Information e-avis - prøv gratis

Prøv avisen Information gratis i 1 måned

Information er en af Danmark bedste og yngste aviser. De levere nyheder fra hele Danmark og hele verden hver dag. De levere dem i alle formater, så du kan læse det i papiravis, digital e-avis eller online. Informations papiravis og digitale avis er især kendt for den gennemarbejdet journalistik og du kan nu prøve Information gratis i 1 måned.

Prøv avisen Information gratis i 4 uger

Du kan prøve avisen Information gratis i 4 uger eller hvad der svare til 1 måned. Den gratis prøveperiode på information gælder for alle deres 3 forskellige abonnementer.

  • Digital
  • Digital + weekend
  • Komplet

Du kan læse mere om hvad hvert abonnement dækker over ved at klikke videre til tilbuddet på knappen herunder.

Tilbuddet er desværre ikke længere aktivt

Der er ingen binding på abonnementet, du kan opsige det til hver en tid hvis du ikke ønsker at fortsætte dit Information abonnement efter prøveperioden. Ønsker du at fortsætte abonnementet skal du ikke foretage dig noget. Det fortsætter til normalpris som er 200, 300 el. 400 kr. alt efter hvilket abonnement du vælger.

Om Information avis

Information er en avis der først slog sine rødder tilbage i slutningen af 2. verdenskrig. Det var en avis der udsprang af den danske modstandsbevægelses illegale aviser fra krigstiden. Avisen blev grundlagt den 5. maj 1945 af journalisten Børge Outze, hvor den startede og stadig drives fra trykkeriet i Store Kongensgade.

Igennem tiden har Information været igennem mange økonomiske kriser, men er blevet reddet af kapitalindsprøjtninger fra private, institutioner, virksomheder mm. I dag har de en solid position på markedet med en fast læserskare, som især hænger ved på grund af avisens kvalitative journalistik og fravalg af sladder og click-bate nyheder.

Information er en meget seriøs avis der beskæftiger sig både med indenrigs og udenrigs nyheder. De er en uafhængig avis, uafhængig fra politisk og økonomisk indflydelse og gør da også meget for at give en stemme til alle der vi sige noget, blandt andet ved at udgive læserbreve og debatindlæg fra brugere af avisen og information.dk.

Information abonnementsfordele

Som abonnent får du ikke bare avisen information og hvad dertil høre, du får også en lang række ekstra fordele, der inkludere tilbud og købsrettigheder til produkter før alle andre. Herunder kan du læse mere om de fordele du får som abonnent.

Debatter og foredrag – Som nævnt er det vigtigt for information at skabe debat i samfundet. Det hjælper de med ved at udgive debatindlæg fra deres læsere og ved at arrangere debatter og foredrag med mange forskellige foredragsholdere, der hver især står for deres egen sag. De arrangere dem ud fra de tendenser der er i samfundet nu og her. Du kan komme billigt eller gratis med som abonnent på Information.

Rejser – En del af at skabe et mangfoldigt samfund og en mangfoldig tilgang til verdenen er at rejse. Derfor kan du som medlem hos Information også komme ud på kulturelle rejser med andre Information abonnementer. Det er pakkerejser med alt inkluderet.

Bøger – Information har deres eget forlag hvor de jævnligt udgiver spændende bøger fra populære forfattere. Mest af alt beskæftiger de sig med faglitteratur og oplysende bøger. Som abonnent på avisen får du mulighed for at købe nye udgivelser før alle andre til en rigtig god pris.

Information abonnementer

Når du starter dit abonnement hos Information, kan du prøve 1 måned helt gratis. Du har mulighed for at vælge mellem 3 forskellige abonnementer, alt efter hvilke produkter du ønsker adgang til. Du kan læse om de 3 abonnementer herunder.

Digital – Med det digitale abonnement hos Information får du muligheden for at læse alle artikler på Information.dk uden at se på generende annoncer. Du får e-avisen mandag til lørdag (udkommer ikke om søndagen) og alle ovennævte medlemsfordele.

Normalpris: 200 kr.

Tilbuddet er desværre ikke længere aktivt

Digital + weekend –  Med digital + weekend abonnementet hos Information får du de samme produkter som i det digitale abonnement + levering af papiravisen til din hoveddør fredag og lørdag.

Normalpris: 200 kr.

Tilbuddet er desværre ikke længere aktivt

Komplet – Det komplette abonnement hos Information giver dig adgang til alle de digitale produkter, alle medlemsfordele og levering af papiravisen hele ugen, altså mandag til lørdag.

Normalpris: 200 kr.

Tilbuddet er desværre ikke længere aktivt

Nu er det op til dig at beslutte om du vil være abonnent på Information. Husk den første måned er gratis, så hvis du er i tvivl er det bare at kaste sig ud i det.

Skriv en kommentar