Mofibo alternativer

De bedste alternativer til Mofibo

Mofibo var en af de første, i hvert fald herhjemme, til at udbyde en abonnementstjeneste med online streaming af e-bøger og lydbøger. Fra start af var deres fokus kun på e-bøger, men er senere bleve lydbøger rigtig populært og de fik derfor et større udvalg.

Men nok om Mofibo, for hvis du er landet på denne side leder du nok efter et alternativ til Mofibo og det er præcis det du finder. Herunder er de 5 bedste, og eneste, alternativer til Mofibo i Danmark.

Men inden vi går til det første alternativ, vil jeg lige gøre opmærksom på at du altså kan prøve Mofibo gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] uden binding, hvis du da ikke allerede har benyttet dig af denne gratis prøveperiode.

Alternativ 1 – Saxo Premium

Saxo Premium

En af Danmarks største online boghandlere har lanceret en bogtjenester, hvor du som abonnent kan få adgang til deres mere end 50.000 forskellige danske og engelske lydbøger og e-bøger.

Tjenesten minder på mange måder som Mofibo. Dog er der et par forskelle. Ved at abonnere hos Saxo Premium får du store besparelser på Saxos fysiske bøger samt altid fri fragt på levering. Derudover koster Saxo Premium 99 kr. om måneden, hvilket er billigere end Mofibo. Og du kan endda prøve det gratis i 30 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1328959079&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=alternativ-mofibo&url=https://www.saxo.com/dk/premium”]Prøv Saxo Premium gratis i 30 dage[/button]

Alternativ 2 – Fairytell

Gratis Fairytell

Fairytell er en relativ ny streamingtjeneste med lyd- og e-bøger. Den adskiller sig dog fra de andre streamingtjenester ved kun at tilbyde lyd- og e-bøger til børn i alderen 0-10 år. Ligesom Mofibo kan bøgerne gemmes offline, så de kan bruges uden internetforbindelse.

Fairytell har mere end 500 bøger til børn. Du kan bl.a. finde Otto er et næsehorn, Alfons Åberg og mange andre. Det koster normalt 59 kr. om måneden, men du kan prøve det fuldstændig gratis i 14 dage helt uden nogle form for bindinger.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=874606&media_id=18908&sub=mofibo-alternativ”]Prøv Fairytell gratis (uden binding)[/button]

Alternativ 3 – Audiobooks

Audiobooks

Audiobooks er en international lydbog streamingtjeneste, hvor du kan lytte til alverdens lydbøger. Vælger du Audiobooks er der nogle klare fordele og ulemper. Fordelene er, at de har et væsentlig større udvalg end Mofibo samt at de er billigere om måneden.

Ulemperne er til gengæld, at de kun har lydbøger (de har altså ikke e-bøger) og at alle lydbøgerne er på engelsk. Derudover fungerer tjenesten også således, at du vælger én valgfri lydbog om måneden. Til gengæld er lydbogen din for evigt. Du kan prøve Audiobooks gratis i 30 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://affiliates.audiobooks.com/tracking/scripts/click.php?a_aid=5be154300791c&a_bid=81aea797&chan=code4″]Prøv Audiobooks gratis i 30 dage[/button]

Alternativ 4 – Audible

Gratis Audible

Audible er en international lydbog streamingtjeneste, som fungerer på samme måde som Audiobooks. Fordelen ved Audible er, at de har et enormt stort udvalg. Et udvalg som er væsentlig større end f.eks. Mofibo. Derudover koster det kun ca. 60-70 kr. om måneden, hvilket også er væsentlig billigere end Mofibo.

Ulempen ved Audible er til gengæld, at de ikke har e-bøger (de har altså kun lydbøger). Derudover findes deres lydbøger kun på engelsk. Men har du ikke noget imod det, så kan du faktisk prøve Audible gratis i hele 30 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.amazon.co.uk/Audible-Free-Trial-Digital-Membership/dp/B00OPA2XFG?tag=mofibo-alternativ-21″]Prøv Audible gratis i 30 dage[/button]

Alternativ 5 – eReolen

Læs bøger online fra eReolenDet andet alternativ er igen en streamingtjeneste med online streaming af e-bøger og lydbøger. Denne er bare 100% gratis altid, da det er de danske biblioteker der gennem eReolen tilbyder “online lån” af e-bøger og lydbøger. Ulempen ved eReolen er at udvalget er bogtitler er meget mindre end på fx Mofibo.

Du får adgang til eReolen med et bibliotekslogin og du skal have et bibliotekslogin for at kunne få adgang. Du kan hverken købe dig til adgang eller bare oprette en bruger. Måden du får et bibliotekslogin på, er ved at henvende dig på dit lokale bibliotek og bede om at få det oprettet. På nogle af bibliotekernes hjemmesider har du mulighed for at oprette et login.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://ereolen.dk”]Brug eReolen[/button]

Det var afslutningen på de 5 alternativer til Mofibo. Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive dem herunder i kommentarfeltet, så vil jeg besvare hurtigst muligt.

Skriv en kommentar