Festivalsæsonen nærmer sig hastigt og vi ved hvor vigtig en del af festivalen musik er. Derfor har jeg brugt mine hårdt tjente viden om lyd til at finde de 4 bedste festival højtalere og anlæg, så du og din camp kan blive helt klare til at fyre op for festen.

Jeg har kigget vidt og bredt efter festival højtalere i danske online shops. Dem jeg har fundet, kan alle afspille musik fra enheder med bluetooth eller jackstik, så alle i camp’en kan bidrage med deres favorit spillelister fra Spotify, Apple Music eller hvad man nu ellers har af streamingtjenester.

#1 Vooni CityRocker

Vooni trolley festivalhøjttalerDen første og bedste festival højtaler kan fås hos Coolstuff. Det er faktisk et af de mest solgte produkter på Coolstuff op imod festivalsæsonen. Ikke så mærkeligt da det har alle de funktioner man ønsker et festival anlæg skal have.

Det har hjul og håndtag og fungere præcis præcis ligesom en trolley kuffert, som du kender fra alle dine rejser. Det gør at du nemt kan slæbe den rundt på festivalpladsen og flytte festen til en anden camp, hvis nødvendigt. Der er også et håndtag på siden til at slæbe den i. Den er lavet i robust design og materiale, så den kan tåle lidt af hvert, som der jo nok sker på en festival.

Nu til de mere tekniske aspekter. Du kan tilslutte din telefon eller andre enheder via AUX-kabel eller bluetooth, så alle kan bidrage med deres musik og hvis telefonen er ved at løbe tør for strøm kan du også lade den op med et USB kabel. Skulle det stikke helt af, så kan man også tilslutte sine instrumenter eller mikrofon til herligheden.

Lyden der kommer ud af Vooni City Rocker festival højtaler er også helt eminent. Den er bygget så den afspiller musik med høj lydkvalitet i alle omgivelser. Du kan manuelt indstille bas, diskant og mellemregister. Højtalereffekten er 100 W/4 ohm, 10” og forstærkerens effekt er 20 W RMS, 25 W max. På en fuldopladning kan højtalerens batteri spille musik i 12 timer u afbrudt, det tager 6 timer  at lade den op.

Pris: 1.295 kr.

Køb festivalhøjttaler

 

#2 DJ Text Trolley Speaker

Trolley festival højttalerDette er ene genial transportabel højttaler der kan bruges over alt hele sommeren. Denne trolley højtaler fungerer nemlig ligesom en trolley kuffert, der er et håndtag du kan hive ud og hjul på den så du nemt kan have den med dig over alt.

Det gør den også til den perfekte festival højtaler og du kan både connecte din telefon via Bluetooth og med et AUX stik. Skulle du have lyst til at fyre op for noget karaoke i din camp, kan du også tilslutte en mikrofon til højtaleren og give den gas med din egen sangstemme. Der er også massere af kvalitet i lyden, der har et 80 watts output og selvfølgelig med mulighed for at justere bassen, treble og volumen.

Det er et godt og billigt alternativ, der giver dig massere af power. Den fås i en farve og der er sort, men man kan selvfølgelig pynte den som man ønsker det, inden man tager afsted på festival.

Pris: 1.499,00 kr.

Køb festivalhøjttaler

#3 VidaXL transportabel festivalhøjtaler

VidaXL festivalhøjttalerVidaXL har i deres eget brand lavet en højtaler, der er ideel til festival brug. Den minder på mange måder om Vooni cityrockeren, men er ikke helt så god i kvaliteten til gengæld spare man et par hundrede kroner på i forhold til Cityrockeren fra Vooni.

Med højtaleren fra VidaXL får du en transportabel højtaler som er ideel til festival brug. Den fungere som en lille trolley kuffert, med hjul på og et håndtag du kan hive op og ned, så du kan trække den efter dig. Den har dog ikke andre håndtag så du kan bære den over stykker med ujævn grund. Til gengæld er den lavet i robust materiale og kan derfor tåle lidt af hvert.

Du kan tilslutte din musikenhed både via bluetooth og jackstik. Hvis festen stikker helt af kan du sågar tilslutte den medfølgende mikrofon og selv stå for sangen. Du kan selvfølgelig også tilslutte instrumenter.

Lydkvaliteten er rigtig solid, den har en effekt på 45 W hvilket er noget lavere end Vooni CityRocker, men stadig godt. Batteriet kan klare 7 timer med uafbrudt musikafspilning, til gengæld tager en fuld opladning af batteriet næsten ligeså lang tid.

Pris: 909 kr.

Køb festivalhøjttaler

#4 Lav dit eget festival anlæg

Byg selv festival anlæg

Eksempel på byg-selv festivalhøjttaler

Da der sikkert er nogle af jer derude, der har energien til at lave et festival anlæg selv, så tænkte jeg at jeg ville nævne det rent faktisk er en mulighed. Det kræver de rette reserve dele og at du følger en række videoguides der hjælper dig med at sætte disse reservedele sammen.

Det vil uden tvivl tage noget tid, men til gengæld bestemmer du også selv kvaliteten på dit festival anlæg og du kan producere et der er langt bedre end dem du kan købe hvis du sætter dig ordenligt ind i det.

Bekent.dk som også sælger deres eget festivalanlæg, har lavet en komplet guide med videoer der viser dig hvordan du laver dit eget festival anlæg. Du kan se hele guiden på deres hjemmeside, hvor du også kan købe alle reservedelene til at bygge din egen højtaler.

Reservedelene kan købes hver for sig eller du kan købe et samlesæt der indeholder alle komponenterne du skal bruge til at bygge en festival højtaler med bluetooth ud fra deres skabelon.

Pris: fra 1.995,00 kr.

Køb udstyr til festivalhøjttaler