver nemlig vendepunktet for Sonjas liv. Det er nemlig ikke en ufarlig branche, og før Sonja og familien ved af det, har de problemer op over begge ører med politi og bandemedlemmer. Sonja vil nu gøre alt for at beskytte sine børn.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


4. Versailles

Versailles

Hvis du er til fransk intriger og mystik, så er ’Versailles’ helt afgjort en serie for dig. Ved Ludvig XIV hof i Versailles kæmpes der en spændende kamp om magten. Den unge konge, der har store ambitioner, er ved at fastslå sig magten ved at bygge et nyt palads lige uden for Paris, men så nemt bliver det ikke.

Kongen har nemlig mange fjender, og hans kongerige er måske ikke så trygt, som han selv går og forestiller sig. Serien som foregår i Frankrig har engelsk tale. I rollen som solkonge ses den unge talentfulde George Blagden, som blandt andet er kendt for ’Vikings’ og ’Les Miserables’.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


5. Into the Badlands

Into the badlands

’Into the Badlands’ er en serie, der bygger på et amerikansk fremtidssamfund. Samfundet er styret af  lokale baroner, og med sig har de deres loyale krigere. To af disse krigere er Sunny og hans protegé MK, som er en teenagedreng. Sammen får de en uventet stor rolle i spillet om Badlands fremtid.

Serien er det nyeste skud på stammen fra AMC, som også står bag successen ’The Walking Dead’. ’Into the Badlands’ giver dig action for alle pengene og lover dig et drama, du vil have svært ved at slippe. I hovedrollen ses kinesisk-amerikanske Daniel Wu, som selv er en stjerne inden for kampsport.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


6. Ash vs Evil Dead

Ash-vs-Evil-Dead

Hvis du er fan af Evil Dead-filmene, så kan du helt sikkert også godt lide denne gyserkomedieserie. ’Ash vs Evil Dead’ bygger nemlig videre på de ikoniske film. Antihelten Ash skal ud på endnu en mission, da en ny trussel viser sig. Denne gang er det en virus, der truer med at udslette menneskeheden.

Det bliver ikke kedeligt. Tværtimod er der garanti for masser af grin og måske også en lille smule uhygge. Sam Raimi som har lavet filmene har været med inde over serien, og han har tilmed instrueret det første afsnit. Hvis du har brug for latter og spænding, så er ’Ash vs Evil Dead’ det oplagte valg.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


7. Flesh and Bone

Flesh and Bone

Claire er en ung kvinde, der bærer på nogle frygtelige hemmeligheder, der har givet hende ar for livet. Det er ikke en god cocktail, når man samtidig er en yderst talentfuld balletdanser. Dertil har hun den kunstneriske, men også ekstremt hårde Paul som danselærer. Hvor langt vil Claire gå for succes?

I en fremtrædende rolle ses Ben Daniels, som blandt andet er kendt for filmen ’Locke’ og serien ’House of Cards’. ’Flesh and Bone’ er seriens svar på den storslående film ’Black Swan’, som af mange bliver anset som et mesterværk. ’Flesh and Bone’ har bestemt potentiale til at nå samme højde.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


8. The Office

The Office

’The Office’ har i mere end et årti været en af de helt store serier på markedet. Det skyldes mest af alt den humoristiske og afslappende tilgangsvinkel, som serien har. ’The Office’ er fuld af humor, pinligheder og tåkrummende bemærkninger, der giver en munter stemning hos seeren. Du kan trygt læne dig tilbage i sofaen.

’The Office’ udspiller sig hovedsagligt i papirvirksomheden Dunder Mifflin, hvor chefen Michael Scott finder sig selv cool, sjov og yderst nydelig. Sandheden er dog bare en anden. For Michael er virkelig irriterende, utjekket og selvcentreret. The Office har stor anerkendelse i branchen og er et must for alle serieelskere. Den findes også i en britisk version.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


9. House

House

House giver dig spænding og mystik for alle pengene. Det må være konklusionen efter, at serien, der nu kører på ottende sæson, igen har vist sig fra sin bedste side. ’House’ der synger på sidste vers har terroriseret mennesker for spænding med sin uforudsigelighed. Det har givet skaberen David Shore en plads blandt de helt store i seriebranchen.

’House’ handler om lægen Gregory House. Gregory er et geni inden for sit fag,  og derfor er han chef for et team af læger. Men Gregory er sky og vil egentlig helst ikke have ret meget med sine patienter at gøre. Sommetider afviser han tilmed nogle, som han ikke finder interessante. Hans faglighed og til tider bizarre metoder har dog gjort ham berygtet i miljøet.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


10. Mad Men

Mad Men

’Mad Men’ er højst sandsynligt et navn, der virker bekendt for de fleste serieentusiaster. Siden begyndelsen i 2007 har serien været velanset og regnet blandt de allerbedste. Det har blandt andet resulteret i fem Golden Globes, hvor hovedrolleindehaveren Jon Hamm har vundet to af dem. Senest her i 2016.

Serien omhandler Don Draper, som er det største navn inden for reklamebranchen. Han har succes i erhvervslivet og er god til at sno kvinderne om sin lillefinger. Men som med alt andet, så er reklamebranchen i udvikling, og Don Draper skal kæmpe hårdt for at bibeholde sin status som den største.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


Kunne du ikke finde noget interessant her? Så se også min liste over de 13 bedste serier hos Viaplay.

Skriv en kommentar