Microsoft Silverlight-plugin

Hvad er Microsoft Silverlight-plugin?

Microsoft Silverlight er et gratis browser plugin, der er med til at give dig de bedste interaktive oplevelser på computeren og din smartphone. Det er et plugin som du skal have installeret, hvis du benytter dig af diverse online streamingtjenester. Skal du streame fra blandt andet Netflix, HBO Nordic og Viaplay, skal du have Microsoft Silverlight Plugin i din browser. Microsoft Silverlight egen definition på deres produkt er:

Silverlight is a powerful development platform for creating engaging, interactive user experiences for Web, desktop, and mobile applications when online or offline.

Selve programmet bliver brugt at profesionelle IT-brugere, til udvikling af hjemmesider, programmer, apps og andet software. Udover det, er det som sagt også et plugin til browsere, som man som bruger kan og i nogle tilfælde skal installere.

Grunden til du ofte skal have det installeret i din browser, når du skal streame indhold fra de populære streamingtjenester, er fordi streamingtjenesterne har benyttet sig af Microsoft Silverlight når de viser videoerne på deres sider. Det har de fordi Silverlight giver en af de bedste brugeroplevelser når det kommer til visning af animation og video indhold på websteder.

Hvis du allerede benytter dig af en af de populære video streamingtjenester, har du installeret Silverlight plugin i din browser. Hvis du endnu ikke er begyndt at bruge en video streamingtjeneste, kan du klikke nedenfor og installere Microsoft Silverligt Plugin.

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.microsoft.com/silverlight/”]Installér Microsoft Silverlight plugin i din browser[/button]

En kommentar til “Hvad er Microsoft Silverlight-plugin?”

Skriv en kommentar