Billige bøger online

Billige bøger online – Her skal du købe dine bøger på nettet!

Bøger er fortsat et af de mest populære medier i Danmark ikke mindst med det indtog der har været med e-bøger og lydbøger i løbet af de seneste år. Faktisk har det bare gjort bøger endnu mere tilgængelige fordi man nu kan læse det overalt og man behøver faktisk ikke kunne læse, da man bare kan høre en lydbog.

Vi her lavet en liste over de bedste og billigste steder at købe bøger på nettet. Vi har kigget på forskellige muligheder og hvad de hver især byder på.

Mofibo

Læs bøger online med MofiboMofibo er ene streamingtjeneste, hvor du hver måned betaler en abonnementspris og så kan du læse ligeså mange bøger du har lyst til. Abonnementet koster 129 kr./md. men du kan prøve det gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”] for at se hvad det hele drejer sig om. Uanset hvor meget du læser koster det 129 kr./md. så du vil derfor max. betale 129 kr. for en bog, hvilket er relativt billigt.

På Mofibo kan du finde mere end 20.000 bøger på dansk og engelsk. Du kan finde mange af dem både som e-bog og lydbog, og via deres app kan du læse eller lytte til bøgerne på alle dine enheder (smartphone, tablet, PC) uanset hvor du er.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-billigeboger”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Gyldendals bogklubber

En helt anden mulighed er at melde dig ind i en eller flere af Gyldendals bogklubber, hvor du som regel får en rigtig god velkomstpakke som nyt medlem og som medlem får du så også eksklusive rabatter på de nyeste bestsellers hver måned. Herunder kan du se en liste over de nuværende tilbud fra Gyldendals bogklubber:

Som du kan se får du rigtige gode tilbud ved at melde dig ind i en af Gyldendals bogklubber. Fortsætter du medlemsskabet kan du fortsat få rabatter hver måned på nye bøger.

SAXO

Gratis e-bøger SaxoSAXO er Danmarks største online boghandel. Der findes ikke mange bøger du ikke kan få her. Du kan få alle former for bøger, lydbøger, paperbacks, hardbacks og e-bøger i alle tænkelige bog genre, Romatik, Krimi, Adventure mm. og selvfølgelig også faglitteratur og massere af biografier.

Grundet deres store sortiment og kundebase, forhandler SAXO og nogle af de bedste priser på bøger. Med et “Plusmedlemsskab” kan du spare mange penge på bogkøb hos SAXO, medlemsskabet betyder nemlig at du får endnu mere rabat oveni de i forvejen billige bogpriser.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=43264″]Køb billige bøger hos SAXO[/button]

Gucca

Gucca er en online shoppingportal, der sælger alverdens ting og sager. Et af de områder de er rigtig stærke indenfor er salg af bøger. Du kan derfor finde rigtig mange gode bogtitler til en god pris hos Gucca.

Gucca har ligesom alle boghandlere de nye bøger til salg samme dag de udkommer, derudover kan du finde et hav af tidligere bestsellers og massere af spændende børnebøger.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=9399″]Køb billige bøger hos Gucca[/button]

Det var de bedste steder at købe billige bøger på nettet. Vil du vide hvor du kan finde 100% gratis bøger online, så kan du læse vores indlæg om “Gratis lydbøger og e-bøger“. God fornøjelse med læsningen!

Skriv en kommentar