Se Masterchef Danmark gratis

Sådan ser du Masterchef gratis uden reklamer

Masterchef er det mest populære madprogram i Danmark. I programmet dyster Danmarks bedste amatørkokke om at vinde årets titel som Masterchef og 100.000 kroner, der kan hjælpe dem med at kickstarte deres kokkekarriere. I skrivende stund er Masterchef 2016, den 4. sæson, i fuld gang.

Se Masterchef gratis på Viaplay

Du kan se gratis Masterchef uden reklamer på Viaplay. Hver uge sendes der 4 nye afsnit af Masterchef på TV, som samme dag bliver tilgængelig på Viaplay. Du kan ikke kun se alle de nye afsnit, men også alle de tidligere sæsoner af Masterchef, samt udenlandske versioner af programmet, på Viaplay.

På Viaplay bliver afsnittene altid tilgængelige 24 timer før de bliver vist i fjernsynet, så hvis du er typen der hader at vente på næste afsnit, kan du bare oprette en gratis konto på Viaplay, hvor du får de første 14 dage gratis.

Den gratis prøveperiode på 14 dage, giver dig adgang til alt streaming indhold på Viaplay uden begrænsninger og uden reklamer.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=masterchef”]Se Masterchef gratis på Viaplay[/button]

Masterchef Danmark

Masterchef findes som TV-program i hele verden. Der findes blandt andet en amerikansk og australsk udgave, som også er meget populær. I Danmark findes der ikke kun en version af Masterchef, der findes hele 5 udgaver af Masterchef.

Masterchef

Den klassiske udgave af Masterchef, køres lige nu på fjerde sæson i Danmark. Masterchef 2016 er i fuld gang og Danmarks største madtalenter dyster i denne udgave om at vinde Masterchef-trofæet og 100.000 kr. der kan hjælpe dem med at udleve deres kokkedrøm.

Masterchef Junior

I Masterchef Junior kæmper Danmarks yngste madtalenter om titlen som årets juniorchef. De er 16 børn mellem 11 og 13 år der går ekstremt meget op i mad, og alle har en lovende karriere foran sig hvis de fortsætter med at lave mad.

Masterchef Grill

Grillen som jo normalt er mandens hverv, bliver i denne special udgave af Masterchef sat på prøve, når mændende skal dyste mod kvinderne for at finde ud af hvem der er bedst til at lave grillmad. 6 mænd og 6 kvinder starter med at kæmpe om de i alt 6 pladser i finaleugen, hvor mændene og kvinderne møder hinanden og ene gang for alle skal afgøre hvem der hører til bag en grill. Også i denne udgave af det Danmarks bedste amatørgrillere der udgør de medvirkende.

Masterchef Jul

Julen er om noget madens tid. Derfor er det heller ikke så mærkeligt at der findes en Masterchef juleudgave. I Masterchef Jul dyster kendte danskere om hvem der kan lave den bedste julemad. I den nyeste sæson af Masterchef Jul er det de bedste amatørkokke fra forrige sæson af Masterchef der nu forsøger at lave den bedste julemad.

Special: Masterchef – Melodi Grand Prix

Af og til er der lavet special sæsoner af Masterchef Danmark. Senest er der lavet en Masterchef sæson, med tidligere Melodi Grand Prix deltagere. Blandt deltagerene er blandt andet Brødrene Olsen, Thomas Thordason, Kirsten Siggaard, Anne Herdorf og Lotte Feder. Hvem af de tidligere MGP vindere er bedst i køkkenet?

Special: Masterchef – Dommernes Duel

I Dommernes Duel, har programmets dommere fået ansvar for hver deres hold. Det er nu op til dommerne at få deres hold til at præstere bedre end de andres hold. De 3 dommere i der står i spidsen for deres hold er: Thomas Castberg, Jakob Mielcke og David Johanson. De skyr ingen midler for at sikre netop deres hold Masterchef-trofæet i denne special udgave.

Værter og dommere

Der har været flere dommere indover Masterchef programmerne i Danmark, blandt andet har David Johansen, Henrik Yde Andersen, Henrik Boserup, Thomas Herman og Anders Aagaard været dommere og værter i programmet. Lige nu er det dog de 3 nedenstående der er dommere i Masterchef.

Thomas Castberg

Thomas Castberg har været med siden programmets start tilbage i 2012. Han er dermed den mest rutinerede af dommerne i Masterchef regi. Thomas Castberg har stået i køkkenet på flere prominente restauranter, blandt andet Michelin restauranten Kommandanten, og har været køkkenchef i Meyers Madhus og hos Årstiderne.

Jakob Mielcke

Jakob Mielcke er den næstmest rutinerede dommer i Masterchef, da han blev en del af programmet i foråret 2013. Han er autodidakt kok og blev i 2009 valgt til en af de mest kreative og talentfulde kokke i verden. Han er medejer og direktør i restauranten Mielcke & Hurtigkarl ved Frederiksberg Have, der har vundet flere priser i dens levetid.

Jesper Koch

Jesper Koch kom først med som dommer i 2015. Han ejer og driver 3 restauranter i Aarhus: Frøken Koch, Det Glade Vanvid og Restaurant Koch, sammen med sine 2 brødre. Han har tidligere været ansat på udenlandske Michelin restauranter.

Masterchef USA

Er du til en lidt mere dramatisk udgave af Masterchef, kan den Amerikanske version anbefales. Den kan du også streame 3 sæsoner af på Viaplay.

Her dyster de bedste Amerikanske amatørkokke om at vinde Mastercheftrofæet og en præmie på 250.000 dollars. Ikke nok med det får vinderen også muligheden for at udgive sin egen kogebog. Amatørkokkene bliver bedømt af nogle af verdens bedste kokke. Her i blandt den meget karismatiske Gordon Ramsay, Joe Bestianich og Graham Elliot.

Se Masterchef gratis på TV3 Play

Til sidst slutter vi lige af med et andet godt tip til at se Masterchef gratis. Her slipper du dog ikke for reklamer, men hvis du kan leve med det kan det anbefales. På TV3 Play kan du helt gratis se alle afsnit af Masterchef Danmark.

Ulemperne ved at se Masterchef på TV3 Play er…

…at tirsdagens afsnit først bliver lagt op om onsdagen osv.

…at du skal se reklamer minimum 3 gange i løbet af et afsnit.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=518262&media_id=18908&sub=masterchef”]Se Masterchef gratis på Viaplay[/button]

Det var guiden til Masterchef Danmark og hvor du kan se det gratis henne. Har du spørgsmål er du velkommen til at smide en kommentar. Du er også velkommen til at diskutere hændelserne i Masterchef med de andre brugere.

Skriv en kommentar