Bedste lydbog app gratis

Bedste lydbog apps i Danmark

Lydbøger er blevet super populært i løbet af de seneste år, og der er også kommet et hav af muligheder for at lytte til lydbøger via sin iPad og telefon. Vi har her taget et kig på de forskellige lydbog apps der er og fundet frem til de 6 bedste af slagsen.

#1 – Mofibo app

Mofibo lydbog app

Mofibo er en dansk lydbog app. Det er den førende lydbog app på det danske marked med klart flest brugere. Mofibo har et stort udvalg af både e-bøger og lydbøger.

I Mofibos app finder du mange gode funktioner. Du kan altså downloade lydbøger til offline lytning, aktivere sleep-timer så du ikke gør glip af noget i bogen hvis du falder i søvn, gemme bøger på din bogreol og få foreslået nye titler ud fra det du læser.

Du kan prøve Mofibo og deres app helt gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] og du binder dig ikke efterfølgende. Du opretter dig via Mofibos hjemmeside og kan derefter downloade deres app og lytte til lydbøger eller læse e-bøger.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-lydbogapps”]Prøv Mofibo gratis[/button]


#2 – Saxo Premium app

Saxo Premium lydbog app

Tidligere har Politiken Books også været nævnt på denne liste, men det er nu blevet en del af Saxo Premium.

Saxo Premium er en af de nyeste streamingtjenester med lydbøger i Danmark. Den minder på mange måder og Mofibo og så alligevel ikke helt. For udover et abonnement der giver dig mulighed for at lytte ubegrænset til et hav af lydbøger, så kan du også købe lydbøger og opbevare dem digitalt.

Du kan prøve Saxo Premium gratis i 30 dage, hvilket også er bedre end Mofibo. Perioden er uden binding og efterfølgende kan du vælge at fortsætte dit abonnement til 99 kr./md.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1328959079&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=lydbog-app&url=https://www.saxo.com/dk/premium”]Prøv Politiken Books gratis i 30 dage[/button]


#3 – Fairytell app

Fairytell lydbog app

Fairytell er en relativ ny streamingtjeneste med lyd- og e-bøger. Den måde Fairytell adskiller sig fra de to ovenstående streamingtjeneste er ved, at alle deres lyd- og e-bøger kun henvender sig til børn i alderen 1-10 år.

Du kan prøve Fairytell gratis, inden du køber og dermed teste om det er noget dine børn synes er sjovt at bruge. Det kan prøves gratis i 14 dage og er uden binding. Efterfølgende koster det 59 kr. om måneden, så hvis du kun bruger lydbogstjenester til dine børn er det et godt alternativ til Mofibo.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=874606&media_id=18908&sub=bedste-lydbog-app”]Prøv Fairytell gratis i 14 dage[/button]


#4 – Audible

Audible lydbog app

Audible er nok verdens største lydbogs app, og eget af det store multinationale selskab Amazon. De har langt flere lydbøger i deres arkiv, end de 3 lydbogstjenester jeg har nævnt herover. Ulempen er at langt de fleste lydbøger er på engelsk, men kan du leve med det er Audible et rigtig godt alternativ.

Du kan brøve Audible gratis i 30 dage, hvorefter det ca. 60-70 kr. om måneden (£7,99). Det giver dig en helt gratis bog hver måned, derudover skal man købe bøger man ønsker at læse udover dette, men til en meget fordelagtig pris.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.amazon.co.uk/Audible-Free-Trial-Digital-Membership/dp/B00OPA2XFG?tag=lydbogerapp-21″]Prøv Audible gratis i 30 dage[/button]


#5 – Audiobooks app

Audiobooks.com lydbog app

Audiobooks er ligesom Audible en international lydbogs streamingtjeneste. Ligesom Audible finder du her et enormt stort udvalg af lydbøger (over 125.000 lydbøger, hvilket er væsentlig mere end f.eks. Mofibo). Men ligesom Audible er der kun lydbøger, og størstedelen af dem er på engelsk.

Ligesom Audible skal du her vælge én valgfri lydbog om måneden (men til gengæld er den din for evigt – selv når du opsiger dit abonnement). Du kan prøve Audiobooks gratis i 30 dage (dvs. du får din første lydbog fuldstændig gratis).

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”http://affiliates.audiobooks.com/tracking/scripts/click.php?a_aid=5be154300791c&a_bid=81aea797&chan=code5″]Prøv Audiobooks gratis i 30 dage[/button]


#6 – eReolen app

eReolen lydbog app

eReolen er bibliotekernes streamingtjenester med lydbøger og e-bøger, som er gratis for alle. Deres app fungerer også rigtig godt, ulempen er bare at de ikke har et så stort udvalg af lydbøger. Derfor må man ofte vælge nogle bøger som virker helt ukendte.

Du kan downloade og bruge app’en gratis, alt det kræver er at du har et bibliotekslogin, som du kan få ved at henvende dig på dit lokale bibliotek.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://ereolen.dk/”]Prøv eReolen[/button]

Det er de 6 bedste lydbog apps i Danmark, hvis ikke en af dem kan gøre det for dig, så er der nok ikke nogen der kan. Prøv dem, de alle kan prøves helt gratis i en begrænset periode.

Skriv en kommentar