Spotify alternativer

De bedste alternativer til Spotify

Spotify var en af de første musiktjenester der fik kæmpestor succes i hele verden. Derfor er deres navn også rimelig fasttømret i vores hoved og det er Spotify vi først nævner når vi bliver bedt om at anbefale en musiktjeneste.

Heldigvis findes der også alternativer til Spotify og her anbefaler vi de 3 bedste alternativer til Spotify.

Alternativ 1 – Apple Music

Apple Music

Apple Music er det bedste alternativ til Spotify, da de tilbyder det samme plus en række unikke funktioner Spotify ikke har. På Apple Music kan du lytte til mere end 30 millioner musiknumre og de har blandt andet kunstnere som Taylor Swift og Coldplay der har valgt at fjerne deres musik fra Spotify.

Apple Music’s funktioner er også rigtig gode. Blandt andet kan du lytte til Beats radio og funktionen Connect der giver et unikt indblik i kunstnernes verden. Derudover har de også standard funktioner som foreslår musik til dig baseret på det du i forvejen lytter til, du kan læse sangtekster mens du lytter og bruge Siri som din personlige DJ.

Den sidste grund til jeg synes Apple Music rent faktisk er det bedre end Spotify, er at de giver dig en gratis prøveperiode på hele 3 måneder. Du kan prøve Apple Music gratis i 3 måneder uden at binde dig til deres produkt efterfølgende og samtidig få adgang til alle deres fede funktioner og musik. Det er også værd at nævne at du kan få Apple Music til halv pris som studerende.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”http://geo.itunes.apple.com/subscribe?app=music&at=10lJD3″]Prøv 3 måneder gratis[/button]

Alternativ 2 – Groove

Groove-Music-Pass

Det andet og næstbedste alternativ til Spotify er Groove. Groove er en videreudvikling af det der tidligere hed XBOX Music og det er derfor også Microsoft der står bag musiktjenesten. Det er en relativt ubrugt musiktjeneste i Danmark, men den kan bestemt anbefales da den fungere rigtig godt.

Groove minder i virkeligheden meget om Spotify som musiktjeneste. Du kan også lytte til mere end 30 millioner sange fra flere tusinde kunstnere og funktionerne minder rigtig meget om de funktioner man bruger i Spotify. Derfor er det også en rigtig godt alternativ til Spotify, da man som bruger nemt vil finde sig til rette.

De første 30 dage er gratis hos Groove ligesom det er hos de fleste andre musiktjenester.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”http://clkde.tradedoubler.com/click?p=190945&a=2823942&g=0&url=https%3a%2f%2fwww.microsoft.com%2fda-dk%2fstore%2fmusic%2fgroove-music-pass%2f0000″]Prøv 1 måned gratis[/button]

Alternativ 3 – Tidal

Tidal musiktjeneste gratis

Det sidste og 3. bedste alternativ til Spotify er musiktjenesten Tidal. Tidal er en musiktjeneste der er blevet startet af en række kendte musikere i branchen, her i blandt er fx Jay-Z, Rihanna og Kanye West mf. Det er blandt andet det der har gjort den så populær, samtidig med de er lykkedes at tiltrække kunstnere som Taylor Swift der valgte at boykotte Spotify.

Tidal’s fokus er på at levere den bedste lydkvalitet blandt alle streamingtjenester. Deres slogan er “High fidelity music streaming”. De har mere end 30 millioner sange tilgængelig og et hav af musikvideoer, som var noget helt nyt på musiktjenester da de udkom med det. I dag har andre musiktjenester også musikvideoer.

Du kan også prøve Tidal gratis i 30 dage uden binding. Der er dog ingen studierabat efterfølgende, der fortsætter abonnementet til 99 kr./md.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://tidal.com/dk/try-now”]Prøv 1 måned gratis[/button]

Det var de bedste alternativer til Spotify. Der har været meget snak om Spotify’s økonomiske problemer på det seneste, så måske får du snart brug for et godt alternativ til Spotify.

Skriv herunder hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Skriv en kommentar