Tablets til børn

De bedste tablets til børn

Tablets er blevet rigtig populært som legetøj til børn. Der er et hav af apps der både formår at underholde og lære børnene rigtig meget. Men hvilken tablet er egentlig den bedste til børn? Det har vi set nærmere på i denne artikel, hvor vi også har fundet de bedste covers til at beskytte en tablet mod børns nogle gange lidt hårde behandling og andet tilbehør der er en fordel at have til tablets til børn.

#1 Kurio Tab 2 – tablet til børn

Tablet til børn - Kurio tab 2 sortDer er findes ikke mange tablets lavet specielt til børn, men denne tablet fra INTOY  er udviklet specielt til børn. Det er også den eneste tablet som er lavet til børn, der er alle pengene værd. Den indeholder en lang række spil og aktiviteter der er både sjove og lærerige for børn i de små aldre. Der er en god skærmstørrelse på 7 tommer, som passer perfekt til børn. Udover det er der mulighed for at tage billeder med den og lagre op til 8 GB plads på den.

Den kan fås i 2 forskellige farver, blå og sort, og gummi bumberen omkring tablet’en sørger for at den kan klare at blive tabt og modstå den hårdere behandling fra børn. Samtidig giver gummikanten et bedre grep til barnet, og man behøver ikke at lave yderligere investeringer i et cover.

Pris: 649,00 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=25156&htmlurl=http://www.wupti.com/produkter/computer-og-it/tablet/android-tablet/kurio-tab-2-tablet-sort”]Køb tablet hos Wupti.com[/button]


#2 Samsung Galaxy Tablet

Samsung Galaxy tabletSom nævnt er der ikke udviklet mange tablets specielt til børn. Samsing Galaxy Tablets kan dog indstilles specielt til børnebrug, så der kommer en masse begrænsninger på den. Derfor er det også et rigtig godt valg, især til børn i den lidt ældre aldersgruppe.

Til denne Samsung Galaxy tablet kan man også købe et specielt børnecover, som sikrer rigtig god beskyttelse imod alle former tab, slag og madspild. Du kan læse meget mere om coveret længere nede under Tilbehør til børnetablets. Der er mulighed for at indstille tabletten til at vise begrænset indhold.

Pris: 1799,95 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/tablet-og-ipad/SMT580BK32/samsung-galaxy-tab-a-10-1-wifi-32-gb-sort”]Køb tablet hos Gucca.dk[/button]


#1 Apple iPad tablet

iPad til børniPad’en er en af de mest solgte tablet på markedet. Det er er et super valg som fælles tablet i familien, da den tjener mange formål og børn også nemt kan betjene den. Alle iPads kan der laves begrænsninger på, så børn ikke har adgang til alt og dermed undgår man store regninger fra køb i apps og pludselige ændringer i indstillinger.

iPad’en er dog også en noget dyrere model end de 2 ovenstående tablets, men den kan også meget mere, netop derfor er det en god familie iPad. Både iPad Air og iPad pro modellen er god til børn, man kan også vælge iPad Mini så skal man bare være opmærksom på at skærmen bliver væsentligt mindre. Vi anbefaler at købe en iPad Air, da den er billigere end Pro modellen, men har samme skærmstørrelse. Køber du en iPad til dit barn kan det betale sig at købe et børnecover til den. Se mere længere nede.

Pris: 4.295,00 kr. (finansiering fra 211,85 kr./md.)

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=2594&pid=9436&deeplink=https%3A//www.proshop.dk/iPad-og-tablet/Apple-iPad-Air-2-Wifi4G-16GB-Space-Gray/2460049%3Fb%3Dapple%26o%3D2064&sub=tablets-boern”]Køb hos Proshop[/button]


Tilbehør til tablets til børn

Tablets specielt udviklet til børn er generelt en mangelvare, men ovenstående er klart de 2 bedste børnetablets. Nedenfor kan du finde specielt tilbehør til tablets til børn, blandt andet covers der kan gøre fx en Samsung eller eller iPad tablet børnevenlig.

Kurio holder og oplader til bilen

Holder og oplader til bilenNoget tilbehør kan være godt at have til børnenes tablet. En holder til at monterer  deres tablet på nakkestøtten af forsædet i bilen er guld værd på lange køreturer sydpå eller til familiebesøg. Det skaber konstant underholdning for børnene på hele kørerturen og giver ro til jer forældre på forsædet. Denne holder til Kurio børnetablet øverst i artiklen er også med indbygget oplader.

Pris 129,00 kr.

Samsung Galaxy Tablet børnecover

Samsung Galaxy Tablet Cover til børnSamsung Galaxy er en af de mest populære tablets. Med en Samsung Galaxy tablet kan hele familien få glæde af den, selv de mindste hvis bare man køber et børnevenligt cover. Det børnevenlige tablet cover sørger for at tabletten ikke kan gå i stykker, da den har kraftige gummikanter. Samtidig giver den barnet et godt greb og kan fås i forskellige farver foret bedre visuelt udtryk til børnene.

Pris: 199,00 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.tabletcovers.dk/products/samsung-galaxy-tab-a-10-1-2016-kids-portable-stand-cover-bla”]Køb cover hos GearSpot.dk[/button]


Apple iPad 2, 3 og 4 børnecover

Apple iPad børnecoveriPad’en er fantastisk til børn og voksne i alle aldre. iPad’en er en god tablet til børn fordi den er meget robust, og Apple er kendt for at lave robuste produkter af høj kvalitet. Den giver mulighed for at handle i App Store, som har det største udvalg af apps i verden. I blandt dem er et bredt udvalg af underholdende og lærerige apps til børn.

iPad’en kan efterhånden få i mange udgaver, der er iPad Air, iPad Mini, iPad Pro m.m. Uanset hvilken du vælger kan dit barn benytte sig af den. Du kan hjælpe dit barn til at håndtere den bedre med et farverigt cover med gummikanter. Du kan vælge mellem flere forskellige farver og coveret giver både bedre greb til barnet og beskytter når tabletten tabes. Dette cover minder meget om coveret til Samsung Galaxy. Dog med den forskel, at dette cover passer til iPad 2, 3 og 4.

Pris: 289,00 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=33766&htmlurl=https://www.incover.dk/shop/apple-ipad-2-7162p.html”]Køb cover hos BilligeCovers.dk[/button]


Håber du har fundet den tablet du skal give til dit barn i fødselsdagsgave eller julegaver eller en anden form for gave. Har du nogle spørgsmål til artiklen, så skal du være velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet.

4 kommentarer til “De bedste tablets til børn”

 1. Hej

  Hvad tablet /ipad vil du anbefale til en pige på 6 år.. hun skal kun bruge den til at spille og gå på youtube…

  Svar
 2. Hej Annika

  Mange tak for dit spørgsmål.

  Til det behov vil jeg anbefale Kurio Tab 2 (der linkes til den øverst oppe i dette indlæg).
  Der er allerede en række preinstalleret spil på den. Men derudover har man også adgang til alle apps’ene i Google Play Store (dvs. alverdens spil + Youtube app’en kan hentes derinde).

  Den burde være perfekt til pigens behov.

  Har du andre spørgsmål, så lad mig endelig høre fra dig 🙂

  Svar
 3. Hejsa
  Kan man hente app’en Netflix til kurio tab? Læste at man ikke kunne hente App’s fra google play på denne tab, men det er måske en misinformation?

  Mvh

  Svar
 4. Hej Kristina

  Tak for dit spørgsmål.

  Du kan godt hente app’en Netflix til Kurio TAB 2.
  Med Kurio TAB 2 har du adgang til alle apps fra Google Play Store (dvs. også Netflix app’en).

  Forsat dejlig dag!

  Svar

Skriv en kommentar