Anmeldelse af Mofibo

Anmeldelse af Mofibo – er det pengene værd?

Streamingtjenester med lyd- og e-bøger – som f.eks. Mofibo – er de seneste år blevet mere og mere populære i Danmark. Men er Mofibo de 129 kr. om måneden værd? Det vil du finde ud af i dette indlæg, hvor jeg anmelder Mofibo.

Du kan her springe direkte til konklusionen i denne anmeldelse.

Opdatering: Storytel er blevet til Mofibo. Så Storytel er ikke længere tilgængelig i Danmark. Derfor skal du oprette en bruger hos Mofibo, hvis du vil have adgang til det indhold, som før var hos Storytel.

Udvalg af lyd- og e-bøger

Det smarte ved Mofibo er, at du kan adgang til mere end 250.000 forskellige bøger direkte fra din smartphone eller tablet. Dvs. du behøver ikke at skulle bruge penge, hver gang du vil købe en ny bog – som alligevel blot står og fylder og samler støv på bogreolen.

Men spørgsmålet er så, om de over 250.000 bøger er bøger, som man vil lytte/læse? Det har jeg undersøgt ved at tage udgangspunkt i de 25 mest populære bøger hos Saxo for at se, hvor mange af disse bøger, som du kan finde hos Mofibo.

Lyd- og e-bøger hos Mofibo
Du finder et bredt udvalg af forskellige lyd- og e-bøger hos Mofibo.

Mofibo har 12 ud af de 25 mest populære bøger hos Saxo. Nogle af de bøger du kan finde, er bl.a.:

  • Papmaché-reglen af Hella Joof,
  • Ravnens Rede af Leif Davidsen,
  • Blækhat af Sissel-Jo Gazan.

Næsten halvdelen af de mest populære findes hos Mofibo, hvilket må siges at være ganske imponerende. Så det tyder på, at der er noget for enhver smag hos Mofibo.

Funktionaliteter

Mofibo fungerer udelukkende på tablets og smartphones. Dvs. har du hverken en tablet eller smartphone, kan du ikke bruge Mofibo. Det fungerer på den måde, at du installerer en app til tablet/smartphone, og så kan du lytte/læse deres bøger ligeså tosset du vil.

Mofibo har et ganske brugervenligt interface, hvor du nemt kan finde dine bøger. De kommer endda med forslag til bøger baseret på dine tidligere læste bøger.

Storytel interface
Mofibo har et brugervenligt interface, hvor du nemt kan navigere rundt.

Udover et brugervenligt interface, kan Mofibo også tilbyde en række brugbare funktionaliteter. Her kan der bl.a. nævnes:

  • Du kan downloade bøger til offline brug, så du kan lytte/læse dem uden internetforbindelse
  • Du kan ændre skriftstørrelsen + baggrundsfarven, når du læser e-bøgerne
  • Du kan aktivere sleep-funktion, så lydbogen automatisk stopper efter et valgt antal minutter
  • Du kan bruge det til trejdeparts-systemer som f.eks. Sonos

Det er blot nogle af de smarte funktioner, som Mofibo har. Den eneste ulempe der kan nævnes her er, at du ikke kan bruge Mofibo via andet end smartphones/tablets (f.eks. via PC’en).

Pris

Mofibo har et abonnement: Unlimited. Med det abonnement kan du lytte/læse alle deres lyd- og e-bøger. Abonnementet koster 129 kr. om måneden.

Dette kan synes at være meget. Men lytter/læser du blot en bog om måneden, vil det hurtigt være sparet ind, da nye bøger ofte koster mere end 200 kr. Derudover slipper du for besværet med at skulle købe bogen, og du kan hurtigt blot vælge en anden bog, hvis den første bog ikke er noget for dig.

Dog kan du prøve Mofibo fuldstændig gratis i 14 dage. Der er ingen binding – så du kan altid opsige dit abonnement, hvis du ikke er interesseret i mere end de 14 dage.

Konklusion

Mofibo får 5 ud af 5 i denne anmeldelse.

Dette får de først og fremmest pga. deres store udvalg, hvor de har mange af de nyeste og mest populære bøger. Deres udvalg er også større end deres konkurrenter som Saxo Premium, Bookbeat og Nextory. Derudover har de også et brugervenlig interface.

Skal der nævnes en ulempe ved Mofibo er det, at du ikke kan bruges på andet en tablets og smartphones (f.eks. via ens PC). De fleste i dag har dog enten en tablet eller smartphone, så det vil ikke være en hindring for de fleste.

Men på trods af denne lille ulempe rykker det ikke ved, at Mofibo får 5 ud af 5 i denne anmeldelse. Jeg bruger selv Mofibo, og kan i den grad anbefale det, hvis du leder efter en streamingtjeneste for lyd- og e-bøger.

Om ikke andet, så kan du gratis prøve det i 14 dage. Så kan du vurdere om det er noget for dig:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-storytelanmeldelse”]Prøv Mofibo gratis i 14 dage[/button]

Har du nogle spørgsmål omkring Mofibo, så skriv dem endelig nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar