Alfons Åberg e-bog gratis

Læs Alfons Åberg på e-bog helt gratis

Det er svært ikke at holde af Alfons Åberg og hans tålmodige piberygende far. Alfons-bøgerne er skrevet af svenske Gunilla Bergström, og den første bog, ‘Godnat, Alfons Åberg’, så dagens lys i 1972.

Alfonsbøgerne er oversat til mere end 30 sprog og dermed blevet en verdensomspændende succes. Du kan læse tre af de bedste Alfons Åberg bøger som e-bog på Mofibo. Har du ikke en bruger på Mofibo, så bare rolig. Du kan nemlig prøve det helt gratis i 14 dage (der er ingen bindinger, naturligvis).

Fikst klaret, Alfons Åberg

Fikst klaret, Alfons ÅbergI ‘Fikst klaret, Alfons Åberg’ er Alfons på besøg hos sin farmor sammen med sine store fætre. Alfons erfarer hurtigt, at det ikke altid er så sjovt at være den mindste. Han må ikke være med til at spille kort, og han får hele tiden at vide, at han er for lille og ikke forstår noget. Men, Alfons forstår meget mere, end man skulle tro, og han lægger en snu plan for at vise, at han slet ikke er så lille, som fætrene tror. ‘Fikst klaret, Alfons Åberg’ er oplagt at læse for alle små børn – ikke mindst de yngste i børneflokken, som levende vil kunne spejle sig i Alfons’ udfordring med at være den mindste.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-alfonsaberg”]Læs bogen som e-bog hos Mofibo[/button]

Fødselsdagsfest, Alfons Åberg

Fødselsdagsfest, Alfons ÅbergI ‘Fødselsdagsfest, Alfons Åberg’ møder vi en glad og spændt Alfons, som lige er blevet seks år og derfor får lov til at holde en rigtig fødselsdagfest. Men som bekendt kan børn og voksne godt have nogle ret forskellige holdninger i ny og næ – også når det kommer til fødselsdagsfester. Alfons erfarer, at Faster Fiffi har et helt anderledes syn på fødselsdagsfester end ham. Den skønne klassiker rammer lige på sømmet og kan læses som e-bog hos Mofibo.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-alfonsaberg”]Læs bogen som e-bog hos Mofibo[/button]

Hvem hjælper Alfons Åberg?

Hvem hjælper Alfons ÅbergI ‘Hvem hjælper Alfons Åberg’ kæmper Alfons med en følelse af ensomhed, fordi han er flyttet et nyt sted hen, hvor han ikke kender nogen. Heldigvis har han jo sin hemmelige ven, Svipper, som altid er der, når Alfons har brug for ham. Men, så en dag møder Alfons en legekammerat, som helt får ham til at glemme Svipper. En pragtfuld historie om, hvordan ensomhed opleves hos et barn. Alle børn vil kunne genkende følelsen af at være alene og udenfor og dermed kunne spejle sig i ‘Hvem hjælper Alfons Åberg’. Bogen kan læses gratis i 14 dage hos Mofibo.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-alfonsaberg”]Læs bogen som e-bog hos Mofibo[/button]

Alfons-bøgerne sætter ord på de svære følelser

Det er ikke svært at forstå, at Alfons Åberg-bøgerne er blevet en kæmpe succes i hele verden. Bøgerne sætter ord på alle de følelser, som børn går rundt med. Ensomhed, jalousi, vrede og frygt. Gunilla Bergstrøm får på fineste vist skildret følelserne på en måde, så de helt små kan være med og spejle sig i den glade dreng, som ikke kan lide at slås. Mange af de oprindelige Alfons-bøger fås kun antikvarisk – så, derfor er det oplagt at læse dem som e-bøger på Mofibo.

Skriv en kommentar