Gratis film streaming på nettet

Gratis film streaming online

Vi er alle interessert i at se film, og kan vi se film gratis på nettet er det jo bare endnu bedre. Dette er den komplette guide til hvor du kan streame film gratis på nettet. Vi har samlet alle streamingtjenester hvor du kan se film gratis, hvad end det er i en periode eller altid.

Premium streamingtjenester kan du kun prøve gratis i en begrænset periode, men er du sikker på du har prøvet dem alle sammen? I alt kan du i denne artikel finde +8 måneders gratis film og serie streaming. Derudover er det alle de gratis streamingtjenester der er licensfinansieret eller på anden måde tilbyder gratis film.

Gratis film på Viaplay

Lej film på Viaplay

Viaplay er den mest populære streamingtjeneste i Norden skarpt efterfulgt af Netflix. Grunden til at Viaplay formår at være så populært er på grund af deres store nordske udvalg af film, serier og TV-programmer. Fordi Viaplay og Viasat er ejet af det samme selskab, bliver alt indholdet fra TV-kanalerne også tilgængeligt på Viaplay.

Du kan prøve Viaplay gratis i 14 dage helt uden binding. Du får adgang til alle deres film og serier samt TV-programmer i Viaplays arkiv og kan se det uden at blive afbrudt af reklamer. Opret en gratis konto på Viaplay og kom i gang med at se gratis film på nettet.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=gratis-film”]Se gratis film på Viaplay[/button]


Gratis film på C MORE

C More

C MORE er en fantastisk streamingtjeneste, især når det kommer til film er det et af mine favorit valg. Det har et rigtig stærkt udvalg af film, og faktisk har de rigtig mange nye film relativt kort tid efter de bliver udgivet. Men du kan ikke kun se film på C MORE, du kan også se en masse serier bl.a. Game of Thrones, Broen og Peaky Blinders.

Hvis ikke du vidste det, så kan jeg meddele dig at du kan prøve C MORE gratis i 14 dage helt uden binding. I prøveperioden har du adgang til hele udvalget af film og serier på streamingtjenesten. Ønsker du at fortsætte abonnement efter den gratis prøveperiode, så er det til en fair pris på 99 kr. om måneden.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=gratis-film”]Se gratis film på C MORE[/button]


Gratis film på SF Kids Play

SF Kids

SF Kids Play er en streamingtjeneste kun for børn. De har samlet alle de bedste børnefilm og børneserier gennem tiderne på en platform og gjort det tilgængeligt for alle til en pris på kun 49 kr./md. Du kan selvfølgelig prøve tjenesten helt gratis i 1 måned, ved at oprette dig via linket herunder. Der er ingen binding og du kan afmelde dig igen til hver en tid.

På filmtjenesten finder du blandt andet nogle af de klassiske filmatiserede Astrid Lindgren film, som Brødrende Løvehjerte og Pippi Langstrømpe. På seriesiden er der nogle af tidens mest populære serier som Brandmand Sam, Abevej 64 og Alfons Åberg. Prøv 1 måned gratis og se om det er noget for børnene.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=705032&media_id=18908&sub=gratis-film-online”]Se gratis film på SF Kids[/button]


Dplay

Dplay

Nuvel, Dplay har ikke nogle film. Men vi har alligevel valgt at tage dem med her, da du hos Dplay kan finde rigtig mange gode serier og programmer, som du kun kan finde hos Dplay. Hos Dplay kan du se programmerne fra kanalerne Kanal 4, Kanal 5, ID, Discovery, TLC og Animal Planet.

Dvs. du kan bl.a. se Greys hvide verden, politijagt, de unge mødre, Ex on the Beach – Danmark mv. Dplay har tre abonnementer (gratis-, premium og sportspakken). Men du kan prøve deres premium abonnement fuldstændig gratis i 14 dage (ingen bindinger).

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1064785&media_id=18908&sub=gratis-film-online”]Se gratis serier på Dplay[/button]


TV 2 Play

TV 2 Play

TV 2 Play er efterhånden en af de foretrukne danske streamingtjenester, fordi du får adgang til alle TV 2’s programmer og live-kanaler alt efter hvilket abonnement du vælger. Selvom film ikke er det der er det største udvalg af hos TV 2 Play, så kan du finde et par håndfulde rigtig gode film og især klassiske Danske film har de en del af.

Når du som ny bruger opretter dig hos TV 2 Play har du mulighed for at prøve streamingtjenesten gratis i 30 dage. Det gælder deres on-demand abonnement som giver dig mulighed for at streame alle deres film gratis i de 30 dage. Du kan vælge mellem 2 forskellige abonnementer et hvor du ser reklamer inden hver film og program du skal se og et uden reklamer. Det første koster 39 kr. det andet koster 79 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://play.tv2.dk/”]Se film gratis på TV 2 Play[/button]


Netflix

Netflix streaming

Netflix kender de fleste og ved derfor også at Netflix ikke er gratis, men du kan prøve det gratis i 1 hel måned uden binding. På Netflix ligger der et hav af film i alle genre, som du helt gratis kan streame i løbet af den gratis prøveperiode. Efterfølgende vil et normalt abonnement selvfølgelig fortsætte.

Efter den gratis prøveperiode kan du vælge at fortsætte på 3 forskellige abonnementer, et til 79 kroner, et til 99 kroner og et til 129 kroner om måneden. Forskellen på de 3 abonnement er blandt andet hvilken kvalitet du kan streame i og hvor mange skærme du kan streame på på en gang.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.netflix.com/dk/”]Se film gratis på Netflix[/button]


Dansk Filmskat

Dansk Filmskat

Er du til gode gamle danske klassiskere eller skulle jeg kalde dem filmskatte, for det er nemlig præcis det du finder hos Dansk Filmskat. Det er en streamingtjeneste hvor du fx kan streame Olsen Banden filmene, gamle Morten Korch film, Dirch Passer film, men også nyere klassikere som “Bænken”, “Dirch” og “9. April”.

Du kan prøve Dansk Filmskat gratis den første måned uden binding, men det er lige før det ikke er det bedste, for efterfølgende kan du nemlig fortsætte abonnement til bare 49 kr. om måneden. Den gratis prøveperiode giver dig adgang til alle film i biblioteket.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”http://www.danskfilmskat.dk/menu/kategorier”]Se film gratis på Dansk Filmskat[/button]


Min Bio

Min Bio streamingtjeneste

Dette er endnu en streamingtjeneste kun før børn og bag den står Nordisk Film som er en del af Egmont koncernen. De har mange forskellige børnefilm og børneserier, som primært at Dansk el. Nordisk produceret. Du kan streame titler som Rita og Krokodillen, Alfons Åberg, Cirkeline mf.

Streamingtjenesten er gratis at prøve den første måned og det er uden binding. Du kan vælge efterfølgende at binde dig i 1 år ad gangen, så koster det kun 39 kr. om måneden, halvårligt koster det 45 kr. og vil du kun betale en måned ad gangen koster det 49 kr. om måneden.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.minbio.dk/”]Se film gratis på Min Bio[/button]


Amazon Prime Video

Prøv Amazon Prime Video

Amazon Prime Video er efter lang ventetid endelig kommet til Danmark, og du kan prøve det helt gratis i 7 dage, samt få abonnementet til halv pris de første 6 måneder (ca. 22 kr./md.). Den gratis prøveperiode er uden binding, men vælger du introduktionstilbuddet, er du bundet til det i 6 måneder.

På Prime Video kan du finde masser af nyt og ældre indhold. Der er mange gode gamle klassiske film, samt helt nye Blockbusters. Ligesom Netflix laver Prime Video også originale serier, og de serier er blandt nogle af de bedste i verden og vinder ofte priser til diverse award shows.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.primevideo.com/”]Prøv Prime Video gratis[/button]


Gratis dokumentarfilm

CuriosityStream

Jeg vil ikke bebrejde dig hvis du aldrig har hørt om streamingtjenesten CuriosityStream. Det er en amerikansk udviklet streamingtjeneste, som kun har et filmudvalg bestående af dokumentarfilm. Til gengæld kan du se dokumentarfilm om alverdens emner i timevis, da der er så mange dokumentarer tilgængelig og kommer nye til hver uge på streamingtjenesten.

Streamingtjenesten kan også bruges i Danmark selvom den endnu ikke er oversat til dansk. Du kan prøve den første måned helt gratis, uden binding, præcis ligesom vi kender det fra fx Viaplay og Netflix. Det er virkelig den ultimative streamingtjeneste hvis man elsker dokumentarer.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://curiositystream.com”]Se gratis dokumentarfilm på CuriosityStream[/button]

Gratis film på Filmstriben

Gratis film på Filmstriben

Filmstriben er bibliotekernes online filmudlejning. De har ikke samme store udvalg som Viaplay og man kan kun se film på Filmstriben. Udvalget er film er heller ikke så nyt som på Viaplay, til gengæld man vælge mellem en masse gamle film og knap så kendte film.

Det er gratis at bruge for alle danske statsborgere med et bibliotekslogin. Du kommer i gang med at bruge filmstriben ved at gå ned på dit lokale bibliotek og oprette et dansk bibliotekslogin, hvorefter du kan gå hjem og logge på filmstriben og vælge blandt gratis film i deres store arkiv.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.filmstriben.dk/fjernleje/”]Se gratis film på Filmstriben[/button]


Gratis film hos Plejmo

Lej film online hos Plejmo

Plejmo er en filmtjeneste hvor du kan leje film. De har et stort udvalg af nye og gamle film man kan leje til priser mellem 3 og 39 kr. stk. Du kan se en masse af de nyeste internationalt kendte film og især er udvalget af børnefilm rigtig godt. Det er gratis at oprette en konto, men koster penge hver gang du skal leje en film.

Du kan dog se gratis film hos Plejmo. Måden du gør det på er ved at oprette en gratis konto, hvorefter du vil have mulighed for at gå til kategorien film til 0 kr. I den kategori er der ofte 2-4 film du kan se helt gratis. Udvalget af gratis film skifter regelmæssigt, så du en gang om måneden kan gå ind og se nogle nye gratis film.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.plejmo.com/da/gratisfilm/”]Se gratis film på Plejmo[/button]


Gratis film hos Blockbuster

Lej film online hos Blockbuster

Blockbuster er ligesom Plejmo en filmtjeneste hvor du kan leje fim enkeltvis, dermed betaler du kun for det du ser og ikke alt det du ikke ser. Hos Blockbuster kan du både leje og købe de nyeste film og serier og have dem liggende i din kontos arkiv. Lejede film udløber dog efter 30 dage.

Når du oprette en gratis konto hos Blockbuster, får du automatisk 3 gratis lejefilm på din konto. Disse lejefilm variere fra måned til måned, men generelt er det tre nyere film. Hvis ikke du har set dem indenfor 30 dage udløber fristen.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://blockbuster.dk”]Se gratis film på Blockbuster[/button]


Gratis film på HBO Nordic

HBO Nordig prøv gratis

HBO Nordic er egentlig mest kendt for deres udvalg af serier, der blandt andet indeholder store successer som Game of Thrones og True Detective, men faktisk har de også et lille, men godt udvalg af film. Det er ikke mange film, men de film du kan se på HBO Nordic er nøje udvalgt og af høj kvalitet.

Du kan se gratis film online hos HBO Nordic i deres gratis prøveperiode på 30 dage. For at komme i gang skal du blot oprette en gratis konto hos HBO Nordic og så får du adgang til hele udvalget af film og serier. Prøveperioden er uden binding, så ud kan opsige abonnementet til hver en tid.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://dk.hbonordic.com/movies”]Se gratis film på HBO Nordic[/button]


Gratis film på Filmcentralen

Filmcentralen gratis film online

Filmcentralen er en dansk hjemmeside der udbyder et stort udvalg af kortfilm og dokumentarfilm fra hele verden. Alle kan benytte filmcentralen helt frit og streame deres film gratis online når de har lyst, det gælder altså også dig.

For at komme i gang med at benytte dig af de gratis film på Filmcentralen, behøver du bare at klikke på knappen herunder. Du skal ikke opgive nogle oplysninger eller oprette en konto, bare trykke ‘Play’.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://filmcentralen.dk/alle”]Se gratis film på Filmcentralen[/button]


Nu ved du hvor du kan se gratis film online lige når du har lyst. Har du problemer med nogle af tjenesterne kan det være vi kan hjælpe dig, hvis du skriver en kommentar herunder. Anbefal også gerne gode film på de forskellige tjenester i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar