Bliv boganmelder

Har du læst en god bog? Læser du tit en god bog? Hvorfor så ikke dele oplevelsen med andre ved at skrive en boganmeldelse hver gang du har læst en bog.

Hos os kan du blive boganmelder dele dine oplevelser med mere end 20.000 læsere hver måned. Som boganmelder bliver du ikke kun eksponeret, du får også en masse fordele.

  1. Gratis deltagelse ved bogmesser – Vi betaler din billet til bogmesser i Danmark.
  2. Gratis streaming af e-bøger og lydbøger – Vi betaler dit abonnement hos enten Mofibo.
  3. Synlighed – Dit navn og et billede af dig bliver vist på vores side og i alle boganmeldelser du skriver.
  4. Erfaring – Du får værdifuld erfaring til dit CV, som skribent og indenfor journalistik.

Til gengæld forventer vi af dig at du:

  1. Skriver boganmeldelser på minimum 400 ord.
  2. Gennemlæser og retter stavefejl i dine anmeldelser.
  3. Ikke udgiver den anmeldelse du skriver til os andre steder på nettet, og alt indhold i dine boganmeldelser er unikt (med undtagelse af fx citater).
  4. Er villig til at overdrage brugsrettigheder af boganmeldelsen til os.

Bliv boganmelder i dag

Hvis du gerne vil være vores nye boganmelder, så ved du nu hvilke fede fordele der er ved det, men også hvad vi forventer fra dig til gengæld. Hvis du stadig er interesseret i at blive boganmelder så kontakt os via formularen herunder, så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan og fortæller dig hvordan du kommer i gang.

Vil du gerne vil vide lidt mere om jobbet som frivillig boganmelder, så kan du læse en uddybende beskrivelse under kontaktformularen.

[contact-form-7 id=”4765″ title=”Anmelder”]

Jobbet som boganmelder

Hos os er jobbet som boganmelder på frivillig basis, hvilket betyder at vi ikke aflønner dig i kroner og øre hver måned. Det betyder også at vi ikke forventer at modtage anmeldelser fra dig inden nogen deadline og det er helt op til dig hvornår og hvor mange bog anmeldelser du vil skrive.

Til gengæld giver vi dig en masse fordele helt gratis og for at få disse fordele forventer vi så også at modtage nogle boganmeldelser fra dig af. Du kan læse mere om disse fordele og hvordan du opnår dem som boganmelder.

Fordel #1 – Erfaring

Den første fordel vi giver dig med herfra som boganmelder, er erfaring. Du får erfaring med at skrive tekster, som er en meget efterspurgt evne på de fleste arbejdspladser i vores dage.

Vi tilbyder at læse dine boganmeldelser igennem hvis du ønsker det, på den måde kan du også få feedback på det arbejde du laver og forbedre dig.

Fordel #2 – Synlighed

Når du bliver boganmelder hos os kommer dit navn og dit billede selvfølgelig op på vores side, men det kommer også til at fremgå på alle de boganmeldelser du laver. På den måde kan det være et godt afsæt til at lave din egen blog om film eller få et job i branchen.

Vi deler også dine anmeldelser på de sociale medier og gør det klart at du har skrevet den. Og vil du gerne vide hvor mange der læser dine anmeldelser giver vi dig selvfølgelig også de oplysninger med på vejen.

Fordel #3 – Gratis bøger

Dette er en af de rigtig gode fordele ved at være boganmelder hos os, du har nemlig mulighed for at få adgang til et ubegrænset antal bøger hos enten Mofibo.

For at få dette skal du skrive 3 boganmeldelser til Streamingnews.dk. Hver gang du har leveret 3 boganmeldelser refunderer vi 129 kr. svarende til en måneds abonnement på enten Mofibo.

Fordel #4 – Gratis events

Sidst men ikke mindst giver vi vores mest trofaste boganmeldere mulighed for at deltage gratis ved store bogmesser og andre relaterede events fx foredrag af forfattere.

Vi håber du stadig er interesseret i at bliver vores nye boganmelder? Hvis ja kan du kontakte os via formularen herunder.

[contact-form-7 id=”4765″ title=”Anmelder”]

Hvis ikke det har vakt din interesse, så kunne du måske være interesseret i at blive filmanmelder?

Nå, heller ikke! Så er vi bare glade for at du tog dig tiden til at læse om at blive boganmelder og håber at du i fremtiden vil vende tilbage til vores side for at læse boganmeldelser og filmanmeldelser.

Har du spørgsmål til jobbet som boganmelder, så tøv ikke med at stille dem i kommentarfeltet herunder.

Skriv en kommentar