Bedste film c more

De 10 bedste film på C More

Hvis du vil se en god film i dag – og hvem vil ikke det – så skal du vide at C More Play har nogle af de bedste film. Jeg har her samlet de 10 bedste film på C More Play efter min mening.

Har du ikke en C More Play konto i forvejen, skal du ikke være trist. Du kan nemlig prøve deres tjeneste gratis i 14 dage. Abonnementet er helt uden bindinger, så er du interesseret i mere end de 14 dage, så kan du altid opsige dit abonnement.

1. The Imitation Game

The Imitation Game

The Imitation Game er en Oscarbelønnet dramathriller om det matematiske geni Alan Turing, som under Anden Verdenskrig bliver ansat af den britiske efterretningstjeneste til at bryde tyskernes Enigma-kode.

Kan de nemlig bryde Enigma-koden, vil de være i stand til at høre alt, hvad tyskerne siger over deres radio. På den måde kan de fx vide, hvornår og hvor tyskerne angriber næste gang. Alan får et hold af genier – bestående af særlig udvalgte mænd og kvinden Joan Clarke – til at hjælpe sig med kodebrydningen. Men selvom de arbejder på døgndrift, er tiden imod dem, og kampen for at slutte krigen via deres kodebrydning virker mere og mere umuligt.

Alan Turing anses i dag for at en af de fremmeste pionerer inden for udviklingen af moderne computerteknologi. Han spilles af Benedict Cumberbatch, som du måske kender fra TV-serien Sherlock Holmes.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


2. Captain Phillips

Captain Phillips

Tom Hanks er ved at blive en gammel mand, men han kan bestemt stadig godt levere en god filmoplevelse (husk desuden at se vores top 8 over Tom Hanks film). I denne film der er baseret på virkelige hændelser, spiller han Kaptajn Richard Phillips.

Den handler om den sande historie om hvordan det første Amerikanske containerskib  i 200 år, blev kapret af Somaliske pirater. Man følger situationen ombord på det Amerikanske containerskib Mærsk Alabama. Hvor Kaptajn Phillips må gøre hvad han kan for at berolige sin besætning, og forhandle med den Somaliske piratkaptajn.

Det er et højspændt gidseldrama der udspiller sig, og rigtig spændende at følge med i. Man får et godt indblik i hvordan det i virkeligheden foregik ombord på Mærsk Alabama tilbage i 2009.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


3. Gravity

Gravity

Gravity vandt i 2014 7 Oscars og var nomineret i 10 kategorier. Blandt andet vandt den Oscar for bedste lyd og bedste visuelle effekter. Udover det vandt den priser både ved Golden Globe Awards og BAFTA.

Filmen foregår i rummet hvor en astronaut og en ingeniør, er nødsaget til at lave nogle udenvenddige reparationer på deres rumskib. Men da noget går galt under reparationen, og de bliver slynget væk fra rumstationen, bliver de efterladt helt alene ude i rummet. De svæver nu rundt i intet andet end deres rumdragter, med en begrænset mængde ilt.

De to hovedroller er besat er stjernerne George Clooney og Sandra Bullock. Sandra Bullock var nomineret til en Oscar for hendes kvindelige hovedrolle (se forresten vores top 8 over Sandra Bullock film). Det er et spændende og intenst rum-drama, med fantastiske visuelle effekter og instruktion.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


4. About Time

About Time

Ingen top 10 liste uden en rigtig romantisk film. Det er dog ikke en helt almindelig romantisk film. Der er et godt tvist af fantasi i denne film, der fungere rigtig godt. Det er instruktøren bag den meget populære romatiske film Love Actually, og med en score på 7,8 på IMDb er den være et kig værd.

I filmen finder hovedpersonen Tim, ud af at han kan rejse frem og tilbage i tiden som det passer ham. Han får dermed muligheden for, i en alder af 21 år, at ændre på hans eget livs gang. Han beslutter imidlertid at bruge denne specielle evne til at finde sig en kæreste, og tænker at det vil gøre hans liv meget bedre. Men tingene går aldrig helt som man har tænkt sig, og det gør de heller ikke for Tim.

Med i filmen er Rachel McAdams, som er kendt fra mange andre romantiske filmsucceser, blandt andet The Notebook og The Vow. I denne film spiller hun over for Domhnall Gleeson, som er forholdsvis ukendt.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


5. Nat på museet 3: Gravkammerats hemmelighed

Nat på museet 3

Nat på museet 1, Nat på museet 2 og nu Nat på museet 3. En film om et museem hvor udstillingerne kommer til live om natten, og museemsvagten snakker og arbejder sammen med dem.

I 1’eren opdager den nyansatte museumsvagt Larry at museet kommer til live om natten. I 2’eren må han bryde ind på et andet museum for at redde 2 udstillingsfigurer fra at blive udstillet på et nyt museum. I den 3. film i rækken udspiller et nyt eventyr sig på museet. Man stifter bekendtskab med karakterer fra de  tidligere film, men møder også helt nye figurer med nye spændende personligheder.

Nat på museet er en rigtig familiefilm, der ligger op til en hyggelig aften i selskab med familien. Den tager dig med ud på et rigtigt godt eventyr, og der er masser af komedie med i filmen også. Hovedrollen er besat af Ben Stiller, der også er kendt fra Zoolander og Tropic Thunder.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


6. Hobitten 3: Femhæreslaget

Hobitten 3: Femhæreslaget

Den 3. film i rækken af eventyrfilmene Hobbitten er nu på C More Play. Hobbitten historien tager sted nogle årtier før Ringenes Herre filmene udspiller sig. Det er fortællingen hvor vi lærer universet at kende, og ikke mindst Bilbo, Gandalf og Legolas.

Bilbo er for længe siden rejst af sted med Dværgene fra sit lille bo i Herredet. De er nu nået til det endelige slag om Erebor, dværgeborgen fyldt med guld, som ligger i Det Ensomme Bjerg. Nu da dragen er bekæmpet, er det ikke blot dværgene der har interesse i Erebor og dets rigdomme. Det endelige slag om bjerget kommer til at stå mellem dværgene, menneskene, elverne og orkerne.

Det er instruktøren bag Ringenes Herre filmene Peter Jackson der også har instrueret Hobbitten filmene. Med i filmen er velkendte skuespillere som Ian McKellen (Gandalf), Martin Freeman (Bilbo) og Orlando Bloom (Legolas).

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


7. Kvinden der forsvandt

Kvinden der forsvandt

I et lille samfund, i en amerikansk forstad bliver alle medier fanget af sagen om kvinden der forsvandt. Det er en rigtig spændende og mystisk krimidrama film, og den har da også fået 8,1 på IMDb.

Nick Dunne og Amy Dunne lever tilsyneladende et helt normalt liv. De er et ungt gift par uden børn. Men en dag forsvinder Amy pludselig, og noget tyder på der kunne være tale om en forbrydelse. Da de lever i et lille samfund, får det hurtigt hele byens opmærksomhed, og den ellers flinke og vellidte Nick bliver nu mistænkt for at have noget med sin kones forsvinden at gøre. Alt viser da også at være helt anderledes end det ser ud.

Det er en super velspillet krimidrama, med Ben Affleck og Rosamund Pike i de bærende roller, som parret Nick og Amy. Når du har set filmen sidder du helt overrasket tilbage, og havde slet ikke forestillet dig den udvikling af filmen. Jeg kan på det varmeste anbefale ‘Kvinden der forsvandt’.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


8. Det regner med frikadeller 2

Det regner med frikadeller 2

Lidt til de unge skal der også være. Det regner med friakadeller er en animationsfilm produceret af Sony. Den første film har været nomineret til en Golden Globe Award for bedste animationsfilm og 2’eren har været nomineret til både en BAFTA og Annie award.

I den første film opfinder den noget skøre videnskabsmand Flint, en maskine der får det til at regne med frikadeller. Det skaber dog mange problemer, og er ikke den succes opfindelse Flint havde håbet. I denne film er han blevet ansat hos sit idol Chester V, men bliver desværre nødt til at forlade stillingen. Det er han fordi det forlyder at hans maskine der får det til at regne med mad, står et sted og producerer farlige dyr lavet af mad. Han må nu drage afsted for at løse problemet, og det bliver starten på et eventyr.

Det er rigitg underholdende og sjov film for de små, men også unge og voksne kan finde glæde i den.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


9. Wild

Wild

Reese Witherspoon, som generelt er kendt for mange romatiske komedier, kommer i denne film ud på en meget lang gåtur igennem vilde landskaber.

Hun spiller den unge kvinde Cheryl der for nyligt har været ude for en personlig tragedie. Hun er derfor draget ud på sit livs længste rejse, gennem skiftende og kuperede landskaber og bevæger sig i alt 1100 mil altså knap 1800 km på gåben.

En film på linje med ‘Into the Wild’, hvor man følger en kvinde der har brug for at opleve noget nyt, og overkomme hvad der tidligere er sket i hendes liv. Den har i 2015 været nomineret til 2 Oscars, 1 Golden Globe og 1 BAFTA Award.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


10. The Maze Runner

The Maze Runner

The Maze Runner er endnu en populær ungdomsbog der er blevet filmatiseret. Den er i samme genre og stil som The Hunger Games og Divergent serierne, som også er baseret på bøger. Er du fanget af disse film, er The Maze Runner også noget for dig.

Den handler om en gruppe unge mennesker der alle er fanget inde midt i en gigantisk labyrint. Her har de opbygget et samfund, hvor de selv dyrker og lever af de ressourcer der er tilgængelige i midten af labyrinten. Hver måned kommer der dog en ny person op fra en lem i jorden, som ikke kan huske hvem han/hun er eller hvor han/hun kommer fra. Da de får af vide at der ikke vil blive sendt flere personer op fra lemmen, bliver de desperate for at finde en vej ud af labyrinten. Om det lykkedes for dem, må du selv se.

Hovepersonen spilles af Dylan O’Brien, der er kendt fra filmen ‘The Internship’ og ungdomsserien ‘Teen Wolf’. Udover ham er der en masse nye og dygtige skuespillertalenter med i filmen.

Er ikke længere tilgængelig på C MORE.


Kan du ikke finde en god film her, så se også min liste over de 10 bedste film hos Viaplay.

Det er mine bud på de 10 bedste film på C More. Synes du der mangler en eller flere film på listen, så skriv titlen i kommentarfeltet og så vil vi tilføje den til listen.

2 kommentarer til “De 10 bedste film på C More”

  • Hej Helle

   Tak for dit spørgsmål.

   Nej den kan desværre ikke streames på C More endnu. Du kan til gengæld leje den på Viaplay el. iTunes.

   Forsat god dag! 🙂

   Mvh Lasse

   Svar

Skriv en kommentar