Prøv Amazon Prime Video

Prøv Amazon Prime Video gratis i 7 dage

Amazon Prime Video er den nyeste tilføjelse af streamingtjenester til det danske marked. Prime Video er en af de største streamingtjenester i USA, og nu er alt det populære indhold kommet til Danmark. Her på siden kan du læse meget mere om streamingtjenesten og hvordan du kommer igang med den.

Prøv det gratis i 7 dage

Som du kan med så mange andre streamingtjenester, kan du også prøve Amazon Prime Video gratis i 7 dage. Prøveperioden binder dig ikke til at forsætte abonnementet efterfølgende.

Normalprisen er på kun €5,99 som svarer til ca. 45 kr./md. Hvilket må siges at være væsentlig billigere end Netflix, Viaplay, HBO Nordic mv.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.primevideo.com/”]Prøv Amazon Prime gratis[/button]

Om Prime Video

Bag filmtjenesten Prime Video står den verdensomspændende e-handelsportal Amazon. Amazon har i de seneste par år brugt rigtig mange kræfter på at udvide deres produktportefølje og det er der kommet tjenesten Amazon Prime ud af.

I USA dækker Amazon Prime over online streaming af film, serier, e-bøger, lydbøger, musik og eksklusive medlemsfordele. Det er desværre ikke tilfældet i Danmark endnu, hvor tjenesten hedder Prime Video og kun giver adgang til film og serier.

Prime Video film

Udvalget af film på Prime Video er stadig en smule begrænset. Når det er sagt, så finder du stadig gamle klassikere som f.eks. The Godfather og Indiana Jones og nyere film som Jack Reacher og Mission Impossible 4.

Amazon Prime Video film
Her kan du se nogle af de film, som du kan se hos Amazon Prime Video.

Prime Video serier

Der Prime Video virkelig er stærke er på deres udvalg af serier. Her har de nemlig ligesom Netflix valgt at producerer deres eget originale indhold. Ikke nok med at de gør det, de er faktisk også rigtig gode til det. De står f.eks. bag serien ‘The Man in the High Castle’ som har en rating på IMDb på 8,3 og serien ‘Mozart in the Jungle’ der har en IMDb rating på 8,2.

Prime Video serier
Her er et udpluk af nogle af de serier, som kan ses hos Prime Video.

Derudover landede de også en aftale med de 3 Top Gear værter, efter Jeremy Clarkson blev fyret fra BBC, og har nu et bilshow kaldet ‘The Grand Tour’ som er i præcis samme ånd som Top Gear. Hvis du virkelig vil dykke ned i hvilke serier der er de bedste, så tjek vores liste over de 10 bedste serier på Amazon Prime.

Prime Video pris

Prisen er det bedste ved Prime Video. Filmtjenesten er nemlig billigere end alle de andre streamingtjenester vi har i Danmark. Overordnet set kan man dele prisen op i 2 faser.

 1. Gratis prøveperiode på 7 dage for alle nye kunder.
 2. Efter gratis periode koster det €5,99 (ca. 45 kr.)

Så som du kan se er det virkelig billigt i forhold til Viaplay der koster 89 kr. om måneden (du kan i øvrigt også prøve Viaplay gratis i 14 dage). Du kan via nedenstående link prøve Amazon Prime Video gratis i 7 dage:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.primevideo.com/”]Prøv Amazon Prime gratis[/button]

Vi kan kun håbe på at resten af Prime familien også kommer til Danmark, så vi får mulighed for at købe hele parken. Indtil da må vi nyde godt af de film og serier vi kan se på Prime Video.

2 kommentarer til “Prøv Amazon Prime Video gratis i 7 dage”

 1. Hej
  Jeg har nu prøvet de 7 dage gratis og har valgt at beholde det.
  MEN, det er dog til 45,- i måneden. De 22,5,- passer ikke.

  Mvh Tue

  Svar
 2. Hej Tue

  Det har du helt ret i. De har opdateret deres priser siden vi skrev dette indlæg.
  Det er nu opdateret i indlægget.

  Tak for at gøre os opmærksomme på det.

  Godt nytår! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar