Familien fra bryggen gratis

Sådan ser du Familien fra Bryggen gratis uden reklamer

12. sæson af Familien fra bryggen er i fuld gang. Det er den næstmest populære serie TV3 har haft (efter Paradise Hotel). Det er det blevet på grund af den karismatiske Linse Kessler, og hendes mindst ligeså spændende omgangskreds. Er du gået glip af denne sæson eller nogle af de forrige, vil jeg her fortælle dig hvordan du kan se alle sæsonerne gratis.

Se Familien fra Bryggen gratis på Viaplay

På Viaplay kan man se mange af de reality serier der bliver sendt på TV3, og det gælder også Familien fra Bryggen. Du kan gratis og uden reklamer se Familien fra Bryggen sæson 4-12. Nye afsnit af serien bliver altid udgivet på Viaplay først, hvilket betyder at du ikke skal vente til de kommer i TV.

For at se Familien fra Bryggen gratis uden reklamer, skal du oprette en gratis konto på Viaplay. De første 30 dage er gratis, uden binding og giver adgang til alt indholdet på Viaplay inkl. 9 sæsoner af Familien fra Bryggen.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=bryggen”]Se Familien fra Bryggen gratis på Viaplay[/button]

Familien fra Bryggen 2017 – sæson 12

Som tidligere nævnt er det en af TV3’s, hvis ikke Danmarks, mest populære reality shows. Det betyder også at der er lavet rigtig mange sæsoner og at det lige nu er 12. sæson der kører i fjernsynet.

Familien fra bryggen Djengiz Linse Stephanie

På billede ovenfor er kernen af Familien fra Bryggen, og dem der har været med i gennem alle sæsoner. Det er Stephanie, Linse og Djengiz. Det er ikke mindst deres skyld, at serien er blevet så stor en succes, for det 100% deres liv man følger. Det der gør programmet endnu bedre er de mange bipersoner, der alle har vidt forskellige og unikke personligheder.

Dem følger du i Familien fra Bryggen sæson 12

I Familien fra Bryggen bliver der ikke skiftet ud blandt hovedpersonerne. Det er de samme der har været med hele vejen, der er blot kommet en enkelt eller 2 nye personer med, og nogle af bipersonerne skifter fra sæson til sæson. I denne sæson er de mest fremtrædende personer nedenstående.

Linse Kessler

Linse er selvfølgelig hovedpersonen i programmet, da hun er familiens overhoved. Linse er især kendt for sin store barm, og frembrusende personlighed. Hun har gang i mange ting hele tiden, og har blandt andet haft en tatoo-salon og har lige startet et nyt live talk show. Hun bor på Islands Brygge på Amager med sine 2 hunde, deraf kommer navnet Familien fra Bryggen også.

Stephanie ‘Geggo’ Kessler

Stephanie er Linses datter. Hun er sammen med Cengiz, som hun også har fået barnet Alta med. De bor sammen i en lejlighed på Bryggen. Stephanie eller Geggo, som hun kaldes i daglig omtale, har sin egen blog som hun ofte skriver indlæg på. Hun er også med Familien fra Bryggen, hvor man følger hende og hendes mands liv hjemme hos dem.

Cengiz

Cengiz ejer og driver en slikbutik på Bryggen. Han er kæmpe fodbold fan, og ser alt fodbold der sendes i fjernsynet. Især er han fan af Christiano Ronaldo. Han prøver ihærdigt at få Geggo til at kunne lide fodbold, men det går ikke altid så godt.

Alba

Alba er Cengiz’ og Geggos datter. Hun er et par år gammel og er derfor det nyeste medlem af familien. I serien ser vi hende også flere gange og er med til at se hvordan deres søde datter (og barnebarn) udvikler sig fra sæson til sæson.

Linses veninder – Didde, Lebbe Lone og Kosten

De bipersoner der optræder oftest i Familien fra Bryggen er Linses veninder Didde, Lebbe Lone og Kosten. De er et friskt pust når de endelig optræder i et afsnit.

Didde er Linses bedste veninde, og har mange af de samme træk som Linse. Hun er storbarmet og frembrusende udadvendt og hun har blond hår.

Lebbe Lone er en lille dame, med en meget hæs og mandig stemme og man undre sig ofte over hvordan den stemme kan komme fra den lille dame. Hun har tatoveringer på det meste af kroppen, og det er en passion som hun deler med Linse.

Kosten er en meget stille og indadvendt dame der ikke snakker særlig meget. Linse kan rigtig godt lide at hjælpe kosten, og vil gerne ændre på hendes udseende, så hun bliver mere lækker.

Udover alle de ovennævnte personer, er der ofte andre venner, veninder og bekendtskaber til hovedpersonerne, som optræde i enkelte afsnit.

Mor Ann

Desværre døde Mor Ann i 2016 og er derfor ikke længere en del af Familien fra Bryggen.

Mor Ann er Linses mor. Hun er meget afslappet og bekymre sig ikke sig meget om hverdagens udfordringer. Mor Ann har også en hund der hedder Pixie, hun måtte dog skaffe sig af med den i sidste sæson da den bed andre folk. I sæson 9 har hun fået en mere rolig og velopdragen hund. Mor Ann bor alene på Bryggen, men har mange gode venner hun tit ser hvis hun er i dårligt humør. Hun er gæstestjerne i første del af Linses nye talk show, som også bliver introduceret i sæson 9.

Gratis Familien fra Bryggen på TV 3 Play

Vil du gerne se Familien fra Bryggen gratis, og har du ikke noget imod reklamer. Så kan du også vælge at streame Familien fra Bryggen på Viafree.dk. Her kan du se samtlige sæsoner af Familien fra Bryggen helt gratis, men med reklamer.

Ulemperne ved at streame Familien fra Bryggen på Viafree er…

  • …at alle afsnit først bliver tilgængelige dagen efter de er vist i TV.
  • …at du skal se reklamer minimum 3 gange i løbet af hvert afsnit du ser.

Synes du dette er ligeså irreterende som jeg gør, så klik i stedet på knappen nedenfor for at se det uden reklamer.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=bryggen”]Se Familien fra Bryggen gratis uden reklamer[/button]

Har du kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet nedenfor. Håber du kunne bruge denne artikel til noget.

Skriv en kommentar