All of Us Are Dead

Den nye koreanske Netflix serie hedder All of Us Are Dead og har overgået rekorderne for en debut serie som den tidligere populære koreanske serie Squid Game satte. Den er på Netflix lige nu og jeg kan allerede lægge ud med at sige, hvis du kunne lide Squid Game, så skal du også se denne her koreanske serie.

Hvad handler All of Us Are Dead om?

Inden jeg dykker dybere ned i hvad der er godt og dårligt ved den, og hvorfor du vil kunne lide den hvis du kan lide Squid Game, så får du et kort resume af handlingen i serien.

All of Us Are Dead har sit udgangspunkt på et lokalt gymnasie i Sydkorea. Her har en fysiklærer udviklet en virus han har testet på en mus og givet sin søn for at hjælpe ham. Virussen kickstarter et vildt overlevelsesinstinkt hos den smittede og forvandler dem til en slags zombie. Projektet slår imidlertid fejl og snart begynder den smitsomme virus at sprede sig på skolen.

Paniske og angst kæmper alle eleverne for ikke at blive smittet af denne virus og på kort tid bliver det en kamp for overlevelse for en lille grupppe elever på skolen.

Serien trækker tråde til The Walking Dead, men med et koreansk præg. Kan du lide serier som The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Squid Game og Hellbound, så kan du også lide All of Us Are Dead.

All of Us Are Dead trailer

All of Us Are Dead anmeldelse

Den nye koreanske Netflix serie er god, men man skal kunne lide apokalyptiske zombie scenarier og ikke være en sart sjæl, for der er mange voldsomme og ulækre scener igennem hele serien.

Jeg synes serien starter stærkt ud og det fangede mig. Den starter ud i sin egen unikke stil og som så mange andre koreanske serier og film, giver den et billede af et splittet samfund der er meget tydeligt i hverdagen. Selvom det er nogle relativt unge og ukendte skuespillere så gør de det ganske hæderligt efter min mening og det koreanske islæt og humor skinner igennem.

Derfra synes jeg at serien hurtigt begynder at minde om en kopi af The Walking Dead på rigtig mange punkter. Modsat The Walking Dead bliver rolleinddelingen i den overlevende gruppe ikke så tydeligt markeret fra start og der er mere et fællesskab der kæmper for overlevelse sammen, dog stadig med interne stridigheder. Den har heller ikke sit udgangspunkt i et apokalyptisk scenarie, hvilket lover godt for resten af serien, da håbet om overlevelse og redning er intakt, hvilket jeg sætter pris på når nu vi har set det modsatte i The Walking Dead.

All of Us Are Dead medvirkende

Endnu en gang skal vi introducerer en række nye koreanske skuespillere der er helt ukendte for os i Danmark, flere af dem har dog tidligere lavet ander koreansk film og serie og er derfor ikke uprøvet skuespillere.

Kommer der en All of Us Are Dead sæson 2?

Der er ingen officielle udmeldinger om en kommende sæson 2 af All of Us Are Dead. Vi holder denne artikel opdateret med seneste nyt om All of Us Are Dead serien.

Hvornår kommer sæson 2 af All of Us Are Dead?

Da det endnu ikke er bekræftet at der kommer en sæson 2, er det umuligt at sige hvornår den får præmieredato, hvis den overhovedet gør det.

Skriv en kommentar