Berlingske e-avis

Berlingske e-avis – nyheder online

Berlingske har stor succes med deres e-avis. En e-avis der giver adgang til alt deres digitale indhold, samt du modtager papirudgaven hver morgen i din postkasse. For dig der ikke har prøvet Berlingske e-avis før, har du nu muligheden før at den til en favorabel pris, til kun 29 kr. for 2 uger.

Det får du med Berlingske e-avis:

  • Berlingske e-avis
  • Fuld digital adgang til b.dk og business.dk
  • Berlingske papiravis hver morgen
  • Adgang til ekstra livsstilsmagasiner

[button color=”blue” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=9436&cid=7280&productGroup=Berlingske” ]Prøv Berlingske gratis[/button]

*Abonnementet er fortløbende til normalpris, men kan altid opsiges til udløbet af den indeværende abonnementsperiode.

Lidt om Berlingske

Berlingske er en af Danmarks største aviser. Den blev grundlagt 3. januar 1749 og er dermed Danmarks ældste avis. Det er i dag den mest dominerende morgenavis i hovedstadsområdet.

Berlingske har stort fokus på at skabe originalitet, kvalitet og troværdighed i deres nyheder. De har et team af journalister, som er meget profesionelle og fagligt kompetente. Deres målgruppe er øst for storebælt og har fokus på mænd og kvinder med videregående uddannelse. Deres primære fokusområder er kultur, samfund, politik og erhverv. Berlingske udgives af Berlingske Media, som også står bag BT og aok.dk som er en online guide til københavn.

Berlingske services

Berlingske tilbyder ikke blot én service som de i mange har gjort. De har selvfølgelig stadig deres papiravis, som bliver udgivet hver dag, men udover det har de mange andre online services at byde på. De udgiver også en række faste magasiner i løbet af ugen, som bliver leveret sammen med papiravisen. Det er dog klart digitaliseringen er deres produkter der er dominerende.

Berlingske e-avis

Du kan streame deres daglige udgave af papiravisen online hver dag. Det kalder de for Berlingske e-avis. Deres e-avis indeholder præcis det samme som papirudgaven, men du kan læse den uanset hvor du er på din tablet eller smartphone.

B.dk

B.dk er Berlingskes online website. Her udgiver de nyhederne som de dukker op i løbet af dagen. Det er ofte også kortere nyheder af lavere kvalitet, end de meget gennemarbejdet nyheder der er i deres avis. Men det er ligesom alle andre nyhedswebsites, du kan hurtigt få et overblik over dagens nyheder.

Business.dk

Business.dk er Berlingskes online website omhandlende alt indenfor økonomi og finans. Hvis du godt kan lide at følge med i aktier, og nyheder omkring virksomheder så er dette stedet.

Berlingske abonnementer

Berlingske har 4 abonnementer at vælge imellem. De giver alle forskellig adgang til Berlingskes produkter. Prisen afspejler da også hvor meget du får adgang til med de forskellige abonnementer.

Web abonnement

Et Web abonnement giver kun adgang til b.dk og business.dk. Du får til gengæld også fuld adgang til de to hjemmesider, og alt den kvalitetsjournalistik der bliver udgivet. Der er ingen artikler der vil være låst med dette abonnement.

Digitalt abonnement

Med dette abonnement får du udover adgang til b.dk og business.dk, også adgang til alle nyheder via Berlingskes apps til både android og iOS, samt fuld adgang til e-avisen der udkommer hver dag og indeholder det samme som papiravisen.

Kombi abonnement

Her får du en kombination af den klassiske papiravis og alle digitale services. Du får samme adgang til de digitale services, som i det digitale abonnement. Du får udover det leveret Berlingske papiravis hver fredag, lørdag og søndag morgen.

Komplet abonnement

Det komplette abonnement giver dig fuld og ubegrænset adgang til alle digitale services, og du får leveret papiravisen hver morgen alle ugens dage.

Skriv en kommentar